NovaGO

Status
Not open for further replies.
Όντως, όταν το είχα σε Android δεν είχα και εγώ ιδιαίτερα προβλήματα, απ όταν το έβαλα σε tablet με win, όλο θέματα έχει, ζητά συνέχεια να κάνω εγκατάσταση το περιβόητο αρχείο

Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα το δοκιμάσω και εγώ σε win tablet. Μέχρι τότε δεν το πειράζω.... ,😐

Αν το είδε κανείς τον αγώνα μέσω ανδροιδ βοχ και ποιο μοντέλο ασφάλεια μου στείλει πμ
Ευχαριστώ

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί απλά το αναφέρω.Είχε πάει η οικογένεια στο εξοχικό και κάναμε χρήση της υπηρεσίας nova εξοχικό.Εγώ στην κύρια κατοικία άνοιξα το tablet να παρακολουθήσω ένα αγώνα αλλά τζίφος.Έπρεπε να επιλέξω να κόψω την σύνδεση στο εξοχικό.Άλλος ένας περιορισμός.

Μα ούτως η άλλως είναι ανοικτό στην Ελλάδα από οπουδήποτε, μέσω WiFi internet (όχι 4G).

Εννοώ και τα αθλητικά (τα οποία ενδιαφέρουν περισσότερο και τους μετανάστες). Από ότι ξέρω όταν έχει superleague-euroleague "κλειδώνει" την θέαση σε μία προβολή (ή λαπτοπ-κινητή, τάμπλετ ή τηλεόραση). Μήπως καταργήθηκε και αυτό;

Απάντηση: Re: NovaGO

Εννοώ και τα αθλητικά (τα οποία ενδιαφέρουν περισσότερο και τους μετανάστες). Από ότι ξέρω όταν έχει superleague-euroleague "κλειδώνει" την θέαση σε μία προβολή (ή λαπτοπ-κινητή, τάμπλετ ή τηλεόραση). Μήπως καταργήθηκε και αυτό;
Όχι. Δεν καταργήθηκε

Το Nova GO πάει... Ευρώπη!

Πάρε τη Nova μαζί σου στην Ευρώπη! Διαθέσιμη σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι πλέον η υπηρεσία Nova GO, για τους συνδρομητές της Nova.

Από τις 20 Μαρτίου 2018 όλοι οι συνδρομητές της Nova που έχουν ενεργή συνδρομή σε κάποια από τις υπηρεσίες Nova3play ή Nova Τηλεόραση, μπορούν να απολαμβάνουν το θέαμα της αγαπημένης τους πλατφόρμας σε όποια χώρα της Ε.Ε. και αν βρίσκονται.

Στο laptop, στο tablet ή στο smartphone ο συνδρομητής μπορεί να απολαύσει τόσο τα 23 live κανάλια με αθλητικό, κινηματογραφικό, παιδικό, ψυχαγωγικό και ειδησεογραφικό περιεχόμενο όσο και όλες τις on demand επιλογές από πρεμιέρες blockbusters, κορυφαίες σειρές μέχρι box sets επιλεγμένων σειρών, ολόκληρη την ταινιοθήκη της Finos Films, ντοκιμαντέρ κ.ά., ανάλογα με το θέαμα της βασικής του υπηρεσίας. Για να απολαμβάνει ο συνδρομητής όλο αυτό το πλούσιο περιεχόμενο και στην Ευρώπη, το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει εγκαταστήσει το Nova GOκαι να έχει σύνδεση Internet ασύρματη ή ενσύρματη ενώ μπορεί να ενεργοποιήσει την υπηρεσία από όποια χώρα και αν βρίσκεται.

Η Nova εφαρμόζοντας τον αντίστοιχο Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΕ 2017/1128) για τη διασυνοριακή φορητότητα των online υπηρεσιών περιεχομένου στην εσωτερική αγορά, προσφέρει στον συνδρομητή της που ταξιδεύει στην Ευρώπη ό,τι ακριβώς απολαμβάνει και στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες στο www.nova.gr/novago

https://digitaltvinfo.gr/news/nova-news/item/21918-to-nova-go-paei-evropi

...
Η Nova εφαρμόζοντας τον αντίστοιχο Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΕ 2017/1128) για τη διασυνοριακή φορητότητα των online υπηρεσιών περιεχομένου στην εσωτερική αγορά, προσφέρει στον συνδρομητή της που ταξιδεύει στην Ευρώπη ό,τι ακριβώς απολαμβάνει και στην Ελλάδα.

"ό,τι ακριβώς απολαμβάνει και στην Ελλάδα"
Τι ακριβώς εννοεί; Τα αθλητικά θα είναι με επιλογή προβολής ή θα δουλεύει κανονικά σαν να είναι wifi forthnet; γιατί σε αντίθετη περίπτωση στην Ελλάδα αν δεν έχει δίκτυο ΝΟΒΑ έχεις πρόβλημα με τα αθλητικά!
Davinci ξέρεις μήπως καταργηθεί αυτός ο περιορισμός;

Πάρε τη Nova μαζί σου στην Ευρώπη! Διαθέσιμη σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι πλέον η υπηρεσία Nova GO, για τους συνδρομητές της Nova.

Πολύ καλό νέο. Το Novago παίζει με vpn, το έχει δοκιμάσει κανείς;
Αν παίζει τότε είναι μια καλή λύση ακόμη και για Έλληνες σε Αμερική και Αυστραλία.
Τώρα θα θέλουν απλά ένα ευρωπαικό vpn όχι κάποιο ελληνικό που είναι πιο δύσκολο να αγοράσεις.
Μέχρι και με το δωρεάν hola θα παίζει. Πολύ καλύτερη λύση από το να καταφεύγουν σε παράνομη iptv.

Εναρμόνιση με την Ευρωπαική Νομοθεσία είναι, υποχρεούνται όλες οι εταιρίες που προσφέρουν τέτοιου είδους OTT υπηρεσίες, να έχει ο πελάτης τους ισότιμη πρόσβαση σε όλη την ΕΕ χωρίς geo-blocking. Ελπίζω να το υιοθετήσουν όλοι, μαζί με το roaming είναι κατ εμέ οι 2 νόμοι με τη μεγαλύτερη απήχηση στον κόσμο.

Last edited:
Μήπως είναι η ώρα να δώσει και δυνατότητα -όχι ταυτόχρονα εννοείται - θέασης και σε 2η συσκευή πλέον; Ο περιορισμός σε μια είναι εξαιρετικά άβολος και πολύ ασφυκτικός

Δεν υπάρχει περίπτωση αυτό ν αλλάξει εφόσον μπορείς να το δεις από οποιοδήποτε wifi.
Αυτό το κάνανε για να μην δίνουμε δεξιά κι αριστερά το on the go. (πχ σε αδέρφια, φοιτητές, παιδιά κλπ)

Δεν υπάρχει περίπτωση αυτό ν αλλάξει εφόσον μπορείς να το δεις από οποιοδήποτε wifi.
Αυτό το κάνανε για να μην δίνουμε δεξιά κι αριστερά το on the go. (πχ σε αδέρφια, φοιτητές, παιδιά κλπ)

Ας δίνουν 2η συσκευή,απλά να μην υπάρχει ταυτόχρονη θέαση όπως γίνεται στο Cosmote go

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

...
Η υπηρεσία Nova GO διατίθεται μέσω οποιασδήποτε broadband σύνδεσης (ενσύρματης ή ασύρματης) στην Ελλάδα, την Κύπρο ή σε χώρες της Ε.Ε.. Υπενθυμίζουμε ότι η χρήση μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας δεν υποστηρίζεται.
...
Πηγή

Είτε κάποιο πρόβλημα υπάρχει 3 μέρες τώρα που το δοκιμάζω είτε δεν μας τα λέει καλά η Nova...

a) Πρόσβαση στο http://www.nova.gr/ από Ελλάδα:

Nova0.jpg

b) Πρόσβαση στο http://www.nova.gr/ από Εξωτερικό:

nova1.jpg

Nova2.jpeg

Nova3.jpg

:nounder::nounder::nounder::nounder:

Ας επιβεβαιώσει κάποιος αν μπορεί ότι δεν ανοίγει το nova.gr από Εξωτερικό..

Αν προσπαθείς να συνδεθείς μέσω vpn, μάλλον φταίει το vpn. Εμένα από Σλοβακία το άνοιξε κανονικά.
Επίσης το novago πάλι ζητάει να επιλέξεις δέκτη ή συσκευή αν είσαι από εξωτερικό. Οπότε όσοι είναι εξωτερικό ουσιαστικά ξεχνάνε το novago αν υπάρχει στο σπίτι άλλος που χρησιμοποιεί τη nova.

Μην λες ανακρίβειες. Αυτό ισχύει μόνο για τους live αγώνες

Status
Not open for further replies.