Ειναι μονο για τις ταινιες νομιζω. Απλα τις κατεβαζεις και τις βλεπεις μετα οποτε θελεις.Στην διαφημιση το nova go λει θεαση εκτος wifi πως γινεται ; ημουν εξω και δεν μπορουσα να δω αγωνα δεν ειχα wifi αλλα 4g δικτυο ; ...
Ειναι μονο για τις ταινιες νομιζω. Απλα τις κατεβαζεις και τις βλεπεις μετα οποτε θελεις.Στην διαφημιση το nova go λει θεαση εκτος wifi πως γινεται ; ημουν εξω και δεν μπορουσα να δω αγωνα δεν ειχα wifi αλλα 4g δικτυο ; ...
Ειναι μονο για τις ταινιες νομιζω. Απλα τις κατεβαζεις και τις βλεπεις μετα οποτε θελεις.
Αν αλλάξω σε θέαση μέσω novago, σημαίνει ότι θα μπορώ να δω το συγκεκριμένο ματς στο λαπτοπ ενώ τους άλλους αγώνες της μέρας όπου θέλω? Γιατί μου έβγαλε παράθυρο ότι η επιλογή θα επηρεάσει τους αγώνες της μέρας..Θέλω ας πούμε τώρα να δω κάτι στο go και σε 2 ωρες άλλο ματς στην τηλεόραση.
Το έγραψα και στα παράπονα αλλά ταιριάζει και εδώ.
Ισχύει οτι δεν μπορείς να δείς το ίδιο κανάλι ταυτόχρονα σε Go και τηλεόραση;
Το αναφέρει στο συμβόλαιο;
Στον αγώνα της ΑΕΚ σήμερα προσπαθώ να τον δώ και στο GO ενω τον έχω στην τηλεόραση και δεν με αφήνει. Στα υπόλοιπα κανάλια λειτουργεί.
Τι πράγματα είναι αυτά;
Ή στο go θα το δεις ή στην tv. Δεν γίνεται ταυτόχρονα (όπως στον ote πχ - ΤΕΡΑΣΤΙΑ μπούρδα i know..)
Αυτό το πρόβλημα το έχω παρατηρήσει κι εγώ και είναι εξαιρετικά σπαστικό!Πόσες φορές πρέπει να ξανακατεβασω την εφαρμογή στο laptop για να έχω novago ????
Κάθε φορά που θέλω να δω μου λέει ότι πρέπει να εγκαταστήσω από την αρχή πάλι την εφαρμογή...
Εννοείται πως είναι εγκατεστημένα από τη πρώτη στιγμή...
Να ενημερώσω ότι έγινε προσθήκη του mega στο Nova go
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έπρεπε να βάλει και Nova cinema 3 και 4
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ΟΤΕ πως το κάνειΜήπως έχει να κάνει με τα δικαιώματα των σειρών που προβάλλει το Novacinema4?
Αυτό το ζητάμε όλοι εδώ και πολύ καιρό...Έπρεπε να βάλει και Nova cinema 3 και 4
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.