Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

Cul de Sac & Damo Suzuki - Abhayamudra

Έχει έρθει εδώ και τρεις εβδομάδες περίπου.
Κόλλησα με τον κλασικό τρόπο…ακούγοντας το δηλαδή σε δισκάδικο.
Διάβασα και κάποιες κριτικές πριν καιρό, και αναρωτιέμαι που βρίσκουν κάποιοι “ειδικοί” την διάθεση να ασχοληθούν με ζητήματα του τύπου “ποιος καλύπτει ποιόν” και με το αν η συνεργασία έχει συνοχή, και άλλα “αξιοσημείωτα” βεβαίως.
Γενικό συμπέρασμα: Αν δεν σε καταπιεί όλος ο δίσκος, τότε θα σε καταπιεί το “Berlin 4”.
Άρα όπως και να έχει κερδισμένος είσαι…

Μεγαλη μπαντα, ιστορικη
Το Ecim υπαρχει στη λιστα μου με τα "δεκαρια" στο αντιστοιχο νημα, τι αλλο να πω. :worshippy:
Το Crushes to Light, Minutes to its Fall ειναι εκει κοντα επισης.
Αυτο δεν το εχω ακουσει, αλλα ξερεις οταν η δουλιες τους βρισκονται με συνεπεια σε πολυ ψηλα επιπεδα, γινομαστε γκρινιαρηδες ευκολα... .

Κύριοι, ειλικρινά σας λέω έχω νεύρα.

Δεν είναι δυνατόν να γράφουμε εδώ μέσα για κάποια διαμάντια και να τα χάνουμε σε αυτό το νήμα τέρας.

Μάλλον θα το κλειδώσω. Δεν γίνεται αλλιώς.

Χάνεται σημαντική πληροφόρηση μέσα στο χαμό.

Αφού γράφεται και 5 λόγια ,βάλτε τα στις παρουσιάσεις και αν είναι καινούργια στις νέες κυκλοφορίες.

Αν είναι να παραμείνει ανοικτό το νήμα, ας γράφουμε τι ακούμε αλλά μέχρι εκεί.
Την έχουμε πατήσει με αυτό το νήμα.

Κύριοι, ειλικρινά σας λέω έχω νεύρα.

Δεν είναι δυνατόν να γράφουμε εδώ μέσα για κάποια διαμάντια και να τα χάνουμε σε αυτό το νήμα τέρας.

Μάλλον θα το κλειδώσω. Δεν γίνεται αλλιώς.

Χάνεται σημαντική πληροφόρηση μέσα στο χαμό.

Αφού γράφεται και 5 λόγια ,βάλτε τα στις παρουσιάσεις και αν είναι καινούργια στις νέες κυκλοφορίες.

Αν είναι να παραμείνει ανοικτό το νήμα, ας γράφουμε τι ακούμε αλλά μέχρι εκεί.
Την έχουμε πατήσει με αυτό το νήμα.

+1000000

Πάντως έχει πλάκα καμιά φορά...
Διαλέγω νούμερο σελίδας στη τύχη (π.χ. 154), μπαίνω και κατεβάζω όσα γράφει:Banane0:
Αποτέλεσμα: χαώδες χάος:frusty:

Μεγαλη μπαντα, ιστορικη
Το Ecim υπαρχει στη λιστα μου με τα "δεκαρια" στο αντιστοιχο νημα, τι αλλο να πω. :worshippy:
Το Crushes to Light, Minutes to its Fall ειναι εκει κοντα επισης.
Αυτο δεν το εχω ακουσει, αλλα ξερεις οταν η δουλιες τους βρισκονται με συνεπεια σε πολυ ψηλα επιπεδα, γινομαστε γκρινιαρηδες ευκολα... .

Το ecim (αναγραμματισμός του mice) είναι από τα πρώτα post που έσκασαν ανύποπτα πριν 20 χρόνια..
105636-200.jpg

το είχα πάρει σε βινύλιο επηρεασμένος από κριτική περιοδικού.

Δημήτρη έχεις δίκαιο,

Πάντως θα πρέπει να πούμε πως το now playing χαρακτηρίζεται από μια αμεσότητα που είναι και αναγκαία αλλά και πραγματική. Είσαι σπίτι σου για παράδειγμα, ακούς μουσική, είναι βράδυ, τρελαίνεσαι, ,μπάμ πάρτα στο now playing.Μια παρουσίαση θέλει σκέψη, χρόνο κλπ και κάποιες φορές πρέπει να “πατάς” και γερά σε αυτό που θέλεις να παρουσιάσεις.
Ειδικά το τελευταίο εμένα με έχει πολλές φορές αποτρέψει στο να παρουσιάσω πράγματα.
Θα το προσπαθήσουμε πάντως….:ernaehrung004:

Δημήτρη έχεις δίκαιο,

Πάντως θα πρέπει να πούμε πως το now playing χαρακτηρίζεται από μια αμεσότητα που είναι και αναγκαία αλλά και πραγματική. Είσαι σπίτι σου για παράδειγμα, ακούς μουσική, είναι βράδυ, τρελαίνεσαι, ,μπάμ πάρτα στο now playing.Μια παρουσίαση θέλει σκέψη, χρόνο κλπ και κάποιες φορές πρέπει να “πατάς” και γερά σε αυτό που θέλεις να παρουσιάσεις.
Ειδικά το τελευταίο εμένα με έχει πολλές φορές αποτρέψει στο να παρουσιάσω πράγματα.

Εμένα πάντως οι παρουσιάσεις μου δεν είναι προμελετημένες ποτέ.
Οτιδήποτε έχω γράψει έχει αποφασιστεί 3 δευτερόλεπτα πριν πατήσω το πρώτο πλήκτρο.

Απάντηση: Re: Now playing...

Δημήτρη έχεις δίκαιο,

Συμφωνω και εγω και με τους δυο σας.Ο δημητρης εχει δικιο οταν λεει οτι χανονται πολλα απο αυτα που παρουσιαζονται εδω μεσα αλλα απο την αλλη το αφιερωμα θελει δουλεια για να ειναι καλο.
Αλλωστε στα αφιερωματα εχουν τεθει καποια στανταρντ.ειναι κριμα να υποβιβαστουν λογω βιασυνης....

Το ecim (αναγραμματισμός του mice) είναι από τα πρώτα post που έσκασαν ανύποπτα πριν 20 χρόνια..
105636-200.jpg

το είχα πάρει σε βινύλιο επηρεασμένος από κριτική περιοδικού.

Λαμβανω σοβαρα υποψιν το παραπονο του Δημητρη.
το παρον εχει καταληξει να ειναι το ενα απο τα δυο "τεμπελονηματα" της κατηγοριας (για τον εαυτο μου μιλω παντα) και θα επιληφθω του θεματος ASAP.
Ως εκ τουτου δεν θα πω τιποτα αλλο παρα το οτι εισαι τυχερος που εχεις το Ecim.
Ακουσε το ξανα και θα νομισεις οτι ειναι η πρωτη φορα

Shut Up 'N Play Yer Guitar
41WzWzC-2ML._SS400_.jpg

http://www.amazon.co.uk/Shut-Up-Pla...=sr_1_1?ie=UTF8&s=music&qid=1258061006&sr=8-1

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1002400&postcount=857
Shut Up 'n Play Yer Guitar is a triple vinyl album featuring live material recorded by Frank Zappa between February 1977 and December 1980. The final track, "Canard du Jour", is a duet with Frank Zappa on electric bouzouki and Jean-Luc Ponty on baritone violin dating from a 1972 studio session.
The album was released in 1981 and reissued by Rykodisc on CD in 1986 as a two disc set and again in 1995 as a three disc box. There is a widely held belief that the order of the tracks "Shut Up 'n Play Yer Guitar" and "Shut Up 'n Play Yer Guitar Some More" were swapped on the two disc set, however this is not true. The source of the confusion may be the back cover of the 2-CD set, which lists the two tracks as swapped. The inside booklet, however, lists the tracks in correct order, and the actual track timings and contents confirm that "Shut Up 'n Play Yer Guitar" (5:38) is on disc 1 and "Shut Up 'n Play Yer Guitar Some More" (6:53) is on disc 2.
The album is entirely instrumental and features mainly guitar solos, hence the title. It is, however, interspersed with brief verbal comments between tracks, many of which also appear on Läther, as was originally intended. Each disc is titled after a variation on the album's name, which is shared with the title track found on each respective disc.
Most solos on the album are culled from performances of another song. The three title tracks are derived from successive renditions of "Inca Roads"; various other solos were taken from readings of "Conehead", "Easy Meat", "The Illinois Enema Bandit", "City of Tiny Lites", "Black Napkins", "The Torture Never Stops", "Chunga's Revenge", and "A Pound for a Brown on the Bus". "Ship Ahoy" was the coda from a performance of "Zoot Allures" the first part of which appears on You Can't Do That on Stage Anymore, Vol. 3.[1]
The opening track, "five-five-FIVE", is built around a musical idea that involves two measures of playing in 5/8 time followed by one measure in 5/4, thus explaining the song's name.
http://en.wikipedia.org/wiki/Shut_Up_'n_Play_Yer_Guitar

Last edited:

Cypress Hill-Black Sunday (1993)

album-black-sunday.jpg

Βόμβα μεγατόνων που έσκασε την κατάλληλη εποχή...
Ήταν τότε που το playlist ξέβραζε ότι χαζομάρα μπορούσε να ηχογραφηθεί σε πανομοιότυπα ιλουστρασιόν περιτυλίγματα (όχι πως τώρα συμβαίνει το αντίθετο),,όταν ξεπήδησε η Μαύρη Κυριακή με παραγωγή χειρότερη της γνωστής εγχώριας Συννεφιασμένης...
Με ένα μπάσο και ένα μπιτ βγαλμένα από τα κολαστήρια του Αδη,μοιάζει περισσότερο με λατινοαμερικάνικη σύναξη μουσικοφιλων ζόμπι και όχι με άλλη μια μουσική κυκλοφορία..
Αξεπέραστη underground παραγωγή που ένωσε πολλές διαφορετικές μουσικές κοινότητες εκείνη την εποχή....
Μπροστά τους οι Onyx έμοιαζαν με φωνακλάδες νεανίες που τους έφαγαν το μπιφτέκι..

Μπροστά τους οι Onyx έμοιαζαν με φωνακλάδες νεανίες που τους έφαγαν το μπιφτέκι..

....ή πιο σωστά σαν φωνακλάδες νεανίες που τους πάτησαν τον όνυχα!
Άν και το '93 είχα αρχίσει να αφήνω την hip-hop και τα συναφή της είδη, αυτός ο δίσκος ήταν καλός.

Re: Απάντηση: Now playing...

Δεν το έχω ακούσει ποτέ...

ΥΓ Είσαι στο απουσιολόγιο, το ξέρεις; :D

λοιπον ειναι εξαιρετικος δισκος ,ουτε εγω τον ειχα , επεσα (!) πανω του σερφαρωντας .Δεν τον εχει και το αμαζον ακομα διαθεσιμο.

ΥΓ. περι απουσιας ..αν σου πω οτι ηρθα αργοπορημενος και εφυγα ?
Εχω κακο timing .:bang:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Άκουσα Αλεξίου σήμερα το απόγευμα στο metropolis, πού έπαιζαν όλο της το καινούργιο cd .Κάθισα να το ακούσω λίγο….και έφυγα τρέχοντας τελικά.
Η φωνή της έχει πληγεί ανεπανόρθωτα και αδικαιολόγητα.. Χειρότερα από Βίσση.
Αλλά αυτό που με άφησε άφωνο είναι ο απίστευτα “εκβιαστικός” , κενός και άγαρμπα προβοκατόρικος στίχος. Σαν γυαλισμένος “σκύλος” να το πω κάπως…
Τα “σκυλάκια” εγώ τα αγαπάω…το γυάλισμα μου την δίνει αφάνταστα όμως.

Σε σχέση με την Αρλέτα, δεν το συζητώ: Αλεξίου forever…
Τουλάχιστον με Αλεξίου ερωτευθήκαμε κάποτε. Βέβαια όσο αληθινή ήταν η μεγάλη μας αγάπη άλλο τόσο αληθινή ήταν και η Αλεξίου.

Κρατάω μια πισινή με την Αρλέτα (δεν έχω ακούσει ακόμα το καινούργιο της), γιατί στην ζωή πολλές φορές αυτό πού κοροϊδεύεις σου έρχεται στα μούτρα τελικά.

ποτε μου δεν ερωτευτηκα με ερωτικα τραγουδια ....

.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Δεν φαντάζομαι να εννοείς οτι μπήκες μέσα, δε βρήκες θέση και έφυγες;;;

σχεδον.
Βασικα ημουν κρυος και η ατμοσφαιρα ζεστη οποτε οπου κι αν καθομουν θα τους ξενερωνα .

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

σχεδον.
Βασικα ημουν κρυος και η ατμοσφαιρα ζεστη οποτε οπου κι αν καθομουν θα τους ξενερωνα .

Δεν γίνονται αυτά βρε Χρήστο... Αφού σε περιμέναμε.
Η αλήθεια είναι πως κάθησα επιτηδες απο τους τελευταίους στο τραπέζι, μην τυχόν και έρθει κάποιος νέος φίλος και αισθανθεί αμήχανα. Κρίμα. Next time! :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Now playing...

Cypress Hill-Black Sunday (1993)

Σε διπλο βυνιλιο το εχω Σπυρο. Εκτος απο τα χιτ, που τα θυμαμαι καλα, τα υπολοιπα εχω καιρο να τα ακουσω. Θα το κανω συντομα. Τοτε μου αρεσε πολυ παντως.

I ain't goin out like that:music-smiley-005: