Επιτέλους με την νέα αναβάθμιση βλέπω και από το κινητό ,που με την προηγούμενη αναβάθμιση που είχαν κάνει το καλοκαίρι κολλούσε το app. Το θετικό ειναι η εναλλαγή των συσκευών άμεσα μέσα από το site την ώρα που κανείς login όπως και από το app στο κινητό. Έτσι βλέπω πλέον και από το κινητό αλλά και από το λαπτοπ, απλά σου ζητάει όταν κάνεις login από την μια να κατάργησης την άλλη. Προσπάθησα και minoring στην TV αλλά δεν αφήνει όπως ήταν λογικό. Προς στιγμή δεν είχα κάποιο πρόβλημα θέασης εκτός από όταν έκανα update το app στην αρχή κολλούσε το live TV για λίγο και δεν άνοιγαν τα κανάλια αλλά όλα πλέον οκ προς στιγμή.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Αν μπει και catch-up στα fox θα είναι οκ.
Έχω κάνει εναλλαγή δύο φορές και με ρώτησε αυτό για την διαγραφή της προηγούμενης συσκευής ,χωρίς χρηση του my account.Πως κανεις την εναλλαγη φιλε μου ? Εγω το εχω στο λαπτοπ κ παω να κανω Login στο κινητο κ μου βγαζει σφαλμα 10000.Στην ανανεωση συσκευης στο myaccount μου λεει να δοκιμασω ξανα σε 24 μερες..
Έχει μπεί ήδη!Ξέρουμε αν θα μπει το novacinema stars στο nova go?
αυτο οντως πρεπει να διευκρινιστει.Και πόσες εναλλαγές μπορείς ανά μήνα. Υπάρχει όριο;
Μέχρι στιγμής έχω κάνει από τρεις εναλλαγές μεταξύ λάπτοπ και smartphone και δουλεύει άψογα! Ελπίζω να μην το ματιασωαυτο οντως πρεπει να διευκρινιστει.
καταρχην εαν ισχυει(γιατι καπου αναφερθηκε οτι οι 2 συσκευες ειναι προσωρινο)και δευτερον εαν μετα απο καποιες αλλαγες κλειδωνει ή οχι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.