NovaGO

Status
Not open for further replies.
Τα μπλέξατε. Η επιπλέον συσκευή σου επιτρέπει ταυτόχρονη θέαση σε δύο συσκευές. Εφόσον δεν έχεις ίντερνετ από τη forthnet τότε πρέπει να επιλέξεις συσκευή θέασης. Αυτό ισχύει για την euroleague και την superleague.

Χρησιμοποιώντας λίγες μέρες το novago, δεν μπορώ να πω πως έχω μείνει ευχαριστημένος. Τα τρία μεγάλα μειονεκτήματα σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι : Η αδυναμία προβολής προγραμμάτων που έχουν προβληθεί, πχ μια ταινία προηγούμενης ημέρας, αδυναμία σύνδεσης με τηλεόραση (laptop - hdmi) και παράλληλη προβολή αθλητικών γεγονότων.

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χρησιμοποιώντας λίγες μέρες το novago, δεν μπορώ να πω πως έχω μείνει ευχαριστημένος. Τα τρία μεγάλα μειονεκτήματα σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι : Η αδυναμία προβολής προγραμμάτων που έχουν προβληθεί, πχ μια ταινία προηγούμενης ημέρας, αδυναμία σύνδεσης με τηλεόραση (laptop - hdmi) και παράλληλη προβολή αθλητικών γεγονότων.

Γιατί έχει ο ανταγωνισμός σύνδεση λάπτοπ με τηλεόραση και δεν το ήξερα?

το πιο μεγαλο αρνητικο ειναι η απουσια 720 η 1080 αναλυσης

Γιατί έχει ο ανταγωνισμός σύνδεση λάπτοπ με τηλεόραση και δεν το ήξερα?
Φυσικά και έχει, πάντα είχε! Το plugin τους παίζει κανονικά σε υπολογιστή (PC ή Laptop).
Κι εφόσον παίζει σε PC (επίσημα, με οδηγίες εγκατάστασης από την ίδια την εταιρεία και όχι με πατέντα για να παρακάμψεις κάποιο πιθανό κλείδωμα), συνεπάγεται ότι η έξοδος εικόνας δεν είναι κλειδωμένη.
Ως εκ τούτου, συνδέεται κανονικά με οποιοδήποτε monitor ή τηλεόραση και παίζει επίσημα (όπως έγραψα και αρχικά) και απροβλημάτιστα!

Υ.Γ. Σκοπίμως περίμενα να αλλάξει η μέρα, για να μην θεωρήσεις ότι σου κάνω πλάκα, λόγω Πρωταπριλιάς :smile:

Re: Απάντηση: Re: NovaGO

Τι εννοεις? Ολες οι ταινιες ειναι στο on demand
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δηλαδή ότι ταινία προβάλλεται στα novacinema μπορούμε να τη βρούμε και στο on demand? Ισχύει το ίδιο και για τις σειρές;
@kataras Συνδέοντας το laptop με hdmi με τηλεόραση έχεις κανονικά εικόνα. Πιστεύω ο περιορισμός αυτός από nova έχει μπει για την προβολή αθλητικών γεγονότων.

Ευχαριστω,δεν το γνώριζα,άρα ένα μείον για την νοβα

Φυσικά και έχει, πάντα είχε! Το plugin τους παίζει κανονικά σε υπολογιστή (PC ή Laptop).
Κι εφόσον παίζει σε PC (επίσημα, με οδηγίες εγκατάστασης από την ίδια την εταιρεία και όχι με πατέντα για να παρακάμψεις κάποιο πιθανό κλείδωμα), συνεπάγεται ότι η έξοδος εικόνας δεν είναι κλειδωμένη.
Ως εκ τούτου, συνδέεται κανονικά με οποιοδήποτε monitor ή τηλεόραση και παίζει επίσημα (όπως έγραψα και αρχικά) και απροβλημάτιστα!

Υ.Γ. Σκοπίμως περίμενα να αλλάξει η μέρα, για να μην θεωρήσεις ότι σου κάνω πλάκα, λόγω Πρωταπριλιάς :smile:

Μια παρατήρηση απλά να κάνω σε όλο αυτό, άλλο το monitor του PC και άλλο η τηλεόραση. Το ότι δεν κόβει το σήμα δεν συμβαίνει ότι επιτρέπεται η προβολή σε σαλόνι και κρεβατοκάμαρες με ένα PC.

Και μην ξεχνάμε ότι το GO είναι για GO όχι στατικό!

Καλά έκανες και το ανέφερες και δεν διαφωνώ πάνω σ' αυτό.
Στην προσπάθειά μου να τονίσω ότι επίσημα δεν κόβεται το σήμα στην έξοδο και όχι ότι γίνεται παράκαμψη με κάποια πιθανή πατέντα (για να αποφύγω οποιαδήποτε παρεξήγηση στα λόγια μου), υπερέβαλα εαυτόν στην προηγούμενη διατύπωσή μου!

Τελικά με μπερδέψατε
Είπα καιγω να βάλω με βαριά καρδιά ένα μείον στην νόβα να φύγει από πάνω μου η ρετσίνια του νοβαφαν!
Νόβα μετανοω...με παρέσυραν αυτοί... της κοσμοτε

Απάντηση: Re: NovaGO

Τελικά με μπερδέψατε
Είπα καιγω να βάλω με βαριά καρδιά ένα μείον στην νόβα να φύγει από πάνω μου η ρετσίνια του νοβαφαν!
Νόβα μετανοω...με παρέσυραν αυτοί... της κοσμοτε

:flipout: Δεν υπάρχεις ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NovaGO

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δηλαδή ότι ταινία προβάλλεται στα novacinema μπορούμε να τη βρούμε και στο on demand? Ισχύει το ίδιο και για τις σειρές;
Το ιδιο γινεται και με τις σειρες αλλα τις σειρες τις κρατανε λιγοτερο καιρο στο on demand.

Παιδια στο novago αλλαξε επανω αριστερα που ελεγε novago με γκρι γραμματα και τωρα πλεον λεει nova σκετο με μικροτερα γραμματακια. Τωρα αλλαξε μετα απο τοσα χρονια. Σημαινει κατι αυτο; Εγινε καποια αναβαθμιση;

Παιδια στο novago αλλαξε επανω αριστερα που ελεγε novago με γκρι γραμματα και τωρα πλεον λεει nova σκετο με μικροτερα γραμματακια. Τωρα αλλαξε μετα απο τοσα χρονια. Σημαινει κατι αυτο; Εγινε καποια αναβαθμιση;
Εμενα nova go γράφει

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αντιμετωπίζω από χτες το γνωστό πρόβλημα με το Plugin να θέλει ξανά εγκατάσταση. Η πλάκα είναι ότι όταν αποσυνδέομαι από το wifi στο σπίτι (forthnet) και συνδέομαι με hotpot σε κινητό cosmote παίζει κανονικά αμέσως μετά από ένα refresh!
Μόλις ξανασυνδεθώ στο ασύρματο δίκτυο του σπιτιού, ζητάει αμέσως εγκατάσταση plugin... Καμιά ιδέα για το πως να διορθωθεί;

Απάντηση: Re: NovaGO

Το ειδα και εγω αυτο σημερα.

Status
Not open for further replies.