NovaGO

Status
Not open for further replies.
Ok να κλειδώσει το live αν και διαφωνώ... Να κλειδώνει και το replay με ξεπερνάει πάντως

Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι ισχυει στην περιπτωση που η δορυφορικη βρισκεται σε σπιτι που δεν εχει ιντερνετ στην νοβα αλλα χρησιμοποιει καποιος το Nova go σε δικτυο nova; Μπορουν να βλεπουν και οι δυο συγχρονως αγωνα ελληνικου πρωταθληματος;
Και αν ναι να υποθεσω πως αυτο ισχυει και για οσους ανηκαν στην cyta;

Μπορεις να βλεπεις κανονικα. Δεν εχει σχεση τι δικτυο εχει αυτος που εχει τον δορυφορο...

Μπορεις να βλεπεις κανονικα. Δεν εχει σχεση τι δικτυο εχει αυτος που εχει τον δορυφορο...

Δεν ισχύει.
Εγώ έχω Δορυφορική Nova Full pack με Nova Go extra,
Και δε δουλεύει το nova go σε αγώνες superlegue.
Δεν έχω ιντερεντ Nova σπίτι μου, αλλά ΟΤΕ.

Δεν λέτε το ίδιο πράγμα. Αν διαβάσεις καλύτερα τα προηγούμενα post λέει ότι δεν έχει σημασία τι δίκτυο έχεις στον αποκωδικοποιητή αλλά μόνο στο nova go. Εκεί υπάρχει ο περιορισμός θέασης.

Re: Απάντηση: NovaGO

Δεν λέτε το ίδιο πράγμα. Αν διαβάσεις καλύτερα τα προηγούμενα post λέει ότι δεν έχει σημασία τι δίκτυο έχεις στον αποκωδικοποιητή αλλά μόνο στο nova go. Εκεί υπάρχει ο περιορισμός θέασης.

Ακριβώς αυτο. Μονο στο σπιτι που εχει το novago μετραει τι δικτυο εχεις...

Αν δεν αλλάξει το σύστημα εγγραφής στην υπηρεσία άπατο θα πάει... Μόνο αντίγραφο ποινικού μητρώου δεν μου ζήτησε και το έστειλα από κει που ήρθε. Ας το κάνουν στα πρότυπα του Netflix και τότε σίγουρα θα έχει επιτυχία

Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και η Cosmote τα ίδια κάνει. Να μας φακελώνουν θέλουν. Ώστε να μας παίρνουν τηλέφωνο για προσφορές. Γενικά απαιτείται ένα πιο ευέλικτο μοντέλο.

παιδια εχετε καμια ιδεα , οταν ανοιγω να δω κατι sto nova go σε desktop w10 , ανοιγει η εφαρμογη και μενει μαυρη εικονα

παιδια εχετε καμια ιδεα , οταν ανοιγω να δω κατι sto nova go σε desktop w10 , ανοιγει η εφαρμογη και μενει μαυρη εικονα

Από ότι ξέρω δεν δουλεύει σε desktop ούτε σε laptop με έξοδο εικόνας από hdmi. Μπλοκάρει την εικόνα, οπότε λογικό να μην βλέπεις. Σε windows μόνο μέσω την οθόνης του λάπτοπ.
Εκτός αν άλλαξε τίποτα.

Καλησπέρα,
σήμερα ενεργοποίησα την υπηρεσία NOVAGO, όμως όταν εισάγω τα στοιχεία της σύνδεσής μου και έχω ήδη εγκαταστήσει το απαιτούμενο πρόσθετο (με οποιονδήποτε browser, σε LAPTOP) μετά από 1-2 λεπτά μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα:
<<Παρακαλώ κατεβάστε και εγκαταστήστε το απαραίτητο NovaGO Player. Στο τέλος της διαδικασίας κάντε refresh ή επανεκκίνηστε το browser. Αν το έχετε εγκαταστήσει ήδη,επιτρέψτε την εκτέλεση του για να απολαύσετε θέαμα.>>
έχω κάνει εκκαθαριση ιστορικου, cookies, ουτε firewall, ουτε antivirus, εχω εγκατεστημενο ,,,
Κάποια ΒΟΗΘΕΙΑ???

Ρε παιδια το ιδιο κι εμενα σε εναν φιλο. Δεν δουλευει με τιποτα σε λαπτοπ. Τι κανουμε;

Καλησπέρα,
σήμερα ενεργοποίησα την υπηρεσία NOVAGO, όμως όταν εισάγω τα στοιχεία της σύνδεσής μου και έχω ήδη εγκαταστήσει το απαιτούμενο πρόσθετο (με οποιονδήποτε browser, σε LAPTOP) μετά από 1-2 λεπτά μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα:
<<Παρακαλώ κατεβάστε και εγκαταστήστε το απαραίτητο NovaGO Player. Στο τέλος της διαδικασίας κάντε refresh ή επανεκκίνηστε το browser. Αν το έχετε εγκαταστήσει ήδη,επιτρέψτε την εκτέλεση του για να απολαύσετε θέαμα.>>
έχω κάνει εκκαθαριση ιστορικου, cookies, ουτε firewall, ουτε antivirus, εχω εγκατεστημενο ,,,
Κάποια ΒΟΗΘΕΙΑ???

Ανοιξε πρώτα την εφαρμογή NovaGo Offline από τα προγράμματα και συνδέσου μετά στο novago.
Εμένα έτσι δουλεύει τις περισσότερες φορές.

Ανοιξε πρώτα την εφαρμογή NovaGo Offline από τα προγράμματα και συνδέσου μετά στο novago.
Εμένα έτσι δουλεύει τις περισσότερες φορές.

....οταν λες <<Ανοιξε πρώτα την εφαρμογή NovaGo Offline από τα προγράμματα>>>εννοείς να κάνω κλικ στο εικονιδιο που εχει δημιουργηθει απο την εγκατασταση το προσθετου novago?

Ήρθε το κάτωθι:

Τώρα με το Nova GO μπορείς να απολαμβάνεις το πρόγραμμα που θέλεις και μέσω δικτύων 3G/4G! Κάνε το τελευταίο update της εφαρμογής και δες το αγαπημένο σου θέαμα όπου και όπως θες!

Status
Not open for further replies.