NovaGO

Status
Not open for further replies.
Αν όντως ήθελε να παταξει την παρατυπη χρήση της υπηρεσίας, ειτε το στριμάρισμα ειτε τη "μεταπώληση", τόσο καιρό που ισχύει ο περιορισμός μπορούσε να tagάρει τους "υπόπτους"...
Αλλά ο σκοπός τους είναι ΜΟΝΟ να εξαναγκάσουν σε περισσότερες συνδρομές - και ο τρόπος είναι εκβιασμός σκέτος!

Κάτι παρόμοιο είναι και με Cosmote tvgo, πρέπει να έχεις κινητό Cosmote για να το δεις οπουδήποτε εκτός σπιτιού. Αυτοί δεν γράφουν συνδρομητές; έστω κινητής.

Γι'αυτό το έκανε Έτσι η Νόβα Γιατί εσύ έβλεπες από τη συνδρομή του πατέρα σου , Ο άλλος από το φίλο του κλπ ... Και μετά την πληρώνουμε και εμείς που δεν το δώσαμε σε κανέναν. Φιλικά πάντα Αλλά έτσι είναι. Σε αυτή τη περίπτωση έχει δίκαιο η Νόβα και όχι εσύ

@polakis
όντως γιατί δεν βάζεις forthnet; εκτός αν στην περιοχή σου πιάνεις μόνο cosmote πιστεύω ότι θα σε καλύψει η forthnet.
Τώρα βέβαια αν τυχόν έχεις καλό συνδυασμό cosmote 2play+cosmotetv και δεν θέλεις να τον σπάσεις είναι άλλο θέμα.

Εχω πολυ καλο πακετο οτε vdsl50, otetv και τηλεφωνια. Δεν μπορω να βαλω και forthnet. Επισης αν βαλω forthnet δεν θα βλεπω otego στο σπιτι γιατι εχω vodafone κινητο μεχρι τον νοεμβρη

Γι'αυτό το έκανε Έτσι η Νόβα Γιατί εσύ έβλεπες από τη συνδρομή του πατέρα σου , Ο άλλος από το φίλο του κλπ ... Και μετά την πληρώνουμε και εμείς που δεν το δώσαμε σε κανέναν. Φιλικά πάντα Αλλά έτσι είναι. Σε αυτή τη περίπτωση έχει δίκαιο η Νόβα και όχι εσύ
Μιλάμε για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας!
Ποια αρρωστημένα μυαλά το σκέφτηκαν αυτό? Ο πατέρας να το δίνει στο γιο , ο φίλος στον φίλο,ο κουμπάρος στην κουμπάρα δύο φορές την εβδομάδα!

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χαιρετώ όλους και καλή αρχή !

Ήθελα να πω ότι πήρα νέο λάπτοπ και απλά δεν παίζει με τίποτα ! Ούτε για ένα plugin της προκοπής δεν είμαστε ικανοί..?
(cpu i7 7200U / win10 x64).

Last edited:
Έκανα αναβάθμιση στο desktop μου και πλέον δεν λειτουργεί.
Δεν έχω μόνιτορ και γι'αυτόν το λόγο χρησιμοποιώ τηλεόραση μόνιμα για τον υπολογιστή μου.

Με αυτή την αναβάθμιση είναι σαν να με αναγκάζουν να βγω να πάρω desktop monitor για να χρησιμοποιώ την υπηρεσία τους. Τουλάχιστον απαράδεκτοι.

Δεν λειτουργεί σε desktop ούτε σε monitor.
Nova go λέγεται και είναι οn The go υπηρεσία σε mobile συσκευές. Άρα λογικό είναι να μην λειτουργεί σε τηλεοράσεις. Στην τηλεόραση συνδέεις τον αποκωδικοποιητη

Nova go λέγεται και είναι οn The go υπηρεσία σε mobile συσκευές. Άρα λογικό είναι να μην λειτουργεί σε τηλεοράσεις. Στην τηλεόραση συνδέεις τον αποκωδικοποιητη

Δηλαδή όλον αυτό το καιρό που το χρησιμοποιούσα από το desktop μου, ήταν από λάθος δικό τους;

Ξέρει κάποιος γιατί σε λάπτοπ που έχουν περαστεί μόνο drivers και ενημερώσεις χωρίς κανένα άλλο πρόγραμμα ή antivirus , ζητάει συνέχεια εγκατάσταση του plugin , ενώ είναι ήδη ενεργό για να τρέχει την σελίδα του novago ??
Δοκίμασα 4 διαφορετικούς browsers , απεγκατάσταση , εκκαθάριση ιστορικού , cache κ.λ.π...
Μπορεί να φταίει το ότι φοράει i7 cpu τελευταίας γενιάς?

Πάντως αφού το έχετε λοκάρει και εξασφαλίσει το GO από παρατυπη χρήση, δώστε μας τουλάχιστον τη δυνατότητα να το έχουμε και σε 2η συσκευή - μας έχετε @@@σει στους περιορισμούς....

Απάντηση: Re: NovaGO

Οπως και να εχει, ΕΝΑΣ βλεπει καθε φορα (αντε, και η παρεα του "κολλημενοι" μαζι), εχει καμια σχεση αν αυτος ειναι ο συνδρομητης ή οχι; Για τη Νοβα εχει οπως φαινεται, γιατι θελει αυτος (ο συνδρομητης) που βλεπει στην τιβι να εχει συγχρονως και το ταμπλετ πχ διπλα! Φτωχομπινιες! Αλλα βεβαια σκοπος ειναι να κοπουν οι "διαμοιρασμοι" , που δεν κοπηκαν ολικως!

Kαι του οτε "go" Λεγεται αλλα παιζει σε desktop

Θα παρακαλέσω να μην κάνετε εκ νέου post στο παρόν νήμα για την προσφορά της zillete για το Nova Go, υπάρχει ήδη ενημέρωση και αναλυτικά η προσφορά στο νήμα Νέα για την Nova.

Έπρεπε αν θέλεις και σε δεύτερη συσκευή να απενεργοποιείς τον δορυφορικό δέκτη λέω εγώ μια ιδέα.
Είναι μεγάλο μειονέκτημα μόνο σε μια συσκευή να μπορεί να δουλεύει γιατί όποιος έχει οικογένεια άντε να δούμε το ποιος θα βλέπει.

Προσπαθώ να δω live πρόγραμμα μέσω του nova go στο κινητό μου (Vodafone σύνδεση) και μου γράφει "δεν μπορει να γινει αναπαραγωγη περιεχομενου σε συνδεση 3G/4G". Με αφήνει να δω μονο προηγούμενα προγράμματα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταιει;

Status
Not open for further replies.