NovaGO

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα έχω λογαριασμό nova Go και το βλέπω σε ταμπλετ .άμα θέλω να δω το nova go στο υπολογιστή μου θα χρεωθώ

Αντιμετωπίζει άλλος θέμα με το downloading στο novago τελευταία;
Τόσο σε Huawei T3 όσο και σε Note 10 2014 edition βγάζει σφάλμα - αρχικά με το που πατας για λήψη σε πετάει έξω από την εφαρμογή και μετά όταν ξαναμπαίνεις έχει στις λήψεις το πρόγραμμα που είχες επιλέξει και από κάτω την ένδειξη "Σφάλμα"

Re: Απάντηση: NovaGO

Σε laptop μόνο και δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση.
Εγώ που το έχω σε laptop και πήγα εχθές να το βάλω σε ipad, μου έβγαλε μύνημα οτι έχω ξεπεράσει το επιτρεπτό όριο συσκευών και πρέπει να διαγράψω μια

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχεις καποιος full pack και να εχει ενεργοποιησει δευτερη συσκευη στο nova go? Εγιναν αλλαγες στο συμβολαιο του?

Εχεις καποιος full pack και να εχει ενεργοποιησει δευτερη συσκευη στο nova go? Εγιναν αλλαγες στο συμβολαιο του?

Ναι προβλέπεται δωδεκαμηνη ανανέωση. Εάν ωστόσο το υπόλοιπο του συμβολαίου σου είναι μεγαλύτερο (πχ λήγει σε 14 μήνες) τότε δεν υπάρχει ουσιαστική αλλαγή.

Εσυ δηλαδη ανανεωσες με τους ιδιους ορους που ειχες και πριν?

Εσυ δηλαδη ανανεωσες με τους ιδιους ορους που ειχες και πριν?

Είχα πάνω από 12μηνο υπόλοιπο συμβολαίου και δεν άλλαξε τίποτα.

Όταν ενεργοποιηθεί η 2 η συσκευή υπάρχουν περιορισμοί στα novasports ; Και γενικά .

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο nova go πρέπει να μπει ποιότητα στα κανάλια σε 720p και εφαρμογή για pc

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ούτε που ασχολούνται με αυτά τα θέματα. Μόνο αν γίνει εξαγορά της forthnet.

"Για την χρήση της εφαρμογής Nova Go παρακαλω προχωρήστε σε αναβάθμιση."

Τι κανουμε; Εχω εκδοση 3.3.10 στο nvidia shield tv...

Απάντησα αλλού,βάζεις την τελευταία 3.3.15

Sent from my iPad using Tapatalk

Ρε παιδια ρωτησα και στο facebook της νοβα αλλα απαντηση δεν πηρα; Γιατι στο novago τα novasports4 και novasports24 ειναι θολα και χειροτερα απο τα αλλα novasports; Μπορει καποιος να μου απαντησει τεχνικα αν γνωριζει; Ειναι επιλογη της νοβα; Το κανει και στους υπολοιπους; Το εχετε προσεξει;

Αν πληρώσεις για το Nova go extra . το EXTRA είναι η 2η συσκευή αλλά στους αγώνες ισχύει ότι και στην μία. σωστά ;πρέπει να τον βλέπεις μόνο απο την συσκευή που έχεις δηλώσει ;

Αν πληρώσεις για το Nova go extra . το EXTRA είναι η 2η συσκευή αλλά στους αγώνες ισχύει ότι και στην μία. σωστά ;πρέπει να τον βλέπεις μόνο απο την συσκευή που έχεις δηλώσει ;

Εκτός και άμα είστε και οι 2 σε δίκτυο nova,οπότε βλέπετε και ταυτόχρονα
Αλλιώς μπορείς να μπεις στο λογαριασμό σου,και να δηλώσεις ποια συσκευή θες να το δεις

Εκτός και άμα είστε και οι 2 σε δίκτυο nova,οπότε βλέπετε και ταυτόχρονα
Αλλιώς μπορείς να μπεις στο λογαριασμό σου,και να δηλώσεις ποια συσκευή θες να το δεις

Βασικά το extra ποιο είναι ; :)

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Status
Not open for further replies.