NovaGO

Status
Not open for further replies.
μια ακομη χρησιμη ερωτηση.το nova go παιζει μονο απο σταθερο wi-fi η και απο mobile internet?το ρωταω γιατι ενω το go player της cosmote παιζει αψογα σε mobile internet ενω της nova δεν φορτωνει καθολου!

Όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω, υπάρχει περιορισμός σε data χρήση. Κουλό, αλλά έτσι είναι.

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπερα,

Ενω ειμαι στο σπιτι wifi forthnet-nova , απο λαπτοπ(mozilla και edge), το νοβα go παιζει 2 δευτερολεπτα και μετα σταματαει.
Τι κανω λαθος?

Επισης αν διαβασα καλα , δεν γινετε να παιξει εκτος σπιτιου σε αλλες συνδεσεις?
πχ Να παω σε ενα φιλο με το λαπτοπ μου , που αυτος εχει OTE
Παίζει σε άλλες συνδέσεις. Δοκίμασε να κάνεις μία απεγκατάσταση.

Μια ερώτηση για το go. Έχω βάλει το τάμπλετ για συσκευή. Αν κάποια στιγμή θέλω να το βάλω για 1-2 μέρες στο λάπτοπ ή στο κινητό για παράδειγμα μπορώ ή έχει όπως η cosmote χρονικό περιορισμό στις αλλαγές συσκευών?

καλημερα ηξερα οτι παλια το Novago επαιζε με data τωρα το καταργησανε παλι?και ποια η ενοια να μην παιζει με data ? τι τουσ νοιαζει τι κανω εγω τα δεδομενα μου?αλλωστε
αυτη ειναι και η ενοια του αν δεν μπορω να δω απο τηλεοραση να μπορω να το δω με δεδομενα ενω η cosmote παιζει κανονικα αυτοι δεν ενδιαφερονται για τα δεδομενα μας?

Πιστεύω ότι σιγά σιγά (δικιά μου άποψη) ότι θα το δώσουν και σε data. Μόλις βγάλει η ΝΟΒΑ κινητή τηλεφωνία μέσω Vodafone. Τότε δεν πιστεύω να το δώσει μόνο στους συνδρομητές κινητής της αλλά και σε άλλους.

Μια λεπτομερια, σε win 10 παιζει? κατι διαβαζω πως οχι στο site της NOVA
Σ'εμένα κανονικά.

καλησπερα! να κανω μια ερωτηση που λογικα θα εχει διευκρινιστει εδω αλλα μου ειναι αδυνατο να το βρω. διαβαζω στους ορους για το nova go οτι ο χρηστης οταν θελει να παρακολουθησει novasports απο διαφορετικο δικτυο απο αυτο της forthnet/nova τοτε ο κυριος δεκτης δεν μπορει να παιξει το ιδιο καναλι. η ερωτηση ειναι... μπορει δηλαδη να δει αλλο καναλι novasports η με ταινιες κλπ η οχι?

Ναι κανονικά θα μπορεί να δει οποίο κανάλι θέλει πλην αυτού που το έχει επιλέξει μέσω του nova account να το βλέπει στην συσκευή του μέσω αλλού δικτύου.

Ναι κανονικά θα μπορεί να δει οποίο κανάλι θέλει πλην αυτού που το έχει επιλέξει μέσω του nova account να το βλέπει στην συσκευή του μέσω αλλού δικτύου.
ok..σε ευχαριστω!

Ξέρουμε αν στον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού στην Τουρκία θα υπάρχει διαχείριση θέασης για όσους έχουν nova go σε διαφορετικό δίκτυο από αυτό της nova ?
Δεν εμφανίζει στο nova myaccount κάποιον αγώνα για διαχείριση θέασης και φαντάζομαι να μην εμφανιστεί αργότερα και ψάχνομαστε τελευταία ώρα.

Ξέρουμε αν στον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού στην Τουρκία θα υπάρχει διαχείριση θέασης για όσους έχουν nova go σε διαφορετικό δίκτυο από αυτό της nova ?
Δεν εμφανίζει στο nova myaccount κάποιον αγώνα για διαχείριση θέασης και φαντάζομαι να μην εμφανιστεί αργότερα και ψάχνομαστε τελευταία ώρα.

Δεν υπαρχει διαχειριση θεασης σε τετοια ματς. Εχουμε πει μονο σε αγωνες superleague και euroleague. Κανεναν αλλο αγωνα

Καλημέρα.

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι είναι η διαχείρηση θέασης και που βολεύει;

Καλημέρα.

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι είναι η διαχείρηση θέασης και που βολεύει;

Δεν βολευει εμας σε κατι. Ειναι περιορισμος της νοβα για να μην δινουν ολοι το novago σε φιλους και βλεπουν σουπερλιγκ και ευρωλιγκα τσαμπα ολοι και χανει συνδρομητες. Σε ολους τους υπολοιπους αγωνες μπορει και ο αλλος με novago να δει ταυτοχρονα και απο αλλο μερος. Μονο αν ο αλλος εχει στο αλλο σπιτι nova ιντερνετ δεν ισχυει ο περιορισμος αυτος και μπορει και ο αλλος χωρις διαχειριση να δει ταυτοχρονο σουπερλιγκα και ευρωλιγκα

Δεν βολευει εμας σε κατι. Ειναι περιορισμος της νοβα για να μην δινουν ολοι το novago σε φιλους και βλεπουν σουπερλιγκ και ευρωλιγκα τσαμπα ολοι και χανει συνδρομητες. Σε ολους τους υπολοιπους αγωνες μπορει και ο αλλος με novago να δει ταυτοχρονα και απο αλλο μερος. Μονο αν ο αλλος εχει στο αλλο σπιτι nova ιντερνετ δεν ισχυει ο περιορισμος αυτος και μπορει και ο αλλος χωρις διαχειριση να δει ταυτοχρονο σουπερλιγκα και ευρωλιγκα

Να σαι καλά.

Δηλαδή αν εγώ δεν είμαι σπίτι και κανείς δεν βλέπει nova, μπορώ από το ταμπλετ να δω σούπερ λιγκ ή Ευρωλίγκα; Ή πρέπει να ορίσω κάτι από τη διαχείριση;

Να σαι καλά.

Δηλαδή αν εγώ δεν είμαι σπίτι και κανείς δεν βλέπει nova, μπορώ από το ταμπλετ να δω σούπερ λιγκ ή Ευρωλίγκα; Ή πρέπει να ορίσω κάτι από τη διαχείριση;

Ναι μπορεις. Απλα θα πας στο myaccount και στο novago θα επιλεξεις προβολη απο novago του αγωνα που θελεις

Status
Not open for further replies.