NovaGO

Status
Not open for further replies.
Στην διαφημιση το nova go λει θεαση εκτος wifi πως γινεται ; ημουν εξω και δεν μπορουσα να δω αγωνα δεν ειχα wifi αλλα 4g δικτυο ; ...
Ειναι μονο για τις ταινιες νομιζω. Απλα τις κατεβαζεις και τις βλεπεις μετα οποτε θελεις.

Re: Απάντηση: NovaGO

Ειναι μονο για τις ταινιες νομιζω. Απλα τις κατεβαζεις και τις βλεπεις μετα οποτε θελεις.

ευχαριστω , αδικος κοπος δηλαδη , εκει ειναι μειον το nova go .

Παιδιά καλησπέρα.Λύστε μου μια απορία γιατί θα με τρελάνουν στο τηλεφωνικό κέντρο της Νοva.
Toυς πήρα τηλέφωνο για να ενεργοποιήσω το NovaGo Extra (2.5 χρέωση) και μου είπαν πως στους Αθλητικούς Αγώνες που υπόκεινται σε Διαχείριση Θεάσης ΔΕΝ θα μπορώ να βλέπω ταυτόχρονα από τις 2 συσκευές+την τηλεόραση μου,ακόμα και αν ΚΑΙ οι 2 συσκευές μου είναι σε δίκτυο Nova (Forthnet).Mήπως έκανε λάθος η κοπέλα? Ήδη με το απλό το NovaGo που έχω μπορώ να βλέπω ταυτόχρονα σε κινητό (μέσω Wifi Forthet) και τηλεόραση.

Μπορείτε να μου απαντήσετε?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εγώ που είμαι καινούριος δεν έχω καταλάβει κάτι με τη διαχείριση θέασης.Αν αλλάξω σε θέαση μέσω novago,σημαίνει ότι θα μπορώ να δω το συγκεκριμένο ματς στο λαπτοπ ενώ τους άλλους αγώνες της μέρας όπου θέλω?Γιατί μου έβγαλε παράθυρο ότι η επιλογή θα επηρεάσει τους αγώνες της μέρας..Θέλω ας πούμε τώρα να δω κάτι στο go και σε 2 ωρες άλλο ματς στην τηλεόραση.

Το έγραψα και στα παράπονα αλλά ταιριάζει και εδώ.

Ισχύει οτι δεν μπορείς να δείς το ίδιο κανάλι ταυτόχρονα σε Go και τηλεόραση;

Το αναφέρει στο συμβόλαιο;

Στον αγώνα της ΑΕΚ σήμερα προσπαθώ να τον δώ και στο GO ενω τον έχω στην τηλεόραση και δεν με αφήνει. Στα υπόλοιπα κανάλια λειτουργεί.

Τι πράγματα είναι αυτά;

Αν αλλάξω σε θέαση μέσω novago, σημαίνει ότι θα μπορώ να δω το συγκεκριμένο ματς στο λαπτοπ ενώ τους άλλους αγώνες της μέρας όπου θέλω? Γιατί μου έβγαλε παράθυρο ότι η επιλογή θα επηρεάσει τους αγώνες της μέρας..Θέλω ας πούμε τώρα να δω κάτι στο go και σε 2 ωρες άλλο ματς στην τηλεόραση.

Αυτό που εγώ ξερω ειναι πως σε συγκεκριμένα live παιχνιδια ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ αν θα τα δεις στο go ή στην tv. Με το που λείξει ο αγωνας όμως, η θέαση γυρίζει πάντα στην tv

Το έγραψα και στα παράπονα αλλά ταιριάζει και εδώ.

Ισχύει οτι δεν μπορείς να δείς το ίδιο κανάλι ταυτόχρονα σε Go και τηλεόραση;

Το αναφέρει στο συμβόλαιο;

Στον αγώνα της ΑΕΚ σήμερα προσπαθώ να τον δώ και στο GO ενω τον έχω στην τηλεόραση και δεν με αφήνει. Στα υπόλοιπα κανάλια λειτουργεί.

Τι πράγματα είναι αυτά;

Ή στο go θα το δεις ή στην tv. Δεν γίνεται ταυτόχρονα (όπως στον ote πχ - ΤΕΡΑΣΤΙΑ μπούρδα i know..)

Είμαι από τους πρώτους συνδρομητές που ενεργοποίησαν το NovaGO, οπότε και έχω παρακολουθήσει την πορεία της υπηρεσίας όλα αυτά τα χρόνια επισταμένα.
Η αλήθεια είναι ότι τους τελευταίους μήνες, λόγω συγκυριών, δεν έκανα χρήση και ξεκίνησα πάλι από τα μέσα Οκτωβρίου και μετά και δεν το κρύβω ότι έχω απογοητευθεί με αυτό που βλέπω τώρα!
Στο laptop μου τρέχει πάντα ειδικό πρόγραμμα που μετράει σε πραγματικό χρόνο τη ροή δεδομένων (bandwidth) του δικτύου μου και μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι η ροή δεν ξεπερνάει το 1.3 - 1.4 MBps μόνο, με αποτέλεσμα η ποιότητα της εικόνας να είναι στα όρια του υποφερτού!
Παλιότερα ήταν σαφώς και καλύτερα τα πράγματα με ροή που έφτανε τα 3 MBps ή και ακόμα περισσότερο...
Είναι γενικότερο το "κακό" πλέον ή συμβαίνει μόνο σ' εμένα;

Αξίζει να σημειώσω ότι η γραμμή μου είναι μεν ADSL και όχι VDSL, αλλά επειδή βρίσκομαι κοντά στο Α/Κ έχω εξαιρετική ταχύτητα με το router να συγχρονίζει στα 20 Mbps, ενώ επίσης οι παρατηρήσεις μου όλα αυτά τα χρόνια και οι διαφοροποιήσεις που αναφέρω έχουν γίνει στην ίδια γραμμή.

(Καλά, δεν το συζητάω καν για τις αρχές που ήμασταν λίγοι στην υπηρεσία και υπήρχαν peaks στο bandwidth του NovaGO ακόμα και πάνω από 6MBps!!! Περασμένα μεγαλεία...)

Απάντηση: Re: NovaGO

Πόσες φορές πρέπει να ξανακατεβασω την εφαρμογή στο laptop για να έχω novago ????
Κάθε φορά που θέλω να δω μου λέει ότι πρέπει να εγκαταστήσω από την αρχή πάλι την εφαρμογή...
Εννοείται πως είναι εγκατεστημένα από τη πρώτη στιγμή...

Re: Απάντηση: Re: NovaGO

Συνήθως λύνεται αυτό το πράγματι εκνευρίστηκo πρόβλημα με refresh στην σελίδα μόλις εγκαταστήσεις ξανά το plugin

Re: Απάντηση: Re: NovaGO

Πόσες φορές πρέπει να ξανακατεβασω την εφαρμογή στο laptop για να έχω novago ????
Κάθε φορά που θέλω να δω μου λέει ότι πρέπει να εγκαταστήσω από την αρχή πάλι την εφαρμογή...
Εννοείται πως είναι εγκατεστημένα από τη πρώτη στιγμή...
Αυτό το πρόβλημα το έχω παρατηρήσει κι εγώ και είναι εξαιρετικά σπαστικό!
Έχω την αίσθηση ότι συμβαίνει με τα κανάλια υψηλής ζήτησης, δηλαδή τα αθλητικά.
Δηλαδή, αν μπεις στο NovaGO και το πρώτο κανάλι που θα επιλέξεις να δεις είναι κάποιο από τα αθλητικά, υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να σου βγάζει συνέχεια το μήνυμα να κατεβάσεις το ήδη εγκατεστημένο plugin.
Αν δεν πιάσει ένα refresh στη σελίδα, εγώ κάνω το εξής. Επιλέγω ένα άλλο άσχετο κανάλι, εκτός των αθλητικών και αφού ανοίξει κανονικά ο player το γυρίζω στο αθλητικό κανάλι που επιθυμώ και όλα καλά.
Οπότε, κάνε κάποιες δοκιμές με άλλα κανάλια για να διαπιστώσεις με ποιο σου πιάνει κι εσένα η πατέντα.
Εκτός κι αν η "ανακάλυψή" μου ήταν συμπτωματική και δεν ισχύει στην πραγματικότητα. Θα δείξει...

Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω , ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις...

Να ενημερώσω ότι έγινε προσθήκη του mega στο Nova go

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλά πυ βάζουν τα καλά και απαραίτητα κανάλια. Ότι να ναι

Έπρεπε να βάλει και Nova cinema 3 και 4

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήπως έχει να κάνει με τα δικαιώματα των σειρών που προβάλλει το Novacinema4?

Status
Not open for further replies.