Pgate4
Senior Member
- 27 August 2014
- 629
Βασικά το extra ποιο είναι ;![]()
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι εννοείς;
Sent from my iPad using Tapatalk
Βασικά το extra ποιο είναι ;![]()
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι εννοεις? Ολες οι ταινιες ειναι στο on demandπχ μια ταινία προηγούμενης ημέρας,
Χρησιμοποιώντας λίγες μέρες το novago, δεν μπορώ να πω πως έχω μείνει ευχαριστημένος. Τα τρία μεγάλα μειονεκτήματα σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι : Η αδυναμία προβολής προγραμμάτων που έχουν προβληθεί, πχ μια ταινία προηγούμενης ημέρας, αδυναμία σύνδεσης με τηλεόραση (laptop - hdmi) και παράλληλη προβολή αθλητικών γεγονότων.
Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φυσικά και έχει, πάντα είχε! Το plugin τους παίζει κανονικά σε υπολογιστή (PC ή Laptop).Γιατί έχει ο ανταγωνισμός σύνδεση λάπτοπ με τηλεόραση και δεν το ήξερα?
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δηλαδή ότι ταινία προβάλλεται στα novacinema μπορούμε να τη βρούμε και στο on demand? Ισχύει το ίδιο και για τις σειρές;Τι εννοεις? Ολες οι ταινιες ειναι στο on demand
Φυσικά και έχει, πάντα είχε! Το plugin τους παίζει κανονικά σε υπολογιστή (PC ή Laptop).
Κι εφόσον παίζει σε PC (επίσημα, με οδηγίες εγκατάστασης από την ίδια την εταιρεία και όχι με πατέντα για να παρακάμψεις κάποιο πιθανό κλείδωμα), συνεπάγεται ότι η έξοδος εικόνας δεν είναι κλειδωμένη.
Ως εκ τούτου, συνδέεται κανονικά με οποιοδήποτε monitor ή τηλεόραση και παίζει επίσημα (όπως έγραψα και αρχικά) και απροβλημάτιστα!
Υ.Γ. Σκοπίμως περίμενα να αλλάξει η μέρα, για να μην θεωρήσεις ότι σου κάνω πλάκα, λόγω Πρωταπριλιάς :smile:
Νόβα μετανοω...με παρέσυραν αυτοί... της κοσμοτε
Τελικά με μπερδέψατε
Είπα καιγω να βάλω με βαριά καρδιά ένα μείον στην νόβα να φύγει από πάνω μου η ρετσίνια του νοβαφαν!
Νόβα μετανοω...με παρέσυραν αυτοί... της κοσμοτε
Το ιδιο γινεται και με τις σειρες αλλα τις σειρες τις κρατανε λιγοτερο καιρο στο on demand.Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δηλαδή ότι ταινία προβάλλεται στα novacinema μπορούμε να τη βρούμε και στο on demand? Ισχύει το ίδιο και για τις σειρές;
Εμενα nova go γράφειΠαιδια στο novago αλλαξε επανω αριστερα που ελεγε novago με γκρι γραμματα και τωρα πλεον λεει nova σκετο με μικροτερα γραμματακια. Τωρα αλλαξε μετα απο τοσα χρονια. Σημαινει κατι αυτο; Εγινε καποια αναβαθμιση;
Το ειδα και εγω αυτο σημερα.Παιδια στο novago αλλαξε επανω αριστερα που ελεγε novago με γκρι γραμματα και τωρα πλεον λεει nova σκετο με μικροτερα γραμματακια. Τωρα αλλαξε μετα απο τοσα χρονια. Σημαινει κατι αυτο; Εγινε καποια αναβαθμιση;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.