Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Τζίμης Πανούσης - Π.Χ.
LP/CD: Κάγκελα Παντού (1986 EMI - COLUMBIA)
Μουσικές Ταξιαρχίες και άλλες αηδίες - του Τζίμη Πανούση (1995 EMI)
Τζίμης Πανούσης - The Complete EMI Years (2008 EMI)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Tip : Ο πιο "άρρωστος" δίσκος της δεκαετίας του 90 στον χώρο και στην ουσία το σημείο καμπής του ακραίου ήχου, απεικονίζει στο εξώφυλλο ένα ατύχημα σε εργοστάσιο παραγωγής μαρμελάδας (αν θυμάμαι καλά).
Κατά τα άλλα, το avant garde φώτισε τα σκοτάδια που κρύβαμε μέσα μας και έδειξε τον δρόμο στις επόμενες γενιές που λάτρεψαν τον δύστροπο αυτό ήχο.
Μαζί με το Rebel Extravaganza των Satyricon είναι οι αγαπημένες μου στιγμές από εκείνη την εποχή.

6737.jpg

Το προηγούμενο...παγωμένο άλμπουμ των Winterfylleth είναι συναισθηματικά φορτισμένο κάτι που φαίνεται από τις μελωδίες, άρα καλύτερο από το τελευταίο τους.
Βασικά είναι ένα πανέμορφο black metal άλμπουμ που μπορεί να σε φέρει στα όρια.

Εκείνο το Upon This Shore... 🖤🩶

Highly recommended.
6866.jpg

Οφείλεις στον εαυτό σου - και στο σύστημά σου - να τα πάρεις σε μια καλή έκδοση βινυλίου αυτά τα 2 κάποια στιγμή.
Τα συγκεκριμμένα cd ακούγονται άθλια.
Τα έχω και γω γι αυτό σου λέω........

• Like
Reactions: Haagenti
Οφείλεις στον εαυτό σου - και στο σύστημά σου - να τα πάρεις σε μια καλή έκδοση βινυλίου αυτά τα 2 κάποια στιγμή.
Το πρώτο ο Van Gelder το έκανε σχεδόν μονοφωνικό. Το δεύτερο (OJC) παλεύεται καλύτερα, όχι πως με χαλάει το master του πρώτου.
Τώρα για το σύστημα, το αναλογικό μου δεν είναι και τόσο εντυπωσιακό. Βασικά πράγματα.
Δεν ξέρω αν αξίζει να επενδύσω με το υπάρχον setup.

Έλα, είσαι υπερβολικός, όχι και τόσο άθλια.

Εντάξει τα RVG δεν είναι και τα καλύτερα, αλλά δεν τα λες και έτσι.

Κάποια στιγμή θα κάνουμε την ανάλυση του ήχου του Rudy Van Gelder και των πρακτικών-εμμονών του, που εξηγούν το 'κληροδότημά' του στον ψηφιακό ήχο.

Ο συμπαθής Kevin Gray στις επανεκδόσεις που έχει εμπλακεί έχει κάνει αρκετή δουλειά, στο μέτρο του δυνατού, και όντως υπάρχει ποιοτική βελτίωση, αλλά φυσικά όχι κάτι 'κοσμογονικό'.

• Like
Reactions: Haagenti
Συγκρίνοντας τις δύο εκδόσεις μπορώ να πω ότι η εκδοχή του rvg (που έχω) είναι αρκετά επιθετική, στα όρια της παραμόρφωσης (ίσως υπερβάλλω λιγουλάκι).
@superfly τρελαίνομαι για την Κάιζερ αλλά η Edelsteiner δεν με χαλάει καθόλου για την τιμή της . 🤗

7173.jpg

Attachments

• IMG_20260527_100459.jpg
    IMG_20260527_100459.jpg
    151.7 KB · Views: 2
Έμειναν κάτι τελευταίες μπύρες απο την ευρωκούπα πρέπει να τις καταναλώσουμε μη χαλάσουν.
Νομίζω ότι έχω το σωστό σάουντρακ.

7282.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Attachments

• IMG_20260529_210057.jpg
    IMG_20260529_210057.jpg
    1.1 MB · Views: 1