Με βοηθησαν τα παιδια εδω μεσα απο το Forthnet support και τελικα βλεπω χωρις σπασιματα.
Επρεπε να αλλαξω την αναλυση στην μικροτερη δυνατη (240 η 360 νομιζω).
Φυσικα ειναι σαν να βλεπεις live streaming... Ποιοτικα απαραδεκτη εικονα...
Bykrie προσωπικά ναι. Πριν το update δεν είχα θέμα (εκτός από κάποια sound clicks - αλλά σ αυτά μάλλον έφταιγε η κάρτα μου). Είμαι σε win7 32bit
Άλλοι δεν είχαν πρόβλημα όμως
Ισως εχει να κανει και με το ποσο καλο είναι το laptop περα από την ταχυτητα της συνδεσης
Σε συνδεση VDSL 30, με laptop Ι5 , 8GB RAM και win 8.1 δεν αντιμετωπίζω κανενα πρόβλημα
Όπως και να εχει όμως είναι περιεργο να κολλαει ακομα και στις χαμηλες αναλυσεις
πριν λιγο μιλησα παλι με nova, μου ειπαν για το προβλημα που ειχαν με τα κοληματα στην εικονα ότι ειχαν να κανουν το εκαναν, τωρα λενε είναι πρόβλημα δικο μου και να μιλησω με τον παροχο δικτιου. δηλαδή ο παροχος δικτιου οτε που εχω εγω τι μπωρει να κανει;
μου ειπαν να το βαλω 240p το εβαλα παιζει κανονικα αλλα η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ.
ενώ με την παλια εκδοση μεχρι την τελευταια μερα πριν γηνει η αναβαθμιση δεν ειχα πρόβλημα εβλεπα με καλη εικονα και χωρις κοληματα. πως γεινεται να εχω πρόβλημα με την συνδεση μου που λενε;
επειδη διαβαζω ορισμενους και πραγματικα δεν μπορω να τους καταλαβω.ο ενας εχει λαπτοπ με 16 gb μνημη και επεξεργαστη i7 ο αλλος εχει mac με επεξεργαστη i5 και 8 gb και λενε οτι παιζουν αψογα ναι ρε παιδια και εγω και ο καθενας αν ειχε μηχανημα των 1500 και ευρω το ξερω οτι θα παιζανε μεχρι και δορυφορικα καναλια.εμεις μιλαμε οτι εχουμε προβλημα με λαπτοπ που εχουν οι περισσοτεροι με επεξεργαστη i3 και 4 gb ram.και μεχρι τωρα δεν ειχαμε κανενα απολυτως προβλημα αρα ειναι θεμα της νοβα και οχι των υπολογιστων των δικων μας.και δεν εχει πιστευω σχεση τι windows εχεις εγω με τα windows 7 εβλεπα μεχρι τωρα αψογα και δεν δεχομε να μου λενε απο την νοβα οτι εμεις καναμε οτι μπορουσαμε ειναι προβλημα δικο σας κοψτε το λαιμος σας να το φτιαξετε κυριοι της νοβα αφου θελατε να κανετε αναβαθμιση στο συστυμα σας.
Μα γιατί; Είναι απόλυτα φυσιολογικό να αλλάξεις λαπτοπ μετά από μία αναβάθμιση ενός προγράμματος lol. Γεγονός είναι πάντως πως με το νέο update δημιουργήθηκαν αρκετά προβλήματα και ασυμβατότητες με προηγούμενα λειτουργικά και προφανώς και με όχι τελευταία σοδειάς υπολογιστών και είναι κρίμα να συμπεριφέρεσαι έτσι στους καταναλωτές σου
Λοιπόν. Μια και ο φίλος achilleas1978 είπε πως ότι ήταν να κάνουν στην νοβα το καναν, το ξαναπροσπαθησα. Ξανακατέβασα το plugin (μου το ζήτησε) και το ξαναέβαλα απ την αρχή. Όντως είναι καλύτερα τώρα, μόνο που ΜΟΝΟ στο 240p μπορώ να δω σε ανεκτό επίπεδο και χωρίς πολλές παύσεις απ το βιντεο. Στο 576p έχω παυσεις καθε 2-3 secοnds, στο 480 λιγότερες κλπ. Μόνο στο 240p, έχω τις ελάχιστες έως καθόλου.
Εξακολουθώ βέβαια να χω sound clippings συνεχώς (κάτι που όμως είχα και πριν) και που με κάνει να σκεφτώ πως όντως θέλει συνδυασμό cpu/ram/gpu για να δουλέψει καλά. Τουλάχιστον στο δικό μου λαπτοπ δεν..
εχω το sony tablet s (SGPT12)το οποιο δυστυχως εχει android 4.1.1 και δεν υπαρχει πουθενα στο ιντερνετ καποια αναβαθμιση(ουτε ανεπισημη δεν βρηκα).υπαρχει δυνατοτητα να δω μεσω καποιου browser nova go γιατι η εφαρμογη μου ειπαν στη νοβα οτι θελει android 4.4.2 και πανω.οσο σκεφτομαι οτι ειχα δωσει 500 ευρω να το αγορασω και τωρα να μην εχει αναβαθμιση....μπραβο στη sony...