Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

air- suisse air 1978 - live at montreux :a0210::a0210:

Attachments

• suisse air 1978_0001.jpg
    suisse air 1978_0001.jpg
    64.7 KB · Views: 8
Last edited:

Miaskovsky - Cello concerto, Op.66
Mstislav Rostropovich- Philarmonia Orchestra conducted by Sir Malcom Sargent.
Εγγραφή 1957.

Δεύτερη πλευρά του δίσκου Prokofiev - violin concerto No2 Op.63.
David Oistrakh-Plilarmonia Orchestra conducted by Alceo Galliera.
Εγγραφή 1959.

Βινύλιο ΕΜΙ SXLP 30155.
Ποιότητα ήχου από τις καλύτερες που έχω ακούσει.

61McAQowfeL._SS500_.jpg

Kroumata Percussion Ensemble

http://www.eng-kroumata.sk-2.se/

5/5, αυτό του Cage με τόνο!

Ευχαριστώ στον φίλο Βαγγέλη για την προσφορά. Αφιερωμένο στον Κώστα Λυμπερόπουλο.

Απάντηση: Now playing...

Beethoven
, Piano Sonata 21 in C major, γνωστή ως 'Waldstein' (από το όνομα του κόμη Ferdinand Ernst Gabriel von Waldstein, φίλου του Συνθέτη)

...εδώ σε εκτέλεση Emil Gilels....

41VYJVQ870L._SL500_AA240_.jpg

Κονσέρτο για πιάνο του Raynaldo Hahn.
Ο Hahn χαρακτηριστικός Παρισιάνος της εποχής του (1875-1947), μαθητής του Saint Saens και του Massenet και στενός φίλος του Proust συνέθετε κυρίως για το θέατρο. Είχε μάλιστα διατελέσει μουσικός διευθυντής στο θέατρο της Sarah Bernardt. Έργο γεμάτο χάρη. Στο πιάνο η κατεξοχήν ερμηνεύτριά του Magda Tagliafero με τον ίδιο διευθυντή της ορχήστρας. Εγγραφή του 1937.

Ακολουθεί στο ίδιο βινύλιο η Scaramouche του Milhaud (1892-1974) για δύο πιάνα. Μικρή δημοφιλής σουίτα με ολοζόντανα χρώματα γραμμένη για το θέατρο (κατά φαντασία ασθενής του Μολιέρου). Στα πιάνα ο Milhaud και η περίφημη Marcelle Meyer. Αξιοπρεπής εγγραφή του 1938.
Αν το πάρει είδηση ο geovar μου τον έφαγε τον δίσκο.

Απάντηση: Now playing...

Black Crowes - Croweology (2010)
51wOb5h2oQL._SS500_.jpg

Ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ το καινουριο αλμπουμ των Black Crowes. Το διπλο CD περιεχει τα γνωστα τους τραγουδια σε ακουστικες εκτελεσεις. Πολυ καλο και το packaging.

Χτυπηστε το με κλειστα ματια

PURE04-front10x10.gif
PURE04-back10x10.gif
folder.jpg

Οι Vocokesh είναι μπάντα η οποία υπάρχει από το 1991.Προέρχεται από τους F/i.Ο ήχος τους είναι κάπου μεταξύ νέο ψυχεδέλειας, Krautrock και experimental.Υπάρχουν δυστυχώς πολύ λίγα πράγματα για αυτούς στο διαδίκτυο, οι δίσκοι τους βρίσκονται πολύ δύσκολα και ακόμα και αν κάποιος κινηθεί “παράνομα” δεν θα βρει όσα θα περίμενε.Σκέφτομαι ότι είναι από τις περιπτώσεις που στην δεκαετία 2000 -2010 έχουν θαφτεί.

Ο δίσκος Electric Indian Blues κυκλοφόρησε το 2008 σε 200 αντίτυπα.Δεν έχω κανενός ειδους διαστροφή να ξεθάβω δίσκους που κυκλοφορούν σε περιορισμένα αντίτυπα.Η πρώτη επαφή μου με τους Vocokesh ήταν αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας, και συνέβη σε ένα δισκάδικο.Προφανώς (δεν εξηγείται αλλιώς), κάποιοι πωλητές είναι ιδιαίτερα χαρισματικοί και μπορούν και βλέπουν τον πελάτη σαν να είναι "γυάλινος".

Βλέπουν ότι υπάρχει "μέσα" δηλαδή! Σε κόβουν καλά καλά και μετά δήθεν αμέριμνοι βάζουν κάτι να παίζει.Αγόρασα τον δίσκο ο οποίος φέρει τον αριθμό 137(δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό).Τον άκουσα πολλες φορές, κάποια στιγμή τον έβαλα και avatar και μια μέρα ξαφνικά ένιωσα πολύ άβολα μαζί του.Ενας δίσκος που έχει κυκλοφορήσει σε 200 αντίτυπα, και που δεν βρίσκεις αρκετές πληροφορίες για αυτόν, είναι ένας δίσκος που δεν σου δίνει την ευκαιρία να τον μοιραστείς.Στην τελική είναι μια δημιουργία που σου υπενθυμίζει πόσο μόνος σου είσαι κάποιες φορές.

Σήμερα που είχα χρόνο τον έβαλα να παίξει πάλι και άκουσα και το Through the Smoke από(δεν ντρέπομαι να το πω) mp3 για να διαπιστώσω τελικά πως τίποτα δεν έχει αλλάξει από την πρώτη φορά που τους άκουσα!

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1382158&postcount=5138
Εδώ το Nothing Implied απο το Through the smoke

Δεν είχα ακούσει Μουσική σχεδόν καθόλου την προηγούμενη εβδομάδα...

Έπιανα δισκάκια στα χέρια μου, τα στριφογύριζα, δεν μπορούσα να αποφασίσω τι θέλω και τι δεν θέλω...
τα άφηνα στην άκρη...
στριφογύριζα στα χέρια μου δεκάδες γίγα με εκατοντάδες κομμάτια, μα δεν έβαζα τίποτα να παίξει.
Ποιά; Εγώ....που λέω ότι δεν ζω χωρίς Μουσική...
Κι έτσι, συνειδητοποίησα ότι αφού δεν έπαιζε μουσική, μάλλον εγώ δεν ζούσα....
Ή μάλλον, ζούσα μηχανικά....ανέπνεα, έτρωγα, δούλευα, περπατούσα, μιλούσα μηχανικά, παγωμένα.
Μα ήθελα να ξαναρχίσω να ζω, ήθελα να ξανακούσω Μουσική.
Σκέφτηκα να βρεθώ στο καταφύγιό μου, να ακούσω κάτι αγαπημένο, Κλασσικό. Όμως δεν μου αρέσουν ο εύκολες λύσεις...
κι έτσι διάλεξα κάτι 'κλασσικό' μα και 'πειραγμένο'....να αφυπνίσει τις αισθήσεις μου και να γίνω όπως πριν

516IPBxetgL._SL500_AA300_.jpg

Scott Joplin - Piano Rags με τελευταίο αυτό που άκουσα πρώτο...