NovaGO

Status
Not open for further replies.
Ντροπή και μόνο ντροπή. Απίστευτες παλινωδίες από τη Nova. Έχει τύχει πολλούς αγώνες να τους δω από την δουλειά και απ το σπίτι να βλέπει την ίδια ώρα ο πατέρας μου. Τώρα αναγκαστικά θα βλέπει ο ένας απ τους δύο. Προσωπικά, αν δεν ανακληθεί το μέτρο αυτό, διακόπτω τη συνδρομή με συνοπτικές διαδικασίες.

Προσωπικά, αν δεν ανακληθεί το μέτρο αυτό, διακόπτω τη συνδρομή με συνοπτικές διαδικασίες.
Ακριβώς το ίδιο τους είπα.Αλλά για να ανακληθεί πρέπει να αντιδράσουμε με μειλ στην εταιρεία...

Μάλλον θα έχουν κάνει έλεγχο και είδαν ότι κατά τη διάρκεια των αγώνων πάρα πολλά νοβα go είναι συνδεδεμένα από άκυρα μέρη σε σχέση με την διεύθυνση της συνδρομής και θέλουν να το περιορισουν
ε βέβαια ...γι αυτό την έδινε και λέγεται nova go η υπηρεσία για να βλέπουμε εκτος σπιτιού σε "άκυρα" μέρη κατ αυτούς!!!! Έλεος... τι άλλο θα διαβάσουμε πια

Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αν οντως το κανουν για να προστατεψουν το περιεχομενο τους σε μη συνδρομητες του τοτε να περιμενουν και οι ιδιοι οι forthnet πελατες την ιδια πολιτικη της εταιριας μελλοντικα!δηλαδη εσεις τι λετε οτι θα συνεχισουν οι εντος forthnet πελατες να μεταπωλουν περιεχομενο της πλατφορμας?

Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!Είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά της nova.Δεν γίνεται να σε δεσμεύει να έχεις συνέχεια δίκτυο forthnet για το novago..Ούτε η συνδρομή να αφορά χρήση ενός ατόμου.Μπορεί σε περίπτωση οικογένειας κάποιο από τα μέλη της να είναι εκτός κατοικίας (καλή ώρα) και να μην έχει σύνδεση forthnet.Είναι παράλογο αυτό που αποφάσισαν και σίγουρα δεν είναι λύση να βάλουμε 2 συνδέσεις.Το πολύ πολύ να μας ωθήσουν στην έξοδο,γιατί περικόπτουν κι άλλο το υποβαθμισμένο προιόν.Εγώ τους έστειλα μειλ με τα παράπονά μου και μου απάντησαν πως είναι πιλοτικό σε πρώτη φάση..Πρέπει να αντιδράσουμε μαζικά όμως..
Παιδιά δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Στο ON demand το οποίο το βλέπεις στο σπίτι σου, ήθελαν δίκτυο forthnet. Τους είπα είμαι 60 χιλιόμετρα μακριά. Τίποτα. Εδώ στο φόρουμ μας ειρωνευτηκαν. Μαζική διακοπή συνδρομων. Αυτή είναι η καλύτερη λύση.

Πραγματικά γελάει ο κόσμος... Δηλαδή εγώ που είμαι στην Αθήνα και οι γονείς μου Κρήτη και έχουν αυτή τη στιγμή το νόβα εξοχικό τι θα γίνει;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν εχει να κανει το nova εξοχικό. Η εναλλαγη θα αναφερεται στην εκαστοτε ενεργή συνδεση.

Οσοι ελαβαν το email, σε καποιο σημειο γραφει πως θα τους ζητηθει η αποψη τους σχετικά με την αλλαγή. Εκει μπορειτε να γραψετε την αποψη σας.

σημερα παρατηρησα οτι σταματησε και η υπηρεσια απο την εφημεριδα προτο θεμα.αρα η νοβα αρχιζει και ζοριζετε πολυ οικονομικα και προσπαθει να μαζεψει αν μπορει κανενα συνδρομητη αλλα με λαθος τακτικες οπως παντα.εξαγριωνει τους ηδη υπαρχοντες με την λογικη σε μια υπηρεσια θα βλεπεις η τηλεοραση η υπολογιστη γιατι ετσι μας αρεσει.και απομακρυνει οσους ενδιαφεροντε με τις τακτικες αυτες. ασε που οσο χανει και κατι απο αθλητικα δεν της εχει μεινει τιποτα σχεδον εκτος ευρολιγκα και κινηματογραφο εχασε 2 στουντιο και ποιος ξερει τι θα ακολουθησει.

Τώρα για να μιλήσουμε ειλικρινά!!!!!
πόσοι δώσατε (δώσαμε) το novago σε συγγενείς, φίλους, γνωστούς κλπ κλπ.
Άντε να δικαιολογήσω το γεγονός σε γιους φοιτητές, αδελφούς, γονείς κλπ, αλλά όταν δώσαμε (δώσατε) το novago σε φιλαράκια, γαμπρούς, μπατζανάκια, φίλους ή ακόμα και επί πληρωμή σε γνωστούς είναι σωστό; Έτσι την πληρώνουν και αυτοί που έχουν σκέτη ΝΟΒΑ, μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά!
Συγγνώμη αν γίνομαι κακός!

Θα παρακαλούσα πολύ όσο θιγμένοι και να αισθάνεστε από την τελευταία κίνηση της Nova δεν θα επιτρέψω με τίποτα να εκφράζεστε στο παρόν νήμα με διαφόρους προσβλητικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

Δεν γίνεσαι κακός, αλλά όχι και με πληρωμή. Μπορεί να το έκαναν τίποτα εγκαταστατες της νοβα, αλλά όχι ο απλός χρήστης.

Δεν κρίνω τους απλούς χρήστες που έδωσαν σε γιους , γονείς ,αδελφούς αλλά σίγουρα δεν είμαστε όλοι αγγελούδια. Να πω ότι δεν επικροτώ την ενέργεια της ΝΟΒΑ αλλά δυστυχώς η ασυδοσία πολλών "πληγώνει" όλους!

Άρχισε να αντιγράφει η Nova τoν OTE αλλά στα κακά του.
Δυστυχώς στην Ελλάδα και η συνδρομητική tv μονοπωλιακές πρακτικές υιοθετεί όπως η κινητή.

@cmoustakas: Αφού λείπει το μύνημά μου που έγραψα "Ξεφτίλα" προφανώς αναφέρεσαι και σε μένα. Μα πως αλλιώς μπορείς να κρίνεις την πολιτική της εταιρείας πάνω στο Go, εκτός από τη λέξη "ξεφτίλα"; Όταν άλλα πακέτα της Ευρώπης δίνουν πρόσβαση με υπηρεσίες τύπου Go όχι σε 1 αλλά σε 2 ή και 4 συσκευές, χωρίς κανένα περιορισμό; Το Sky UK δεν έχει ποδοσφαιρικά τηλεοπτικά δικαιώματα που τα έχει πληρώσει μία περιουσία; Η Nova με το "υπερθέαμα" της Superleague, των εμπριστικών επιθέσεων σε αρχιδιαιτητές και των διακοπών, αντί να κοιτάξει να σέβεται τους πελάτες της και να τους προσφέρει σοβαρές υπηρεσίες κατάλαβε εσχάτως ότι κάποιοι μοιράζονταν τη συνδρομή τους Go με τρίτους; Ε και; Μήπως αυτοί θα γίνουν συνδρομητές; Αν ήταν να γίνουν θα είχαν γίνει. Γι' αυτό θα επαναλάβω, μόνο ξεφτίλα είναι αυτή η συμπεριφορά.

Αν είχα sport pack θα έκανα ήδη αίτηση διακοπής. Δεν έχω (έχω cinema pack), αλλά παρ' ολ' αυτά δεν ανέχομαι σε καμία περίπτωση τέτοιες συμπεριφορές από εταιρείες και σκέφτομαι πολύ σοβαρά τη διακοπή.

Re: Απάντηση: NovaGO

@cmoustakas: Αφού λείπει το μύνημά μου που έγραψα "Ξεφτίλα" προφανώς αναφέρεσαι και σε μένα. Μα πως αλλιώς μπορείς να κρίνεις την πολιτική της εταιρείας πάνω στο Go, εκτός από τη λέξη "ξεφτίλα"; Όταν άλλα πακέτα της Ευρώπης δίνουν πρόσβαση με υπηρεσίες τύπου Go όχι σε 1 αλλά σε 2 ή και 4 συσκευές, χωρίς κανένα περιορισμό; Το Sky UK δεν έχει ποδοσφαιρικά τηλεοπτικά δικαιώματα που τα έχει πληρώσει μία περιουσία; Η Nova με το "υπερθέαμα" της Superleague, των εμπριστικών επιθέσεων σε αρχιδιαιτητές και των διακοπών, αντί να κοιτάξει να σέβεται τους πελάτες της και να τους προσφέρει σοβαρές υπηρεσίες κατάλαβε εσχάτως ότι κάποιοι μοιράζονταν τη συνδρομή τους Go με τρίτους; Ε και; Μήπως αυτοί θα γίνουν συνδρομητές; Αν ήταν να γίνουν θα είχαν γίνει. Γι' αυτό θα επαναλάβω, μόνο ξεφτίλα είναι αυτή η συμπεριφορά.

Αν είχα sport pack θα έκανα ήδη αίτηση διακοπής. Δεν έχω (έχω cinema pack), αλλά παρ' ολ' αυτά δεν ανέχομαι σε καμία περίπτωση τέτοιες συμπεριφορές από εταιρείες και σκέφτομαι πολύ σοβαρά τη διακοπή.

Παναγιώτη δεν θα πω οτι έχεις άδικο συλλογισμό σου, αλλά η μια λέξη φέρνει την άλλη απο κάποιον επόμενο και στο τελος χάνεται η μπάλα. Μπορούμε να εκφράζουμε πολυ καλύτερα την δυσαρέσκεια μας όπως πολυ όμορφα το έκανες στο δεύτερο post σου απο το να γράφουμε μονολεκτικά μια "ξεφτίλα" που θα το πάρει το επόμενο μέλος και θα το κανει "βλακεία" και ακόμα περισσότερο σε πιο χοντρούς χαρακτηρισμούς. Εκεί ειναι η ένσταση μου και σβήστηκε το μήνυμα
σου μαζί με ένα ακόμη. Να στην αντίδραση, ναι στην δυσαρέσκεια, με επιχειρήματα ομως όχι με χαρακτηρισμούς.

Εδώ κοτζαμ netflix και επιτρέπει θέαση σε μέχρι 4 συσκευές και έχει εκατομμύρια θεατές και σε χώμα τιμή και όλα αυτά
έχοντας περιεχόμενο σοβαρό όχι μπαλώματα.

Status
Not open for further replies.