Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

Αύριο παίρνει σειρά αυτό:

1977.jpg

Πόσο λυπάμαι :p όσους από εσάς δεν έχουν ακούσει το track "Johnny Carson" ! -bye-

Last edited:

εγώ πάντως ακούω αυτό
Sweetheart.jpg

την πρώτη μουσική που ακούω από το περασμένο Σάββατο.

φυσικά από γιαπωνέζικο, αμερικάνικης εγγραφής όμως...

Do you believe in magic?

...μόνο που, στο track listing, δεν βλέπω το καλύτερο κομμάτι του δίσκου, το 6λεπτο "Killing Time In The Crystal City". Δεν ξέρω αν το άφησαν απέξω για να χωρέσει το διπλό άλμπουμ σε μονό CD. Θα το ψάξω...
Το βινύλιο, αυτή τη στιγμή, "πιάνει" εύκολα 100 δολλάρια στους εξειδικευμένους σαράφηδες...

Απάντηση: Now playing...

Αγαπητέ Βασίλη , αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να θυμάμαι όλα τα προηγούμενα post που διάβασα πριν από μέρες . Με δεδομένο ότι το όνομα μου ήταν παντελώς άγνωστο , καθώς και ότι με τον φίλτατο Γιώργο Μπαϊραχτάρη , αποκλείεται να έχουμε πάνω από δύο κοινούς δίσκους :ernaehrung004: γιατί θα έπρεπε να θυμάμαι το Ananda ; Ειδικά όταν βγαίνει κι ο άλλος από κάτω και πετάει ένα "το καλύτερό τους άλμπουμ ever, στο προσωπικό μου TOP-20 όλων των εποχών. Τώρα, το Γιαπωνέζικο remaster έχει ένα extra track και ακούγεται καλύτερα από ποτέ" , τι πρέπει να υποθέσω ; :BDGBGDB55:

Έχεις απόλυτο δίκιο. Μην κοιτάς που σε πειράζω κι'εγώ την πάτησα.... googlάρισα το ανάντα και μου έβγαλε αυτό:
51ZuaWz6GtL._SS500_.jpg

...και σκέφτηκα: άλατις ο Λύμπε, το πρωί φτιάρι, το βράδυ τσινάρι :flipout:

Χωρίς πλάκα τώρα: μας διαβάζουν και νέοι άνθρωποι. Το να βγώ και να μιλάω για ποπ -το τονίζω!- δίσκους 40ετίας, μου κάθεται λίγο στραβά: σαν κάτι τελειωμένους που έχω στη δουλειά, που ακούνε Νέο Κύμα γιατί, λέει, "τους θυμίζει τα νειάτα τους".

Εγώ, τα βίτσια μου, προσπαθώ να τα κρατάω για τον εαυτό μου.
Δεν τα καταφέρνω πάντα, το ξέρω :rolleyes:
Αλλά υπάρχουν και χειρότερα: θα μπορούσα, φερ ειπείν, να ακούω Μητροπάνο:blink: :speechless-smiley-0 :tdown::p

Last edited:

Εμενα θα μου αρεσε να ακουω και για ποπ δισκους 40ετιας παντως......

Μην ειστε σιγουροι οτι θα κριθειτε ως γραφικοι.....( η για να το πω και αλλιως....υπαρχουν πολλοι γραφικοι ) :ears:

δεν μ έχεις δεί να γράφω για τον δικό σου -Βικέντιο- γι αυτό: θα με μισήσεις, σ´το εγγυώμαι :D
ευκαιρία λοιπόν να προσπαθήσεις,

αν και μου φαίνεται κομμάτι δύσκολο -bye-

Χωρίς πλάκα τώρα: μας διαβάζουν και νέοι άνθρωποι. Το να βγώ και να μιλάω για ποπ -το τονίζω!- δίσκους 40ετίας, μου κάθεται λίγο στραβά: σαν κάτι τελειωμένους που έχω στη δουλειά, που ακούνε Νέο Κύμα γιατί, λέει, "τους θυμίζει τα νειάτα τους".

Αλλά υπάρχουν και χειρότερα: θα μπορούσα, φερ ειπείν, να ακούω Μητροπάνο:blink: :speechless-smiley-0 :tdown::p
Ποτέ δεν είναι αργά.

Άλλωςτε οι κακές συνήθειες είναι οι καλύτερες :award:

Απάντηση: Re: Now playing...

Μην ειστε σιγουροι οτι θα κριθειτε ως γραφικοι

δεν με φοβίζει αυτό.
Απλά η μουσική δεν τελειώνει ποτέ και είναι ζωντανό κομμάτι του καθημερινού γίγνεσθαι των ανθρώπων. Η καλή μουσική μπορεί να λιγοστεύει, Εμάς μπορεί να μας αφήνει πίσω αλλά...έτερον εκάτερον :ernaehrung004:

Και σκέφτομαι πως εμείς, οι μεγαλύτεροι:rolleyes: , πρέπει πρώτοι να δίνουμε το ...καλό παράδειγμα :grandpa:
Ν αφήσουμε και τους μικρότερους να βρούν το δικό τους δρόμο...

Η μήπως σαν τον Δημήτρη που γράφει για Santana ?

Στα σοβαρά τώρα αυτό το άγχος του σημερινού πενηντάρη να θέλει να είναι σύγχρονος με το στανιό και να ακούει επίσης με το στανιό σημερινή ποπ ή ροκ , εγώ δεν το καταλαβαίνω . Διότι αν μη τι άλλο , παραδέχεσαι πως η σύγχρονη popular μουσική είναι απολύτως εφήμερη , με διάρκεια ζωής 2-3 χρόνια και πως ότι άκουγες τα προηγούμενα χρόνια - μέχρι και προ διετίας όταν γράφτηκες στο φόρουμ , ακόμη - ήταν χαζομάρες .

Ο Δημήτρης έχει τους Santana εκεί που εγώ έχω τον Schubert: Classic - και πολύ καλά κάνει.
Η σημερινή ποπ μου μιλάει όλο και λιγότερο, όσο περνάει ο καιρός: μακάρι να μου δημιουργούσε άγχη, αλλά μάλλον με αφήνει ψυχρό, με ελάχιστες εξαιρέσεις.
Αλλά αυτό που λέω είναι πως μου τελειώνει.
Εχω την εντύπωση πως κι εσύ συχνά λές κάτι παρόμοιο - εκτός κι αν δεν ακούω καλά τελευταία...;)

Re: Απάντηση: Now playing...

Στα σοβαρά τώρα αυτό το άγχος του σημερινού πενηντάρη να θέλει να είναι σύγχρονος με το στανιό και να ακούει επίσης με το στανιό σημερινή ποπ ή ροκ , εγώ δεν το καταλαβαίνω . Διότι αν μη τι άλλο , παραδέχεσαι πως η σύγχρονη popular μουσική είναι απολύτως εφήμερη , με διάρκεια ζωής 2-3 χρόνια και πως ότι άκουγες τα προηγούμενα χρόνια - μέχρι και προ διετίας όταν γράφτηκες στο φόρουμ , ακόμη - ήταν χαζομάρες .

Aυτο το αγχος πηγαζει κυριως απο την αναγκη του να εισαι σε επαφη με την εποχη σου.
Και η μουσικη ειναι καθοριστικη γεφυρα για να καταφερεις να "περπατησεις" μεσα σε αυτην.
Αν θα ευχαριστηθεις αυτο που θα βιωσεις περισσοτερο απο αυτο που ειναι στην καρδια σου ειναι ενα θεμα.
Φανταζομαι οτι τα ιδια σκεφτονταν και οι πατεραδες μας οταν ακουγαν τα δικα μας "διαμαντια" καποιες εποχες.

παραδέχεσαι πως η σύγχρονη popular μουσική είναι απολύτως εφήμερη , με διάρκεια ζωής 2-3 χρόνια και πως ότι άκουγες τα προηγούμενα χρόνια - μέχρι και προ διετίας όταν γράφτηκες στο φόρουμ , ακόμη - ήταν χαζομάρες .

και από χαζομάρες εγώ...άλλο τίποτα -bye-