NovaGO

Status
Not open for further replies.
Μιας κ καινούργια στο go διαβάζω κ δεν εμπεριέχει σταθερό υπολογιστή. Δεν υποστηρίζει. Ακόμα δεν το δοκίμασα άλλα τεχνικά εάν ισχύει ξέρει κάποιος τον λογο? Αυτό το rooted που διάβασα να μην περιέχει η συσκευή σας τι Είναι? Για τον σταθερό κολλάει αυτό η άσχετο? Ευχαριστώ!

Δεν υποστηρίζει σταθερό υπολογιστή γιατί δεν υποστηρίζει έξοδο HDMI. Rooted συσκευή θεωρούνται εκείνες που έχουν γίνει jailbreak. Δηλαδή τους έχουν πειράξει το λειτουργικό σύστημα. Σε φορητές συσκευές ισχύει.

novago δουλεύει κανονικά σε καινούργια σημερινή συνδρομή αλλά πατώντας το "My Nova GO" κρασάρει...δοκίμασα εκκαθάριση cache με data αλλά το ίδιο (Samsung S8 stock Oreo). Υπάρχει πρόβλημα και σε σας;

Παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση για το nova go extra. Όταν για παράδειγμα θέλω να παρακολουθήσω ένα αγώνα πρωταθλήματος από το laptop, μου ζητάει να γίνει επιλογή θέασης. Όλα καλά μέχρι εδώ. Εάν προσθέσω και novago extra τι θα ισχύει για το δεύτερο laptop ; Θα μπορεί να παρακολουθεί από το extra παράλληλα ;

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση για το nova go extra. Όταν για παράδειγμα θέλω να παρακολουθήσω ένα αγώνα πρωταθλήματος από το laptop, μου ζητάει να γίνει επιλογή θέασης. Όλα καλά μέχρι εδώ. Εάν προσθέσω και novago extra τι θα ισχύει για το δεύτερο laptop ; Θα μπορεί να παρακολουθεί από το extra παράλληλα ;

Όχι το ίδιο θα σε ζηταει

Sent from my iPad using Tapatalk

Δηλαδή μόνο από μια συσκευή μπορείς να παρακολουθήσεις. Σε ευχαριστώ.

Δηλαδή μόνο από μια συσκευή μπορείς να παρακολουθήσεις. Σε ευχαριστώ.

Μόνο σε Έλληνικο πρωτάθλημα και euro league
ΕΚΤΟΣ και αν μπαίνεις από δίκτυο nova
Δηλαδή,σπίτι βλέπω εγώ μέσω δορυφόρου,και ο μπαμπάς μου που έχει το novago αλλά έχει nova Internet σπίτι,τότε δεν ισχύει ο περιορισμός,και βλέπουμε ταυτόχρονα
Επομένως αν θες να βλέπεις ταυτόχρονα θα πρέπει να έχεις Internet και τηλέφωνο nova

Καλημέρα σε όλους!
Ξέρει κάποιος γιατί δεν γυρίζει σε full screen στην τηλεόραση, (μόνο) το nova on demand?
Πατάω την ένδειξη για πλήρη οθόνη αλλά τίποτα.
Στο livetv παίζει κανονικα full screen.
Χρησιμοποιώ το novago.
Είμαι με mi box 3.
Ευχαριστώ.

Σε amazon firestick που το τρέχω,κανονικά και στα demand βγαίνει full screen

Στα live κανάλια έχει πέσει η ποιότητα με ένα περίεργο pixelάρισμα . Το,έχει,παρατηρήσει κανείς?

Η αλλαγη θεασης για αγωνες σουπερ λιγκ γινεται μεσω της εφαρμογης ή πρεπει να μπαινω στο σαιτ της nova;

Η αλλαγη θεασης για αγωνες σουπερ λιγκ γινεται μεσω της εφαρμογης ή πρεπει να μπαινω στο σαιτ της nova;

Μεσω του nova my account

Γνωρίζουμε πόσα δεδομένα καταναλώνει ένας αγώνας μέσο hotspot;

Re: Απάντηση: NovaGO

Γνωρίζουμε πόσα δεδομένα καταναλώνει ένας αγώνας μέσο hotspot;

Υπολόγισε γύρω στα 1,5gb με φουλ ποιοτητα

Καινούριο κόλπο είναι αυτό? Όταν πάω να δω ένα αθλητικό που έχει ολοκληρωθεί στο ζωντανό μου πετάει μήνυμα ότι δεν το περιλαμβάνει η συνδρομή μου.... Έλεος πια

Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Status
Not open for further replies.