NovaGO

Status
Not open for further replies.
Χθες (σσ. 24/01/2016) πήγα να δω το ματς ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (ns1) και είχε τρελό κόλλημα. Μάλιστα ακόμα και σε 240p το video ήταν ασυγχρόνιστο και φαινόταν σε slow-motion συν το ότι ο ήχος κοβόταν και ήταν χάλια. Απαράδεκτο..

Εγω το εβλεπα με VDSL συνδεση στα 576p,αλλα ειδα προβλήματα με κοληματα.Μηπως ηταν κατι στη δικια σου συνδεση;
Το πιο απαραδεκτο όμως είναι αυτό με το copy paste.Λες και όταν ανοιγει καποιος novago δεν χρειαζεται να κανει άλλες δουλειες στο laptop

Δεν δοκίμασα copy paste. Μιλάω απλά για ποιότητα σύνδεσης. Έχω 4 άρα σύνδεση και ενώ με το προηγούμενο plugin δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα, με την τελευταία αναβάθμιση είχα θέματα. Θα το ξαναδοκιμάσω όμως

Ανανεώθηκε και η εφαρμογή για Android με τις παρακάτω αλλαγές:

ΤΙ ΝΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ

- Νέα, πλήρως ανανεωμένη σχεδίαση
- Σημαντικές λειτουργικές βελτιώσεις
- Μία εφαρμογή για Tablets και Phones
- Υποστήριξη για επεξεργαστές x86

ρε παιδια τι κανουν εκει στη nova ?? Σε android χτες βραδυ ελεγε η υπηρεσια μη διαθεσιμη , τωρα το πρωι αλλα καναλια παιζαν και αλλα ελεγαν "μη διαθεσιμο περιεχομενο , επικοινωνιστε με τον διαχειριστη" .
Τωρα που ξαναβαλα εχουν χαθει πανω απο τα μισα καναλια, μονο κανα πενταρι καναλια ειναι ...

Τι στο καλο κανουν ??

Επιτέλους με την νέα αναβάθμιση βλέπω και από το κινητό ,που με την προηγούμενη αναβάθμιση που είχαν κάνει το καλοκαίρι κολλούσε το app. Το θετικό ειναι η εναλλαγή των συσκευών άμεσα μέσα από το site την ώρα που κανείς login όπως και από το app στο κινητό. Έτσι βλέπω πλέον και από το κινητό αλλά και από το λαπτοπ, απλά σου ζητάει όταν κάνεις login από την μια να κατάργησης την άλλη. Προσπάθησα και minoring στην TV αλλά δεν αφήνει όπως ήταν λογικό. Προς στιγμή δεν είχα κάποιο πρόβλημα θέασης εκτός από όταν έκανα update το app στην αρχή κολλούσε το live TV για λίγο και δεν άνοιγαν τα κανάλια αλλά όλα πλέον οκ προς στιγμή.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν μπει και catch-up στα fox θα είναι οκ.

Επιτέλους με την νέα αναβάθμιση βλέπω και από το κινητό ,που με την προηγούμενη αναβάθμιση που είχαν κάνει το καλοκαίρι κολλούσε το app. Το θετικό ειναι η εναλλαγή των συσκευών άμεσα μέσα από το site την ώρα που κανείς login όπως και από το app στο κινητό. Έτσι βλέπω πλέον και από το κινητό αλλά και από το λαπτοπ, απλά σου ζητάει όταν κάνεις login από την μια να κατάργησης την άλλη. Προσπάθησα και minoring στην TV αλλά δεν αφήνει όπως ήταν λογικό. Προς στιγμή δεν είχα κάποιο πρόβλημα θέασης εκτός από όταν έκανα update το app στην αρχή κολλούσε το live TV για λίγο και δεν άνοιγαν τα κανάλια αλλά όλα πλέον οκ προς στιγμή.

Αν μπει και catch-up στα fox θα είναι οκ.

Πως κανεις την εναλλαγη φιλε μου ? Εγω το εχω στο λαπτοπ κ παω να κανω Login στο κινητο κ μου βγαζει σφαλμα 10000.Στην ανανεωση συσκευης στο myaccount μου λεει να δοκιμασω ξανα σε 24 μερες..

Πως κανεις την εναλλαγη φιλε μου ? Εγω το εχω στο λαπτοπ κ παω να κανω Login στο κινητο κ μου βγαζει σφαλμα 10000.Στην ανανεωση συσκευης στο myaccount μου λεει να δοκιμασω ξανα σε 24 μερες..
Έχω κάνει εναλλαγή δύο φορές και με ρώτησε αυτό για την διαγραφή της προηγούμενης συσκευής ,χωρίς χρηση του my account.

Επίσης μπορείς να κανείς αλλαγή και μέσα από τις ρυθμίσεις του app πατώντας πάνω στις παύλες.

Μια παράκληση: σε όσους δουλεύει κανονικά και αψεγάδιαστα με το νέο plugin (όσοι είναι αυτοί τέλος παντων) ας μας γράφουν και τα laptop specs τα οποία έχουν και τα windows (ή αντίστοιχα οι συσκευές android που έχουν) μπας και βγάλουμε καμμιά άκρη. Εξακολουθώ να χω προβλήματα με αυτό το λαπτοπ:

Μy specs: Intel dual core Processor T2330 (1.6GHz, 1MB L2 cache, 533 MHz FSB), 2 gb ram, win7 32bit.

Σε κινητό Samsung S5 mini, παίζει μια χαρά (με μια γρήγορη ματιά που έριξα).

Ξέρουμε αν θα μπει το novacinema stars στο nova go?
Έχει μπεί ήδη!

Σε κινεζούλι kingzone n3 plus KitKat 4.4.4 άψογα!

Και πόσες εναλλαγές μπορείς ανά μήνα. Υπάρχει όριο;
αυτο οντως πρεπει να διευκρινιστει.
καταρχην εαν ισχυει(γιατι καπου αναφερθηκε οτι οι 2 συσκευες ειναι προσωρινο)και δευτερον εαν μετα απο καποιες αλλαγες κλειδωνει ή οχι.

Στο λάπτοπ Intel core T7500,4giga ram, win 10 64bit,Firefox 44

αυτο οντως πρεπει να διευκρινιστει.
καταρχην εαν ισχυει(γιατι καπου αναφερθηκε οτι οι 2 συσκευες ειναι προσωρινο)και δευτερον εαν μετα απο καποιες αλλαγες κλειδωνει ή οχι.
Μέχρι στιγμής έχω κάνει από τρεις εναλλαγές μεταξύ λάπτοπ και smartphone και δουλεύει άψογα! Ελπίζω να μην το ματιασω :D

Επίσεις υπάρχει και υπενθύμιση. Είχα βάλει σε πρόγραμμα στο Disney xd όταν ειμουν μέσω smartphone και μου την εμφάνισε παρόλο που ειχα κάνει αλλαγή και εβλεπα στο λάπτοπ.

Laptop με i3-3110m, 4GB memory, windows 10, firefox δουλεύει κανονικά, απλά την πρώτη φορά μου βγάζει "έχετε ξεπεράσει το όριο συσκευών" δεν το δίνω σημασία και μπαίνω κανονικά. Επίσης σε ένα φίλο μου δουλεύει κανονικά σε κινητό samsung galaxy s duos 2 με 768MB & android 4.2.2.

Εμένα πάντως που έχω κινητό elephone p6000 δεν παίζει μου βγάζει σφάλμα ότι είναι root ενώ δεν είναι.

Κάτι ακόμα που παρατήρησα είναι ότι κάποιες φορές όταν βλέπω από το λάπτοπ μπορεί να μην δείχνουν τα live κανάλια ενώ ότι είναι on demand να παίζει κανονικά . Αν βγω και ξανακανω login παίζουν κανονικά!!! Αυτά προς στιγμή έχω προσέξει. Το πιο θετικό στην τελευταία αναβάθμιση που βλέπω είναι η εναλλαγή μεταξύ δύο συσκευών (δεν έχω τρίτη να το δοκιμάσω) ελπιζω να μην ειναι προσωρινή και η υπενθύμιση προγράμματος. Στο σπίτι που η γραμμη μου κλειδώνει στα 21 το τρέχω 576p και από το κινητό και από το λάπτοπ χωρίς κανένα κόλλημα. Αυτά προς στιγμή.

Status
Not open for further replies.