Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Now playing...

Eξαιρετική συλλογή από τά :Fear,Slow Dazzle,Helen of Troy.
John Cale σε μοναδικές στιγμές,γιά όσους δέν έχουν τούς πρωτότυπους δίσκους.

91d69333184b48cbb58ecf77f9b5c547.jpg

Re: Now playing...

Αυτό Θα το "χτυπήσω" γιατρέ. Δεν έχω κανένα απ' τα 4. Tnx-bye-
Πάντως ετούτο είναι ότι πρέπει για την ώρα! Καταπληκτικά δεμένο κουιντέτο. Πετυχημένη συνταγή!

Attachments

• scan0001-copy.jpg
    scan0001-copy.jpg
    77.4 KB · Views: 8

Δουλειά-δουλεία, μικρα παιδια και....Σαββατο βραδυ, 9 Αυγουστου και ειμαι στην Αθηνα. Αν και δεν περναω και ασχημα, ωρες-ωρες με πιανει μια ψιλοκαταθλιψη. Τελος παντων, ελπιζω στις 22 να φυγω τελικα...

Ας βαλω να ακουσω λιγο Σοφτ Μασιν.

soft_peel_big.jpg

Last edited:

Ξεχασα να πω πως το Strange fruit - The Peel Sessions ειναι σχεδον 10αρι. Οποιος θελει να εχει μονο μια κυκλοφορια των Soft Machine, ας εχει αυτο.

Απάντηση: Re: Now playing...

Μην τα λες αυτά απότομα, θα σε κυνηγήσει ο Ντοκ! :D

Tα live ειναι κατι διαφορετικο απο τα κανονικα στουντιο αλμπουμς. Μακραν καλυτερο στουντιο αλμπουμ τους, φυσικα, ειναι το Third, ομως το The Peel Sessions ειναι πιο χορταστικο. Ακουσε το και τα ξαναλεμε.

Re: Απάντηση: Re: Now playing...

Tα live ειναι κατι διαφορετικο απο τα κανονικα στουντιο αλμπουμς. Μακραν καλυτερο στουντιο αλμπουμ τους, φυσικα, ειναι το Third, ομως το The Peel Sessions ειναι πιο χορταστικο. Ακουσε το και τα ξαναλεμε.

Σε πειράζω μπρε!
Θα το ακούσω, δεν παίζει να μου ξεφύγει έτσι κι αλλιώς...

Βρήκα ένα CD που το είχα χαμένο εδώ και 4 -5 χρόνια. Και με μεγάλη ευχαρίστηση ξανα άκουσα το Handle with care.

Bob Dylan - Roy Orbison - Tom Petty - Jeff Lynne - George Harrison
Κοινώς Traveling Wilburys.
Όλοι τους κιθαρίστες ένας κι ένας. Ε;

Attachments

• Wilburys.jpg
    Wilburys.jpg
    17.3 KB · Views: 15

Βρήκα ένα CD που το είχα χαμένο εδώ και 4 -5 χρόνια. Και με μεγάλη ευχαρίστηση ξανα άκουσα το Handle with care.

Bob Dylan - Roy Orbison - Tom Petty - Jeff Lynne - George Harrison
Κοινώς Traveling Wilburys.
Όλοι τους κιθαρίστες ένας κι ένας. Ε;

τι κιθαριστες ....κυριε Μελιδη
ολοι τους θΡυλοι ενας και ενας !!!!

επ τι ευκαιρια Χρονια πολλα και καλα

Σήμερα λόγω της ημέρας της Παναγίας, έβγαλα ένα παλιό μου Laser Disc να ακούσω. Και να δω βεβαίως.
Η 9η του Μπετόβεν από την ορχήστρα του ραδιοφώνου της Λειψίας με μαέσρο τον Curt Masur.
Στο Grandehaus της Λειψίας. Είναι μια εκτέλεση κατά τη γνώμη μου πάρα πολύ αξιόλογη.
Μάλλον την προτιμώ από την εκτέλεση του Herbert von Karajian.
Εκείνος έχει μια τάση να τρέχει λίγο πιο γρήγορα την ορχήστρα του.
Ο Curt Masur διευθύνει χωρίς μπαγκέτα, μόνο με τα δάχτυλα των χεριών του και με τα νεύματα προς τους μουσικούς του.

Αν κάποιος θέλει μπορώ να του το δώσω να το δει και να το ακούσει.

Μιχάλη, εδώ έχουμε μια συζήτηση για τις εκτελέσεις της 9ης συμφωνίας. Ρίξε μια ματιά...

Υ.Γ. Δε με λες, καλά να δανειστούμε το Laserdisc. Πού στο καλό θα το παίξουμε όμως;

warwick_packshot_400.jpg

Αυτό... Δάκρυ κορόμηλο, αλλά στο είδος του...Παλιομοδίτικο, αθώο, αφελές..."When I get to Warwick Avenue, we' ll spend an a hour but no more than two"...αλλά ποτε δεν προσποιείται οτι ειναι κατι αλλο. Ισως γι αυτο μας αρεσει...

Re: Απάντηση: Now playing...

Σήμερα λόγω της ημέρας της Παναγίας, έβγαλα ένα παλιό μου Laser Disc να ακούσω. Και να δω βεβαίως.
Η 9η του Μπετόβεν από την ορχήστρα του ραδιοφώνου της Λειψίας με μαέσρο τον Curt Masur.
Στο Grandehaus της Λειψίας. Είναι μια εκτέλεση κατά τη γνώμη μου πάρα πολύ αξιόλογη.
Μάλλον την προτιμώ από την εκτέλεση του Herbert von Karajian.
Εκείνος έχει μια τάση να τρέχει λίγο πιο γρήγορα την ορχήστρα του.
Ο Curt Masur διευθύνει χωρίς μπαγκέτα, μόνο με τα δάχτυλα των χεριών του και με τα νεύματα προς τους μουσικούς του.

Αν κάποιος θέλει μπορώ να του το δώσω να το δει και να το ακούσει.
Γεια σου Μιχαλη, διαβασα λιγο το topic και μου κινισε το ενδιαφερον η αναφορα σου για τα laser disc.
Μήπως θα μπορουσες να κανεις μια εκτενεστερη περιγραφη και αν σου ειναι ευκολο να βαλεις και καμια φωτο?
Ευχαριστω