Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Now playing...

Σλόγκαν τής εποχής είναι ο σύν-χρονος άνθρωπος.Γιατί όλοι μας θα πρέπει νάμαστε σύν-χρονοι .Ωρολόγια είμαστε??
Mπορώ να υπάρχω στην εποχή χωρίς υποχρεωτικά να ενημερώνομαι διαρκώς για καθε τί καινούριο,για νάμαι με το ζόρι ´μέσα ´στα πράματα.
Οπου θέλω είμαι ,όπου θέλω δεν είμαι.
Και η χειρότερη μπούρδα διαφόρων κοινωνιολόγων-ψυχολόγων κ.λ.π.τού σήμερα είναι το περίφημο ´Νάσαι ο Εαυτός σου´.
Συγκλονιστική παπάρα τής αφασίας.
Θές να ακούς Βάς-Βάς??Μα ασφαλώς ´Be Yourself,Be Cool ,Be Happy'.
Βρέ όξω απο την Παράγκαααα.
Υ.Γ
Με άλλα λόγια τείνω να συμφωνήσω με τούς δύο προλαλήσαντες ´ηλικιωμένους´Κυριους.

Re: Now playing...

οχι ρε.....εμενα με εχει δει....
Για τον Δημητρη το λεει μαλλον επειδη τον βλεπει να νεανιζει.

Είναι ιδιαίτερα τιμητικό και σας ευχαριστώ που με αφήνετε απ'έξω.
Αν και είμαι της ίδιας περίπου φουρνιάς, αισθάνομαι ακόμη τζόβανο, ακούω σαν τζόβανο, δεν ένοιωσα ποτέ έμπειρος ώστε να δικαιούμαι να κατευθύνω άλλους και είμαι ικανοποιημένος που αυτό βγαίνει και προς τα έξω!

Για την pop τώρα:
Είναι αλήθεια πως αδυνατεί να με καλύψει επαρκώς αφού δεν συνάδει και με τον τρόπο ζωής μου –που ακόμη και μετά από 44 χρόνια πάλης για ισορροπία μεταξύ της δικής μου αντίληψης για τα πράγματα και του πως πρέπει να τα δέχεται ο μέσος όρος, απέχει παρασάγγας. Ωςτόσο, υπάρχουν δείγματα pop που απλά ακούγονται σαν pop αλλά είναι κάτι περισσότερο. (Φερ'ειπείν Blonde) -bye-

32.jpg

All time Classic.
Αν είσθε πραγματικά τυχεροί, ίσως ο Ντοκ πουλάει ακόμα το δικό του ;)

Re: Now playing...

μπάαα το πούλησε....
αλλιώς θα το έπαιρνα γιά ρεζέρβα...

Re: Απάντηση: Now playing...

Είναι ιδιαίτερα τιμητικό και σας ευχαριστώ που με αφήνετε απ'έξω.
Αν και είμαι της ίδιας περίπου φουρνιάς, αισθάνομαι ακόμη τζόβανο, ακούω σαν τζόβανο, δεν ένοιωσα ποτέ έμπειρος ώστε να δικαιούμαι να κατευθύνω άλλους και είμαι ικανοποιημένος που αυτό βγαίνει και προς τα έξω!

τι τζόβενο βρε Παπα-Τσάκωνα....
:drummer:

Κύριοι το έχουμε ξαναπεί.
Το εσωτερικό μας σφουγγάρι με τα χρόνια στομώνει. Φυσιολογικό.
Εάν αρχίσω να ψάχνω το punk στα 40 μου και γουστάρω, η μοναδική μου αντίδραση-επανάσταση είναι να πω επιτέλους όχι στη γυναίκα μου, που κάθε Σάββατο μου έχει επιβάλλει να καθαρίζω τα τζάμια.
´Η στη καλύτερη να της αποκαλύψω ότι αυτοί οι ντολμάδες που με ταϊζει χρόνια είναι για κλωτσιές.
Στα 18 μου όμως;
Μήπως κάποιων η καρδιά, η ψυχή παραμένει νεανική; Μήπως κάποιοι κάνουν και καμμία πλύση στο σφουγγάρι τους;
Λέτε αυτό να είναι ανωριμότητα; E και;

Για να είμαι ειλικρινής δεν με έχει απασχολήσει ποτέ η συνάρτηση ηλικίαs και μουσικήs.
Ούτε με ενδιαφέρει να συμβαδίζω με κανέναν.
Γιατί τις μουσικές μου, δεν τις διαπραγματεύομαι με κανέναν.
Όπως γουστάρω τους YOU SAY PARTY! WE SAY DIE! έτσι γουστάρω και τους
LAGHONIA.
Είμαι ανώμαλος μουσικά και με γουστάρω.
Αφού να σκεφτείτε πρόσφατα άκουσα ένα κομμάτι του Santana ελαφρώς πειραγμένο από τον Howie B και τα κατέβασα κανονικά.:flipout:

Αυτό που λέει ο Λύμπε είναι σοφό. Όλο το EMO στηρίζεται σε 3 ακόρντα.
Δύσκολα ξεχωρίζεις γκρουπ. Μια επαναλαμβανόμενη μανιέρα.
Μετά τους Bad Religion τι να πουν οι άλλοι;
Aυτή είναι η αλήθεια μου αλλά να την πέσω στους πιτσιρικάδες που γουστάρουν είναι λίγο ανόητο.
Αυτοί μετακινούνται με skateboard και καλά κάνουν.
Ο.κ δεν θα πάρω τη σανίδα μου να βγω στην Καισαριανή αλλά που και που μπορώ μέσω της μουσικής να πάρω το παγκόσμιο πρωτάθλημα φιγούρας.
Δεν γουστάρω τους ηλικιακούς αποκλεισμούς.

Α και κάτι άλλο. Με έχουν στείλει αδιάβαστο πολλοί πιτσιρικάδες με τις δουλειές τους. Από Gossip μέχρι Mountain Men Anonymous.
18-19 χρονών σκατά.

Οταν λέω σύγχρονη popular μουσική εννοώ την δημοφιλή μουσική της τελευταίας 50ετίας ( ροκ, ποπ , σόουλ , φανκ , ηλεκτρονική , electronica , κλπ ) σε αντιδιαστολή με αυτό που συνήθως ονομάζουμε σύγχρονη μουσική ( η οποία δεν ήταν και τόσο δημοφιλής παρά την μεγαλεπίβολη , αλλά φρούδα ελπίδα και προσδοκία του Schoenberg ότι μιά μέρα "και τα παιδιά των παντοπωλείων θα περπατούν στον δρόμο και θα τραγουδούν σειραίκή μουσική" ) και ξεκίνησε γύρω στα 1920 ή και πιό πριν ( Schoenberg , Varese , music concrete , Cage , Xenakis , Luc Ferrari κ.ο.κ. ) επηρεάζοντας πολλούς "επίδοξους" και επίδοξους ποπ - ροκ αστέρες και δημιουργούς , όπως όμως τους επηρέασαν και άλλα είδη μουσικής , από το μπαρόκ μέχρι την συμφωνική μουσική και τα παραδοσιακά τραγούδια διαφόρων χωρών .

Ο Δημήτρης έχει τους Santana εκεί που εγώ έχω τον Schubert: Classic - και πολύ καλά κάνει. Και μεις πολλά από αυτά που ακούμε για κλασσικά τα έχουμε
Η σημερινή ποπ μου μιλάει όλο και λιγότερο, όσο περνάει ο καιρός: μακάρι να μου δημιουργούσε άγχη, αλλά μάλλον με αφήνει ψυχρό, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Ποιά είναι η σημερινή ποπ ;
Αλλά αυτό που λέω είναι πως μου τελειώνει.
Εχω την εντύπωση πως κι εσύ συχνά λές κάτι παρόμοιο - εκτός κι αν δεν ακούω καλά τελευταία...;)Γι αυτό και τον τελευταίο καιρό μόνον τζαζιές μπαίνουν σπίτι μου

Θεωρώ τον McCartney έξοχο ποπίστα με κλασικές δημιουργίες . Πιστεύω πως είναι εκατό κλάσεις ανώτερο από οτιδήποτε μπορώ να φανταστώ ως ποπ στην σημερινή σκηνή . Αυτό οφείλεται α)στην ηλικία μου ή β) στο ότι έχω δίκαιο. ;

Γι αυτό και τον τελευταίο καιρό μόνον τζαζιές μπαίνουν σπίτι μου

Αλλά ακόμα και κεί , αυτά που με ενθουσιάζουν κατακεραυνώνονται - ω του θαύματος και της συμπτωσεως - από την "κριτική" ως progressive . Πχ τα εκπληκτικά Trident , Sahara , Songs of the new world του McCoy Tyner που ο πολύς Richard Cook και ο έτερος Brian Morton τα βαθμολογούν με *** ή και ** ακόμη .

Αλλά ακόμα και κεί , αυτά που με ενθουσιάζουν κατακεραυνώνονται - ω του θαύματος και της συμπτωσεως - από την "κριτική" ως progressive .

μιά ζωή βρε Ντοκ, εσύ και οι κριτικοί, δεν τα πάτε καθόλου καλά :damnyou:
γιατί δεν τους αποσυνδέεις, μιά και καλή, να ζήσουν αυτοί καλά κι εσύ καλύτερα; ;)

μιά ζωή βρε Ντοκ, εσύ και οι κριτικοί, δεν τα πάτε καθόλου καλά :damnyou:
γιατί δεν τους αποσυνδέεις, μιά και καλή, να ζήσουν αυτοί καλά κι εσύ καλύτερα; ;)

να σε αποσυνδέσω δηλαδή για τα καλά ; :blush:
jamais :bigcry: