Μπορεις να βλεπεις κανονικα. Δεν εχει σχεση τι δικτυο εχει αυτος που εχει τον δορυφορο...
Δεν λέτε το ίδιο πράγμα. Αν διαβάσεις καλύτερα τα προηγούμενα post λέει ότι δεν έχει σημασία τι δίκτυο έχεις στον αποκωδικοποιητή αλλά μόνο στο nova go. Εκεί υπάρχει ο περιορισμός θέασης.
παιδια εχετε καμια ιδεα , οταν ανοιγω να δω κατι sto nova go σε desktop w10 , ανοιγει η εφαρμογη και μενει μαυρη εικονα
παιδια εχετε καμια ιδεα , οταν ανοιγω να δω κατι sto nova go σε desktop w10 , ανοιγει η εφαρμογη και μενει μαυρη εικονα
Καλησπέρα,
σήμερα ενεργοποίησα την υπηρεσία NOVAGO, όμως όταν εισάγω τα στοιχεία της σύνδεσής μου και έχω ήδη εγκαταστήσει το απαιτούμενο πρόσθετο (με οποιονδήποτε browser, σε LAPTOP) μετά από 1-2 λεπτά μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα:
<<Παρακαλώ κατεβάστε και εγκαταστήστε το απαραίτητο NovaGO Player. Στο τέλος της διαδικασίας κάντε refresh ή επανεκκίνηστε το browser. Αν το έχετε εγκαταστήσει ήδη,επιτρέψτε την εκτέλεση του για να απολαύσετε θέαμα.>>
έχω κάνει εκκαθαριση ιστορικου, cookies, ουτε firewall, ουτε antivirus, εχω εγκατεστημενο ,,,
Κάποια ΒΟΗΘΕΙΑ???
Ανοιξε πρώτα την εφαρμογή NovaGo Offline από τα προγράμματα και συνδέσου μετά στο novago.
Εμένα έτσι δουλεύει τις περισσότερες φορές.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.