@cmoustakas: Αφού λείπει το μύνημά μου που έγραψα "Ξεφτίλα" προφανώς αναφέρεσαι και σε μένα. Μα πως αλλιώς μπορείς να κρίνεις την πολιτική της εταιρείας πάνω στο Go, εκτός από τη λέξη "ξεφτίλα"; Όταν άλλα πακέτα της Ευρώπης δίνουν πρόσβαση με υπηρεσίες τύπου Go όχι σε 1 αλλά σε 2 ή και 4 συσκευές, χωρίς κανένα περιορισμό; Το Sky UK δεν έχει ποδοσφαιρικά τηλεοπτικά δικαιώματα που τα έχει πληρώσει μία περιουσία; Η Nova με το "υπερθέαμα" της Superleague, των εμπριστικών επιθέσεων σε αρχιδιαιτητές και των διακοπών, αντί να κοιτάξει να σέβεται τους πελάτες της και να τους προσφέρει σοβαρές υπηρεσίες κατάλαβε εσχάτως ότι κάποιοι μοιράζονταν τη συνδρομή τους Go με τρίτους; Ε και; Μήπως αυτοί θα γίνουν συνδρομητές; Αν ήταν να γίνουν θα είχαν γίνει. Γι' αυτό θα επαναλάβω, μόνο ξεφτίλα είναι αυτή η συμπεριφορά.
Αν είχα sport pack θα έκανα ήδη αίτηση διακοπής. Δεν έχω (έχω cinema pack), αλλά παρ' ολ' αυτά δεν ανέχομαι σε καμία περίπτωση τέτοιες συμπεριφορές από εταιρείες και σκέφτομαι πολύ σοβαρά τη διακοπή.