Γιωργος Λυμπεροπουλος
AVClub Addicted Member
- 16 August 2006
- 1,635
περαστικα Σπυρο!
Πολυ καλος δισκος αληθεια οπως και το The River του 1996 που ακουω τωρα.
Ειναι η μερα του Ketil σημερα. Την μελαγχολια μου μεσα...
![]()
James White and the contortions - Buy
Αυτός λοιπόν είναι ένας δίσκος που τον "ζαχάρωνα" καιρό τώρα έχοντας δει και το σχετικό αφιέρωμα που έχει γίνει εδώ απο τον Λύμπε ,απο τον οποίο και τελικά το δανείστηκα.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=501&highlight=CONTORTIONS
Στην εποχή της λογικά θα έπρεπε η δουλειά αυτή να είναι σοκ!"Καταπληκτικός" δίσκος δεν ξέρω αν είναι.Προφανώς και ο ίδιος ο δημιουργός δεν θα τον αντιλαμβανόταν ως έτσι.Ο James Brown πυροβολημένος με σφαίρες στο στήθος λίγο πριν το "αντίο" και μουσικά η απογύμνωση της disco και punk κουλτούρας
Μάλλον πρέπει να περάσει απο "χέρι σε χέρι" πριν επιστρέψει στο σπίτι του.
Τον υποψιάζομαι για δίσκο εξάρτησης διδύμου Μανωλάκου - Μουκ, Πολυχρονίδη, πιτσιρικά Στέργιου.
Eivind Aarset- Sonic Codex (2007)
![]()
Παρα πολυ ωραιο αλμπουμ απο το Νορβηγο κιθαριστα Eivind Aarset, ο οποιος εγινε περισσοτερο γνωστος στη βορεια Ευρωπη απο τη συνεργασια του με τον Nils Petter Molvaer. Εδω εχουμε ηλεκτρικες κιθαρες σε τζαζ φοντο, εμπλουτισμενες με οργανα οπως το πιανο, το μπασο, το κλαρινετο και αλλα.
Υ.γ.1 Δεν καταλαβαινω πως επελεξαν ενα τοσο απαραδεκτο εξωφυλλο.
Υ.γ.2 Κανονικα το Sonic Codex, οπως και το Chrome Dreams II, αξιζει αναλυτικοτερης παρουσιασης, αλλα δεν ειμαι στα κεφια μου.
Μου φάνηκε πολύ πιό σκληρό από το προηγούμενο , αδικαιολόγητα φασαρτζίδικο με τις υποψίες μέταλ να παίρνουν κεφάλι στα περισσότερα κομμάτια, κάτι σαν προοδευτική μουσική για 16χρονους , κι έτσι το άφησα στην άκρη μετά τα πρωτα , απογοητευτικά για μένα , ακούσματα , παρ' όλο που είχα μεγάλες προσδοκίες από όλη αυτή την σκηνή . Μού'δωσε την εντύπωση ενός ηχητικού συμβιβασμού , με τα ηχοχρώματα και τις λεπτομέρειες να χάνουν την μάχη απέναντι στο εντυπωσιασμό και στον όγκο
Δεν εχω ακουσει αλλο αλμπουμ του. Σε αυτο περισσοτερο μου αρεσει το τελευταιο κομματι και αλλο ενα προς το τελος, που θυμιζει εντονα Pink Floyd.
αν βρείς το Connected του 2005 νομίζω , πάρτο .
Τα του Σαββατοκύριακου και τα χθεσινά
![]()
Apocalyprica & Nina Hagen /seemann
Ρε συ Ιωάννου αν έκανες έναρξη με αυτό στην έκθεση θα είχα "τεζάρει" δικέ μου....κομματάρα!!!το πήρα πρέφα κανα δύο μέρες μετά που έψαχνα για apocalypticagrandpa: Εσύ να τα βλέπεις αυτά που ισχυρίζεσαι οτι δεν σε ακούμε)
Και πού να δείς και το videoclip που υπάρχει bonus στο διπλό revised που είχα φέρει μαζί.
Τότε δεν ήξερα ακόμα οτι σ αρέσει η Nina άσε που είναι πιο σκοτεινό και δύσκολο κομμάτι.(προσωπικά το λατρεύω):award:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.