Haagenti
AVClub Fanatic
Είμαι ανυπέρβλητο καίδι Spyros!.Δεν λατρεύω το hipster hop αλλά την ευκολία που μου παρέχει για το αποδημήσω! (παράνοια?).:devil-smiley-029:
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
ξέρεις έχω παρατηρήσει κάτι, πολλές φορές για να θάψει κανείς κάτι τα επιχειρήματα του είναι πιο εύστοχα από αυτά που χρησιμοποιεί για να αποθεώσει κάτι άλλο...
Πολλές φόρες έχω σκεφθεί μήπως μια πολύ εύστοχη αρνητική κριτική τελικά σημαίνει πως αυτό που έθαψα, από άλλη οπτική γωνία είναι τελικά super ?
Κράζεις ? θαυμάζεις....:ernaehrung004:
Καλά,αυτό με τις οπτικές γωνίες δεν αφορά μονο την μουσικη.Η μισή φωτογραφική θεωρία στηριζεται πανω στο καδρο, ενω η αλλη μιση στο φως...Παρε την καλυτερη γκομενα,κλεισε τα φώτα και βαλ' της ένα ρεσω στο ύψος του πηγουνιού...Το ποιο πιθανό είναι να μοιάζει με την κόρη του κινηματογραφικου Vlad..
Έχω την εντύπωση πως δεν χρειάζεται να αποδομησουμε κάθε φορά κάτι για να ανυψώσουμε στα μάτια μας κάτι άλλο...Τα πάντα έχουν την τάση να αποδομουνται από μόνα τους.
Για παράδειγμα.
Ακούγοντας το Gin and Juice του Snoop Dogg,θα ακούσεις σε κάποια φάση ''...with my mind on my money. And my money on my mind...''
Μιας και αναφέρθηκα πιο πάνω στους Atmosphere να σταθώ λιγάκι στο God Loves Ugly του 2002 και το κομμάτι ''Give me'' οπού μεταξύ άλλων λέει:''..I got my mind on my tummy and my tummy on my mind...''
Αποδομηση όλης της φιλοσοφίας του gangsta rap με την αλλαγή μιας και μόνο λέξης.
Το gangsta το ακούμε επειδή κατά βάθος είμαστε ποζεραδες...Ξηγημένα πράγματα..Straight up.
Το παρακάτω τώρα έχει 'ψωμί'..Και απέχει αισθητά απ το hipster οπότε δεν είσαι υποχρεωμένος να αποδομησεις το οτιδήποτε. :ernaehrung004: