Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

41YD7VE6Q4L._SS500_.jpg

Iannis Xenakis - Persepolis Plus Remixes - 2002
συγχρονοι ηχητικοι τρομοκρατες αποτειουν ευλαβικα φορο τιμης

Απάντηση: Now playing...

d84001b4827.jpg

Υποκλίνομαι ενώπιον του αριστουργήματος αυτού , γεμάτο από υψηλού επιπέδου τζαζ , μπλούζ , γκόσπελ και ροκ . Και εξαίρετα strings παρακαλώ να υποστηρίζουν τις συνθέσεις της α´ πλευράς , που κυλούν χωρίς διακοπή με μιά συνεχή θεματική ροή . ( 9/10 )

Re: Απάντηση: Now playing...

8552.jpg

Ξέρω ότι διαφωνεί ο φίλος μου ο Κώστας , αλλά 9/10

το Carribean Sunset του John Cale, το κρατώ κύρια για το 'Experiment No. 1': το θεωρώ ένα από τα καλύτερα κομμάτια που έγραψε ποτέ.
ο υπόλοιπος δίσκος 'δεν μου έκατσε' απ την αρχή: 'ξεπέτα', πολύ εύκολος για τα standards του Ουαλού και κάτι δεν μου πάει καθόλου καλά με τον ήχο του: ίσως ήταν μία από τις αποτυχημένες προσπάθειές του να μπεί και αυτός στα FM. Δεν ειναι χειρότερο από το Honi Soit -κανένας δίσκος του δεν είναι χειρότερος από το Honi Soit...- και για τα δεδομένα οποιουδήποτε άλλου θα ήταν μιά χαρά. Για Cale όμως, το θεωρώ απελπιστικά λίγο.

Κίτρινη κάρτα στον Υπέρηχα για το Paris 1919. Πώς γίνεται να του αρέσει ο Brian Wilson και να μη μπορεί να πιάσει τη μαγεία αυτού του άλμπουμ, είναι για μένα ένα από τα μυστήρια αυτής της ζωής. :nounder:
Δεν θά'πρεπε να απορώ βέβαια: εδώ μέσα είμαστε όλοι μας λίγο ως πολύ 'μυστήριοι' ...to say the least :D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

το Carribean Sunset του John Cale, το κρατώ κύρια για το 'Experiment No. 1': το θεωρώ ένα από τα καλύτερα κομμάτια που έγραψε ποτέ.
ο υπόλοιπος δίσκος 'δεν μου έκατσε' απ την αρχή: 'ξεπέτα', πολύ εύκολος για τα standards του Ουαλού και κάτι δεν μου πάει καθόλου καλά με τον ήχο του: ίσως ήταν μία από τις αποτυχημένες προσπάθειές του να μπεί και αυτός στα FM. Δεν ειναι χειρότερο από το Honi Soit -κανένας δίσκος του δεν είναι χειρότερος από το Honi Soit...- και για τα δεδομένα οποιουδήποτε άλλου θα ήταν μιά χαρά. Για Cale όμως, το θεωρώ απελπιστικά λίγο.

Κίτρινη κάρτα στον Υπέρηχα για το Paris 1919. Πώς γίνεται να του αρέσει ο Brian Wilson και να μη μπορεί να πιάσει τη μαγεία αυτού του άλμπουμ, είναι για μένα ένα από τα μυστήρια αυτής της ζωής. :nounder:
Δεν θά'πρεπε να απορώ βέβαια: εδώ μέσα είμαστε όλοι μας λίγο ως πολύ 'μυστήριοι' ...to say the least :D

Κι έλεγα που είσαι . Το Caribbean Sunset από την αρχή μου έκανε κλικ . Το άκουγα τόσο που χάλασε από τα σχριτς - σχρατς και μάλιστα χωρίς να βγάζω ούτε ένα κομμάτι . Θυμάμαι το ***** του αείμνηστου Ν.Πολίτη στον τότε ΗΧΟ και δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω .

Χειρότερος δίσκος του Cale για μένα, χωρίς να έχω το Honi Soit , είναι το Artifiacial Intelligence . Δράμα ανέμπνευστο και άτονο , χωρίς νεύρο , χωρίς τίποτα .

Αμα απορείς για το μυστήριο του Υπέρηχα , άλλο τόσο θάπρεπε να απορείς και για το δικό μου . Αντιστρέφοντας τον προβληματισμό σου , πως μου αρέσει το paris 1919 και οχι ο Wilson ( καμμία σχέση βέβαια , αλλά μιά και τόθεσες :flipout:)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Αμα απορείς για το μυστήριο του Υπέρηχα , άλλο τόσο θάπρεπε να απορείς και για το δικό μου . Αντιστρέφοντας τον προβληματισμό σου , πως μου αρέσει το paris 1919 και οχι ο Wilson ( καμμία σχέση βέβαια , αλλά μιά και τόθεσες :flipout:)

Ασφαλώς και απορώ αλλά είπα να είμαι ...ευγενής - όπως κι εσείς απέναντι σε πολλά απ αυτά που γράφω κατά καιρούς. noblesse oblige :aetsch: -bye-

το Paris 1919 είναι Brian Wilson -ο Cale άλλως τε είναι δηλωμένα από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του -...αλλά χωρίς την τρέλλα του τελευταίου. Eίναι σπουδαίος δίσκος αλλά δεν είναι Αριστούργημα. Του λείπει αυτό το απειροελάχιστο extra άγγιγμα της μεγαλοφυίας που στον Brian, τότε, ήταν εκ των ών ουκ άνευ.

Δεν έχω το δίσκο κοντά μου αλλά νομίζω πως το Honi soit έχει ένα κομμάτι που λέγεται Wilson Joliet που είναι απλά φανταστικό...Για μένα το ναδίρ του Cale είναι μάλλον το Wrong Way Up

Δεν έχω το δίσκο κοντά μου αλλά νομίζω πως το Honi soit έχει ένα κομμάτι που λέγεται Wilson Joliet που είναι απλά φανταστικό...

το θυμάμαι. αλλά μου αρέσει πιο πολύ η διασκευή του Streets Of Laredo.
Το Wrong Way Up κατ εμέ είναι ένα ενδιαφέρον πείραμα που όμως το πιστώνω περισσότερο στον έτερο ...Καππαδόκη (Brian Eno).

Απάντηση: Now playing...

χε χε ...τώρα βγάζω τα αρχεία μου ( από μνήμης βέβαια προς το παρόν , γιατί είμαι γραφείο ) . Ο Κώστας στον ΗΧΟ είχε γράψει ότι το Artificial Intelligence είναι μετριότητα ( ** ή **1/2) , απλώς υπάρχει το κατά πολύ χειρότερο του , Caribbean Sunset . Ο Νίκος Πολίτης που είχε παρουσιάσει το τελευταίο , του είχε βάλει ***** . Στο Honi Soit νομίζω ο Κώστας είχε βάλει , τότε , ***1/2 . Αν δεν είναι έτσι , θα πάω να το κοιτάξω το απόγευμα-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

το Paris 1919 είναι Brian Wilson -ο Cale άλλως τε είναι δηλωμένα από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του -...αλλά χωρίς την τρέλλα του τελευταίου. Eίναι σπουδαίος δίσκος αλλά δεν είναι Αριστούργημα. Του λείπει αυτό το απειροελάχιστο extra άγγιγμα της μεγαλοφυίας που στον Brian, τότε, ήταν εκ των ών ουκ άνευ.

Κόκκινη κάρτα στον Κώστα :flipout::flipout: Ακου άγγιγμα μεγαλοφυϊας ο Brian. Το μόνο άγγιγμα που του έπρεπε ήταν μιάς γερής φάπας για να πάψει να γράφει τραγούδια και να ταλαιπωρεί τους κατά λάθος ακροατές του .

χε χε ...τώρα βγάζω τα αρχεία μου ( από μνήμης βέβαια προς το παρόν , γιατί είμαι γραφείο ) . Ο Κώστας στον ΗΧΟ είχε γράψει ότι το Artificial Intelligence είναι μετριότητα ( ** ή **1/2) , απλώς υπάρχει το κατά πολύ χειρότερο του , Caribbean Sunset . Ο Νίκος Πολίτης που είχε παρουσιάσει το τελευταίο , του είχε βάλει ***** . Στο Honi Soit νομίζω ο Κώστας είχε βάλει , τότε , ***1/2 . Αν δεν είναι έτσι , θα πάω να το κοιτάξω το απόγευμα-bye-

μιά χαρά θυμάσαι βλέπω.
το Artificial Intelligence το έχω απωθήσει εντελώς: απαράδεκτο.
για το Honi Soit εμμένω: κακό για τον ίδιο, μιά χαρά για οποιονδήποτε σύγχρονο του. Αρα ***1/2.

πως και δεν σου άρεσε το Wrong Way Up χωρίς να το έχεις αγοράσει;
Για ...άκου το 10 φορές πρώτα :Banane0: :flipout:

εγώ αποδέχομαι την επίπληξη....:a0210: (δεν μου αρέσει όμως το 1919 - δεν μου σηκώνει μιά τρίχα...)

btw σας αρέσει ο James Taylor ?

Εγώ δίνω ρέστα, γιά έναν δίσκο του που σύμφωνα με όλες τις κριτικές ηταν μέτριος και μη αντιπροσωπευτικός του.

de gustibus.....