NovaGO

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: NovaGO

Τον μονο λογο που μπορω να υποθεσω ειναι οτι το βαλαν κατω
και υπολογισαν οτι πολλοι μη ενεργοι συνδρομητες βλεπαν νοβα
μονο με τα κουπονια απο το ΘΕΜΑ,οπως και αρκετοι που δεν ειχαν
το αθλητικο πακετο και θα προτιμησουν να κανουν προσφορες σε ολους
που προανεφερα μεσω e mail η μεσω τηλ.επικοινωνιας(αφου εχουν τα στοιχεια τους)
Κριμα ομως γιατι διακοψαν μια υπηρεσια-προσφορα;που εκανε μια διαφορα απο την
αντιπαλη δορυφορικη υπηρεσια-ιδιαιτερα για οσους εχουν βασικο πακετο νοβα
Ελπιζω πιεζοντας τους οπως μπορουμε να αναθεωρησουν την αποφαση αυτη
εφοσον βεβαια συνεχιζει η προσφορα απο την εφημεριδα

Τελικα προσπαθησα να κανω unroot το κινητο και ενω ολες οι αλλες εφαρμογες το εβλεπαν unroot η Nova το εβλεπε root και παραλιγο να το καταστρεψω κιολας με τα πολλα πειραματα

Αναγκαστηκα να το βαλω σε αλλο κινητο και να κανω wifi hotspot το δικο μου για να δω
Αυτη η βλακεια να μη μπορεις να δεις με τη συνδεση του κινητου γιατι υπαρχει ?
δηλ πρεπει να κουβαλας 2 κινητα για να δεις ενα αγωνα ?

Η βλακεια που κουβαλανε σε οδηγει να δεις πειρατικα στο τελος πιο ευκολα παρα με τη συνδρομη που πληρωνεις

Ο μονος τροπος να δεις τι πραγματικά συμβαινει ειναι ο εξης. Εγκατεστησε αυτό. Τρεξε το και εκτελεσε την εντολη free ή την εντολη date. Η εντολη αυτη σου δειχνει το διαθεσιμο αποθηκευτικό χώρο και το date αντιστοιχα, την ημερομηνια. Αυτο το κανεις για να δεις αν δεχεται εντολές το terminal. Αν σου εμφανισει τα αποτελέσματα, τρεξε την εντολή su . Αν εισαι rooted θα σου εμφανισει το ονομα της συσκευης σου. Αν δεν εισαι rooted, θα σου εμφανισει μηνυμα πως η εντολη su δεν αναγνωριζεται.
Καλη επιτυχια.

Επειδή και σε μένα είχα τα ίδιο πρόβλημα έλεγε ότι ήταν rooted. Δοκίμασα με το terminal έβαλα την εντολή su αλλά δεν την αναγνώρισε που σημαίνει ότι το κινητό δεν είναι root. Αλλά συνεχίζει να λέει το novago ότι είναι.

Τα προβληματα παρατηρουνται μόνο σε θεαση απο υπολογιστή; Στο xperia tablet z παντως μετα την αναβαθμιση της εφαρμογής δεν εχω παρατηρήσει καμια διαφοροποιηση όσον αφορά την ομαλή και απροσκοπτη αναπαραγωγη.

Kαι εγω το ίδιο μπορώ να πω, χθες το βραδυ το Super Bowl το είδα από το tablet, δεν εχω παρατηρήσει καμια αλλαγη.

Η εφαρμογή ήταν απαράδεκτη ούτως η άλλως, αλλά σήμερα ανακάλυψα το ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ! Όταν την τρέχω μου σταματάει τελείως τη λειτουργία copy&paste. Συμβαίνει σε κανέναν άλλον; Για δοκιμάστε. Γιατί αν είναι καθολικό το θεωρώ τρομερά απαράδεκτο. Τόσο που προσωπικά θα διαμαρτυρηθώ επίσημα, δε θα το αφήσω έτσι. Κουμάντο στη λειτουργικότητα των υπολογιστών μας με το "έτσι θέλω"; Τί σόι νταβατζιλίκι είναι αυτό; Πραγματικά ελπίζω να συμβαίνει μόνο σε μένα για κάποιο λόγο και να είναι συμπτωματικό.
Καλησπέρα. Αφού επιβεβαιώθηκε και από άλλους ότι η εφαρμογή επεμβαίνει στο λειτουργικό μας και αφού έχω βγει από τα ρούχα μου τις τελευταίες μέρες με αυτό τον περιορισμό που σου θέτουν όταν θες να απολαύσεις την υπηρεσία τους, έκατσα και τους έστειλα μια πρόχειρη επιστολή και περιμένω την απάντησή τους. Σκοπεύω να κινηθώ αν χρειαστεί με κοινοποίηση σε ΕΕΤΤ και τυχόν Ινστιτούτα Προστασίας του Καταναλωτή αν χρειαστεί. Δεν ξέρω αν κανείς έχει καμμία ιδέα που αλλού μπορεί να απευθυνθεί κανείς για ένα τέτοιο εξειδικευμένο θέμα πέραν αυτών των φορέων. Ή κάποια βιβλιογραφία ακόμα που να δείχνει αν καλύπτεται νομικά η nova/forthnet από το κακόβουλα στημένο λογισμικό.

Με σκοπό να παροτρύνω και άλλους να συμμετάσχουν στην κίνηση για να δημιουργηθεί σημαντικότερη πίεση, βάζω και εδώ την επιστολή που έστειλα για να την πάρετε και να τη στείλετε κι εσείς έτοιμη βάζοντας μόνο τα στοιχεία σας χωρίς να χάσετε χρόνο στη συγγραφή.

Προς: [email protected], [email protected], [email protected]

Θέμα: Πρόβλημα με παρεμβατικό plugin για την υπηρεσία NovaGO

Καλησπέρα σας,

Είμαι συνδρομητής σας με ονοματεπώνυμο ________________________ και αριθμό τηλεφωνικής γραμμής __________ και χρησιμοποιώ την υπηρεσία NovaGO που προσφέρετε στους συνδρομητές σας.

Μετά την τελευταία αναβάθμιση του plugin για τη χρήση της ως άνω υπηρεσίας, παρατήρησα την εξής συμπεριφορά:
Ενόσω χρησιμοποιώ το εν λόγω plugin για να παρακολουθήσω την υπηρεσία που δικαιούμαι, η εφαρμογή σας -ως άλλο κακόβουλο λογισμικό (malware)- περιορίζει τη λειτουργικότητα του υπολογιστή μου! Συγκεκριμένα μου αποκλείει τελείως τη δυνατότητα αντιγραφής και επικόλλησης σε οποιαδήποτε μορφή. Πρακτικά δηλαδή, μου είναι αδύνατο όσο χρησιμοποιώ την εφαρμογή σας να επεξεργάζομαι παράλληλα για παράδειγμα ένα κείμενο στο word μεταφέροντας μια φράση, να μπορώ να μεταφέρω αρχεία μου από ένα φάκελο σε άλλο και διάφορα άλλα προβλήματα παρεμφερούς φύσεως.

Επειδή:
- τέτοιο παρεμβατικό περιορισμό πρώτη φορά βλέπω σε νόμιμο λογισμικό και τον θεωρώ εντελώς απαράδεκτο
- η παρέμβαση γίνεται χωρίς καν ενημέρωση του χρήστη κατά την εγκατάσταση και έπρεπε μόνος μου να ανακαλύψω ποιος ευθυνόταν για το "πρόβλημα" (όπως νόμιζα τις πρώτες ημέρες) στον υπολογιστή μου
- αμφιβάλλω κατά πόσο ο τρόπος που παρεμβαίνει το λογισμικό σας είναι μέσα στα όρια της νομιμότητας λειτουργίας μιας εφαρμογής

Για τους παραπάνω λόγους, σας ζητώ να μου γνωστοποιήσετε εγγράφως:
- Είναι εις γνώση σας η παραπάνω παρεμβατική λειτουργία που αναφέρω;
- Θεωρείτε ότι έχετε ενημερώσει επαρκώς από πριν τον εκάστοτε χρήση γι' αυτή τη χονδροειδή παρέμβαση;
- Θεωρείτε ότι μια τέτοια παρεμβατικότητα της εφαρμογής σας είναι σύννομη;
- Σκοπεύετε να την αναθεωρήσετε;

Παρακαλώ όπως μου απαντήσετε εντός 20 ημερών και με μοναδικό αριθμό αναφοράς για το αίτημά μου, όπως ορίζει η ΕΕΤΤ, καθώς επιφυλάσσομαι παντός δικαιώματός μου σε περίπτωση που η αιτιολόγησή σας δε με καλύψει.

Σας ευχαριστώ,

Αν θέλετε να προτείνετε κάποιες βελτιώσεις επί του κειμένου be my guest. Επίσης αν μπορεί όποιος αποφασίσει να συμμετάσχει να το αναφέρει για να "μετρηθούμε" θα είναι χρήσιμο.

Kαι εγω το ίδιο μπορώ να πω, χθες το βραδυ το Super Bowl το είδα από το tablet, δεν εχω παρατηρήσει καμια αλλαγη.

Πως ειδες το superbowl από το tablet αφου στο ΝΟVA GO δεν υπαρχει το FOX Sports;
Εχω χασει κατι;

Last edited by a moderator:
Εγώ δεν είπα ότι είδα το Super Bowl. Ο χρήστης adriana το έγραψε. Μάλλον μπερδεύτηκες.

Last edited by a moderator:
Ναι εχεις δικιο,εκανα λαθος ποστ quote.
Την Adriana ρωταω προφανως

Re: Απάντηση: NovaGO

Γνωρίζουμε ποσες αλλαγες συσκευών επιτρέπονται πλέον και ανά πόσο?

Απάντηση σε ερώτημα στις 07-02-2016 το μεταφέρω.

Καλησπέρα bilis41,

Δεν έχει πραγματοποιηθεί κάποια αλλαγή στη διαδικασία ανανέωσης συσκευής. Η δυνατότητα ανανέωσης συσκευής υπάρχει εφόσον έχουν συμπληρωθεί 30 ημέρες από την ενεργοποίηση της υφιστάμενης συσκευής.

Δημήτρης, Forthnet Support

Μια βοήθεια για όποιον γνωρίζει. Έκανα εγκατάσταση των Windows 10 και ενώ μετά κάνω εγκατάσταση plug-in κλπ όλα κανονικά όταν πάει να συνδεθεί μου γράφει ότι η υπηρεσία δεν υποστηριζεται σε desktop. Το θέμα είναι ότι εγώ μπαίνω από laptop.....Με πήραν τηλέφωνο από nova αλλά δεν ήξεραν κάτι. Έχει τύχει κάτι αντίστοιχο σε κάποιον??

Ο μονος τροπος να δεις τι πραγματικά συμβαινει ειναι ο εξης. Τρεξε το και εκτελεσε την εντολη free ή την εντολη date. Η εντολη αυτη σου δειχνει το διαθεσιμο αποθηκευτικό χώρο και το date αντιστοιχα, την ημερομηνια. Αυτο το κανεις για να δεις αν δεχεται εντολές το terminal. Αν σου εμφανισει τα αποτελέσματα, τρεξε την εντολή su . Αν εισαι rooted θα σου εμφανισει το ονομα της συσκευης σου. Αν δεν εισαι rooted, θα σου εμφανισει μηνυμα πως η εντολη su δεν αναγνωριζεται.
Καλη επιτυχια.
τι σου λέει το δικό μου βοχ είναι ροοτ ή Όχι?
faf5d23c4af4796c8146ffb631a2aa7e.jpg

Rooted. Υπάρχει το binary για su, αλλά κάτι παίζει με τα permissions. Αν δεν ήταν, δε θα αναγνωριζοταν καθόλου η εντολη. Πχ:

Screenshot_2016-02-11-19-50-59.jpg

Επίσης βλέπω πως έχεις συσκευή με rk3188, chipset που χρησιμοποιείται σχεδόν αποκλειστικά σε κινέζικα στικακια, android boxes κτλ, οπότε είναι σχεδόν βέβαιο πως είναι με root.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δε το έχω κάνει. Παλαιότερα έκανα νεα εγκατάσταση λειτουργικό χωρίς root, και το οποίο έχει ρισκο. Πρεπει να ψάξεις ειδικά για τη συσκευή σου.

Eχω συνδεδεμενο το laptop με την τηλεοραση , οταν παω να δω novago μου βγαζει μυνημα οτι δεν επιτρεπεται η συνδεση με εξωτερικη συσκευη θεασης (desktop ).Δοκιμασα και με κλειστη την τηλεοραση και εξακολουθει να το βαζει.Ανιχνευει την συνδεση hdmi ? To βγαζει σε ολους αυτο ? Το εβγαζε και παλια η φταει η νεα εκδοση του novago (exe ) που εγκατεστησα ?

Πολύ πολύ αρχικά έπαιζε και σε εξωτερικες συσκευες. Πλέον δεν δουλεύει σε τιποτα με εξωτερική οθονη (tv, monitor υπολογιστη, κτλ)

Status
Not open for further replies.