Κωστας Λυμπεροπουλος
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 14,350
δεν έχει βγεί σε CD
Do you believe in magic?
Αγαπητέ Βασίλη , αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να θυμάμαι όλα τα προηγούμενα post που διάβασα πριν από μέρες . Με δεδομένο ότι το όνομα μου ήταν παντελώς άγνωστο , καθώς και ότι με τον φίλτατο Γιώργο Μπαϊραχτάρη , αποκλείεται να έχουμε πάνω από δύο κοινούς δίσκους :ernaehrung004: γιατί θα έπρεπε να θυμάμαι το Ananda ; Ειδικά όταν βγαίνει κι ο άλλος από κάτω και πετάει ένα "το καλύτερό τους άλμπουμ ever, στο προσωπικό μου TOP-20 όλων των εποχών. Τώρα, το Γιαπωνέζικο remaster έχει ένα extra track και ακούγεται καλύτερα από ποτέ" , τι πρέπει να υποθέσω ; :BDGBGDB55:
...και σκέφτηκα: άλατις ο Λύμπε, το πρωί φτιάρι, το βράδυ τσινάρι![]()
ευκαιρία λοιπόν να προσπαθήσεις,δεν μ έχεις δεί να γράφω για τον δικό σου -Βικέντιο- γι αυτό: θα με μισήσεις, σ´το εγγυώμαι![]()
Ποτέ δεν είναι αργά.Χωρίς πλάκα τώρα: μας διαβάζουν και νέοι άνθρωποι. Το να βγώ και να μιλάω για ποπ -το τονίζω!- δίσκους 40ετίας, μου κάθεται λίγο στραβά: σαν κάτι τελειωμένους που έχω στη δουλειά, που ακούνε Νέο Κύμα γιατί, λέει, "τους θυμίζει τα νειάτα τους".
Εγώ, τα βίτσια μου, προσπαθώ να τα κρατάω για τον εαυτό μου.
Δεν τα καταφέρνω πάντα, το ξέρω
Αλλά υπάρχουν και χειρότερα: θα μπορούσα, φερ ειπείν, να ακούω Μητροπάνο:blink: :speechless-smiley-0 :tdown:![]()
Μην ειστε σιγουροι οτι θα κριθειτε ως γραφικοι
Χωρίς πλάκα τώρα: μας διαβάζουν και νέοι άνθρωποι. Το να βγώ και να μιλάω για ποπ -το τονίζω!- δίσκους 40ετίας, μου κάθεται λίγο στραβά: σαν κάτι τελειωμένους που έχω στη δουλειά, που ακούνε Νέο Κύμα γιατί, λέει, "τους θυμίζει τα νειάτα τους".
Η μήπως σαν τον Δημήτρη που γράφει για Santana ?
Εγώ, τα βίτσια μου, προσπαθώ να τα κρατάω για τον εαυτό μου.
Δεν τα καταφέρνω πάντα, το ξέρω
Αλλά υπάρχουν και χειρότερα: θα μπορούσα, φερ ειπείν, να ακούω Μητροπάνο:blink: :speechless-smiley-0 :tdown:![]()
Στα σοβαρά τώρα αυτό το άγχος του σημερινού πενηντάρη να θέλει να είναι σύγχρονος με το στανιό και να ακούει επίσης με το στανιό σημερινή ποπ ή ροκ , εγώ δεν το καταλαβαίνω . Διότι αν μη τι άλλο , παραδέχεσαι πως η σύγχρονη popular μουσική είναι απολύτως εφήμερη , με διάρκεια ζωής 2-3 χρόνια και πως ότι άκουγες τα προηγούμενα χρόνια - μέχρι και προ διετίας όταν γράφτηκες στο φόρουμ , ακόμη - ήταν χαζομάρες .
παραδέχεσαι πως η σύγχρονη popular μουσική είναι απολύτως εφήμερη , με διάρκεια ζωής 2-3 χρόνια και πως ότι άκουγες τα προηγούμενα χρόνια - μέχρι και προ διετίας όταν γράφτηκες στο φόρουμ , ακόμη - ήταν χαζομάρες .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.