Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Now playing...

Καλημερα!!

Re: Now playing...

51tHmCq3wtL._SS500_.jpg

για να ανοιξουν τα ματια
http://www.amazon.com/Boccherini-Gu...sr_1_2?ie=UTF8&s=dmusic&qid=1243065021&sr=8-2
http://en.wikipedia.org/wiki/Luigi_Boccherini:coffee:

Last edited:
Απάντηση: Now playing...

g39523o0dkv.jpg

Θα ήταν αριστούργημα , αλλά το πρόλαβε το πρώτο και καπάρωσε τον τίτλο . Ούτως ή άλλως ****1/2 . Μακράν´ένα από τα κορυφαία γκρούπ της ψυχεδελικής σκηνής , με εξαιρετικές ενορχηστρώσεις , φοβερούς τραγουδιστές και εξαιρετική μουσική .

1156787225.jpeg

THE LIMP TWINS - TALES FROM BEYOND THE GROOVE

To έχω λιώσει όλη την εβδομάδα και σήμερα είμαι στη τρίτη ακρόαση. Το δισκάκι είναι εθιστικό όσο δεν πάει άλλο. Η πλάκα είναι ότι το έχω αγοράσει περίπου μια τριετία πριν, αλλά φέτος αξιώθηκα να το ακούσω σωστά.

Low-fi γήινο upbeat, με 50% βρετανική soul κι από 25% funk και diy dancefloor grooveness είναι η περιγραφή που ταιριάζει καλύτερα εδώ.
Υπεύθυνοι οι κύριοι Will Holland (Quantic) και Russ Porter.

Κυκλοφορία του 2003, από τα πρώτα διαμάντια που κυκλοφόρησαν στην ετικέτα της Tru Thoughts.
Αν οι νότες είχαν πιασίματα, αυτός είναι νταρντανόδισκος...

limptwins_web02.jpg

limptwins_web03.jpg

Osanna+-+Milano+Calibro+9+(1972).jpg
palepoli.jpg

Υποτίθεται ότι είναι από τα κορυφαία Ιταλικά progressive γκρουπ.. Εδώ βινύλιο με τον Luis Bacalov στο soundtrack της ταινίας Milano Calibro 9.Κάτι δεν πάει καλά ωστόσο. Σκόρπιες ιδέες, μια τάση μεγαλομανίας και σοβαροφάνειας και ένα όχι τόσο ξεκάθαρο κινηματογραφικό στυλ.

Στο καπάκι από mp3 το palepoli από το 73.Απο λίγο ως πολύ καλύτερα τα πράγματα ειδικά στο Animale Senza Respiro

Φίλε psych70 αν έχεις προσέξει υπάρχει ειδική υποκατηγορία για τα videos.
Όχι εδώ.
Την επόμενη θ´αναγκαστώ να τα σβήσω.
Καλημέρα.

Φίλε psych70 αν έχεις προσέξει υπάρχει ειδική υποκατηγορία για τα videos.
Όχι εδώ.
Την επόμενη θ´αναγκαστώ να τα σβήσω.
Καλημέρα.

παρ¨ολα αυτα εξαιρετικο βιντεο .
Μεταχιππηδες οι tuxedo!
:afro:
thx psych70 που το εβαλες
thx ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ που δεν το εβγαλες.:a0210:

sorry ειμαι καινουργιος στη πολη και δε το ηξερα οτι παει στα βιντεο,χαιρομαι που σ αρεσε christos

Debussy - Preludes Book I,II
Jean-Efflam Bavouzet / piano

Debussy_bavouzet_chan10421.jpg

Μια Debussy-κή Καλημέρα στους φίλους της Κλασσικής γωνιάς της Μουσικής Κατηγορίας.

Η μουσική του Debussy δεν είναι για όλες τις ώρες.
Ονειρική και ατμοσφαιρική, άλλοτε ομιχλώδης και υπαινικτική άλλοτε εύθραυστη και σαν ντρέπεται να μιλήσει δυνατά... Ακόμη και στα ξεσπάσματά της δίνει την εντύπωση ότι ανυπομονεί να ξαναχαμηλώσει τους τόνους.
Ηχοχρωματικά και αρμονικά πρωτότυπη και ευρηματική.
Προσωπικά ακούω Debussy μόνο όταν μπορώ να είμαι απολύτως απερίσπαστος στην ακρόαση και κατά προτίμηση με ακουστικά...

Ενδιαφέροντα σχόλια θα βρείτε εδώ
Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και το index (ας ευλογήσω τα γένια που δεν έχω...)
:rolleyes: