NovaGO

Status
Not open for further replies.
Αν προσπαθείς να συνδεθείς μέσω vpn, μάλλον φταίει το vpn. Εμένα από Σλοβακία το άνοιξε κανονικά.
Επίσης το novago πάλι ζητάει να επιλέξεις δέκτη ή συσκευή αν είσαι από εξωτερικό. Οπότε όσοι είναι εξωτερικό ουσιαστικά ξεχνάνε το novago αν υπάρχει στο σπίτι άλλος που χρησιμοποιεί τη nova.

Όχι δεν συνδέομαι με VPN.

Είμαι στην Γαλλία εδώ και λίγες μέρες και σε 3-4 WiFi που έχω δοκιμάσει δεν με βάζει στο nova.gr ούτε από κινητό ούτε από laptop.
Περιέργως το site ανοίγει όταν είμαι με 3G.
Από την Σλοβακία που αναφέρεις πως μπήκες? Με 3G ή με WiFi?

Κάτι δεν πάει καλά..!

Ενσύρματα. Ίσως με τις νέες ρυθμίσεις τους για να ανοίξουν και στο εξωτερικό το novago να έχουν κάνει μπάχαλο το δίκτυό τους...

Σιγά που το έφτιαξαν ... βρίσκομαι στην Γερμανία για το Πάσχα και όταν πάω να συνδεθώ μου βγάζει σφάλμα 4000, 4006 ... απλώς λένε ότι παίζει δεν παίζει όμως.

Εμένα πάντως αρνείται να δουλέψει πεισματικά σε laptop με όποιον browser και να προσπαθήσω.Μου βγάζει μήνυμα όχι δν λειτουργεί σε συσκευές με εξωτερική οθόνη.Ότι να'ναι δηλαδή

Sent from my 1+3T

Εγώ μένω Αγγλία και μόλις τώρα το δοκίμασα και παίζει κανονικότατα και live και τα ον demand.

Καλησπέρα τις μέρες του final four της euroleage θα είμαι στο χωριό.Εχω το novago και στο κινητό και στο laptop, μπορώ να δω με κάποιο τρόπο τους αγώνες στην τηλεόραση στο χωριό;Είτε με mirroring από το κινητό,είτε με σύνδεση με hdmi από το laptop στην tv;

Πιστεύω ότι δεν γίνεται, εκτός αν άλλαξε τίποτα εδώ στα κοντά. Μπλοκάρει το σήμα και στις 2 περιπτώσεις, έχω δοκιμάσει τους τρόπους που λες. Δεν ξέρω αν κάποιος συμφορουμιτης βρήκε λύση. Σε αυτή την περίπτωση ας μας πει με pm.

Αν κάποιος έχει βρει τρόπο, σαφώς και το κρατάει για τον εαυτό του ή για έναν πολύ μικρό κλειστό κύκλο. Το forum παρακολουθείται από την Forthnet, αν έβγαινε κάποιος εδώ να το πει ενδέχεται να έκλεινε η τρύπα.

Ο κάθε λογαριασμός NOVA GO υποστηρίζει μία συσκευή. Από ότι βλέπω όμως μπορείς να φτιάξεις μέχρι και 4 παρένθετους λογαριασμούς για κάθε μέλος της οικογένειας. Αυτοί οι λογαριασμοί πρέπει να μοιράζονται την ίδια συσκευή ή μπορεί ο καθένας να έχει τη δική του συσκευή;

Οπότε ποιο το νοήμα των παρένθετων λογαριασμών αν όλα τα μέλη της οικογένειας πρέπει να μπαίνουν από το ίδιο κινητό;
Δε θέλω να ανοίξω φιλοσοφική συζήτηση, ρωτάω απλώς αν είσαι σίγουρος για την απάντηση που έδωσες ή απλώς το υποθέτεις.

Οπότε ποιο το νοήμα των παρένθετων λογαριασμών αν όλα τα μέλη της οικογένειας πρέπει να μπαίνουν από το ίδιο κινητό;
Δε θέλω να ανοίξω φιλοσοφική συζήτηση, ρωτάω απλώς αν είσαι σίγουρος για την απάντηση που έδωσες ή απλώς το υποθέτεις.

Γιατι μπορεις καποιους να τους κλειδωσεις και να μην εχουν προσβαση
Για παραδειγμα μπορεις να κανεις ενα προφιλ για τα παιδια σου,που να εχει μονο τα παιδικα,και στο δικο σου να θελει κωδικο για να μπαινουν
Δεν ξερω αν ακομα δουλευει ετσι,παντως παλια που το ειχα δοκιμασει δουλευε

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Nova go extra.
Νέα δυνατότητα προσθήκης δεύτερης συσκευής με κόστος 2,5 ευρώ το μήνα.
Ενεργοποίηση μέσω του αναβαθμισμένου app nova my account

Nova go extra.
Νέα δυνατότητα προσθήκης δεύτερης συσκευής με κόστος 2,5 ευρώ το μήνα.
Ενεργοποίηση μέσω του αναβαθμισμένου app nova my account

Με ταυτόχρονη θέαση με την 1η ή όχι;

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Απάντηση: Re: NovaGO

Με ταυτόχρονη θέαση . Υπόψην το κόστος 2,5 είναι προσφορά γιατί μετά πάει 5 . Αλήθεια ξέρει κανένας μέχρι ποτέ είναι η προσφορά ;

Re: Απάντηση: Re: NovaGO

αν κρινω απο τα hd που ειναι σε προσφορα με μηδενικο κοστος αντι για 5ευ. τοτε
το 2,5 θα ισχυει και αυτο για παντα.ιδωμεν

Status
Not open for further replies.