Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Re: Now playing...

περαστικα Σπυρο!

Πολυ καλος δισκος αληθεια οπως και το The River του 1996 που ακουω τωρα.
Ειναι η μερα του Ketil σημερα. Την μελαγχολια μου μεσα...

Παρομοίως το River καί ίσως καλύτερο..
Κάνεις ομοιοπαθητική σύντροφε,μήν ανησυχείς...:ernaehrung004:

Απάντηση: Now playing...

Moλις τελειωσε ο Cave (τι καταπληκτικο τραγουδι ειναι το West Country Girl?) και εβαλα το 2ο CD απο τη συλλογη του Dylan.

78.jpg

41CjZrJB8AL._SS400_.jpg

Neil Young-Chrome Dreams II
3477028x.jpg

Eδω εχουμε θεμα. Τραγουδια οπως το 18λεπτο επικο Ordinary People και το ακομα καλυτερο No Hidden Path, βαζουν υποψηφιότητα για τα καλυτερα του 2007, αν και εχουν γραφτει πολυ πριν.

Last edited:
Re: Now playing...

d520866j0g0.jpg

James White and the contortions - Buy

Αυτός λοιπόν είναι ένας δίσκος που τον "ζαχάρωνα" καιρό τώρα έχοντας δει και το σχετικό αφιέρωμα που έχει γίνει εδώ απο τον Λύμπε ,απο τον οποίο και τελικά το δανείστηκα.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=501&highlight=CONTORTIONS

Στην εποχή της λογικά θα έπρεπε η δουλειά αυτή να είναι σοκ!"Καταπληκτικός" δίσκος δεν ξέρω αν είναι.Προφανώς και ο ίδιος ο δημιουργός δεν θα τον αντιλαμβανόταν ως έτσι.Ο James Brown πυροβολημένος με σφαίρες στο στήθος λίγο πριν το "αντίο" και μουσικά η απογύμνωση της disco και punk κουλτούρας

Μάλλον πρέπει να περάσει απο "χέρι σε χέρι" πριν επιστρέψει στο σπίτι του.
Τον υποψιάζομαι για δίσκο εξάρτησης διδύμου Μανωλάκου - Μουκ, Πολυχρονίδη, πιτσιρικά Στέργιου.

Mου μυρίζει βρωμιά εδώ...απ'τις σωστές.
i want it...

Eivind Aarset- Sonic Codex (2007)
aarset_eivi_soniccode_101b.jpg

Παρα πολυ ωραιο αλμπουμ απο το Νορβηγο κιθαριστα Eivind Aarset, ο οποιος εγινε περισσοτερο γνωστος στη βορεια Ευρωπη απο τη συνεργασια του με τον Nils Petter Molvaer. Εδω εχουμε ηλεκτρικες κιθαρες σε τζαζ φοντο, εμπλουτισμενες με οργανα οπως το πιανο, το μπασο, το κλαρινετο και αλλα.

Υ.γ.1 Δεν καταλαβαινω πως επελεξαν ενα τοσο απαραδεκτο εξωφυλλο.

Υ.γ.2 Κανονικα το Sonic Codex, οπως και το Chrome Dreams II, αξιζει αναλυτικοτερης παρουσιασης, αλλα δεν ειμαι στα κεφια μου.

Last edited:

keith jarrett - vienna concert
31kwl0xc27L._SS500_.jpg

Άργησε αλλά ήρθε. Από το Moviemars, αργουν οι αποστολές τους αλλά καλύτερες τιμές δεν εχω βρει.

Miles Davis-The Cellar Door Sessions 1970
41QVQRS4WYL._SS500_.jpg

H στιγμη μου... Τα γυναικοπαιδα κοιμουνται και εχω το σαλονι δικο μου. Ακουω το πρωτο απο τα 6 CD του The Cellar Door Sessions. Δεκαρι? Ξερω κι εγω ρε γ@μωτο? Μηπως παραειμαι φανατικος του Miles και υπερβαλλω?

Οχι, ειναι δεκαρι.

75mac.jpg

Οι Fleetwood Mac παίζουν το "Farmer's Daughter" των Beach Boys. Φευγαλέες μελωδίες, κομψεπίκομψες αρμονίες, μεθυστικά υπέροχη, εξωφρενικά φιλόδοξη πόπ, μαστουρωμένη απο την Τρέλλα του Μεγαλείου.
Από τον 2ο δίσκο της deluxe έκδοσης του "Tusk" με τα demos και τα outtakes.

Τα του Σαββατοκύριακου και τα χθεσινά

fearless.jpg

R-451943-1115385233.jpg

9ee492c008a0e81021fc8010._AA240_.L.jpg

Apocalyprica & Nina Hagen /seemann

Ρε συ Ιωάννου αν έκανες έναρξη με αυτό στην έκθεση θα είχα "τεζάρει" δικέ μου....κομματάρα!!!το πήρα πρέφα κανα δύο μέρες μετά που έψαχνα για apocalyptica(:grandpa: Εσύ να τα βλέπεις αυτά που ισχυρίζεσαι οτι δεν σε ακούμε)

R-517788-1139319617.jpg

castor_jimm_itsjustbe_104b.jpg

Eivind Aarset- Sonic Codex (2007)
aarset_eivi_soniccode_101b.jpg

Παρα πολυ ωραιο αλμπουμ απο το Νορβηγο κιθαριστα Eivind Aarset, ο οποιος εγινε περισσοτερο γνωστος στη βορεια Ευρωπη απο τη συνεργασια του με τον Nils Petter Molvaer. Εδω εχουμε ηλεκτρικες κιθαρες σε τζαζ φοντο, εμπλουτισμενες με οργανα οπως το πιανο, το μπασο, το κλαρινετο και αλλα.

Υ.γ.1 Δεν καταλαβαινω πως επελεξαν ενα τοσο απαραδεκτο εξωφυλλο.

Υ.γ.2 Κανονικα το Sonic Codex, οπως και το Chrome Dreams II, αξιζει αναλυτικοτερης παρουσιασης, αλλα δεν ειμαι στα κεφια μου.

Μου φάνηκε πολύ πιό σκληρό από το προηγούμενο , αδικαιολόγητα φασαρτζίδικο με τις υποψίες μέταλ να παίρνουν κεφάλι στα περισσότερα κομμάτια, κάτι σαν προοδευτική μουσική για 16χρονους , κι έτσι το άφησα στην άκρη μετά τα πρωτα , απογοητευτικά για μένα , ακούσματα , παρ' όλο που είχα μεγάλες προσδοκίες από όλη αυτή την σκηνή . Μού'δωσε την εντύπωση ενός ηχητικού συμβιβασμού , με τα ηχοχρώματα και τις λεπτομέρειες να χάνουν την μάχη απέναντι στο εντυπωσιασμό και στον όγκο

Μου φάνηκε πολύ πιό σκληρό από το προηγούμενο , αδικαιολόγητα φασαρτζίδικο με τις υποψίες μέταλ να παίρνουν κεφάλι στα περισσότερα κομμάτια, κάτι σαν προοδευτική μουσική για 16χρονους , κι έτσι το άφησα στην άκρη μετά τα πρωτα , απογοητευτικά για μένα , ακούσματα , παρ' όλο που είχα μεγάλες προσδοκίες από όλη αυτή την σκηνή . Μού'δωσε την εντύπωση ενός ηχητικού συμβιβασμού , με τα ηχοχρώματα και τις λεπτομέρειες να χάνουν την μάχη απέναντι στο εντυπωσιασμό και στον όγκο

Δεν εχω ακουσει αλλο αλμπουμ του. Σε αυτο περισσοτερο μου αρεσει το τελευταιο κομματι και αλλο ενα προς το τελος, που θυμιζει εντονα Pink Floyd.

Δεν εχω ακουσει αλλο αλμπουμ του. Σε αυτο περισσοτερο μου αρεσει το τελευταιο κομματι και αλλο ενα προς το τελος, που θυμιζει εντονα Pink Floyd.

αν βρείς το Connected του 2005 νομίζω , πάρτο .

Απάντηση: Re: Now playing...

Τα του Σαββατοκύριακου και τα χθεσινά
9ee492c008a0e81021fc8010._AA240_.L.jpg

Apocalyprica & Nina Hagen /seemann

Ρε συ Ιωάννου αν έκανες έναρξη με αυτό στην έκθεση θα είχα "τεζάρει" δικέ μου....κομματάρα!!!το πήρα πρέφα κανα δύο μέρες μετά που έψαχνα για apocalyptica(:grandpa: Εσύ να τα βλέπεις αυτά που ισχυρίζεσαι οτι δεν σε ακούμε)

Και πού να δείς και το videoclip που υπάρχει bonus στο διπλό revised που είχα φέρει μαζί.
Τότε δεν ήξερα ακόμα οτι σ αρέσει η Nina άσε που είναι πιο σκοτεινό και δύσκολο κομμάτι.(προσωπικά το λατρεύω):award:

Re: Απάντηση: Re: Now playing...

Και πού να δείς και το videoclip που υπάρχει bonus στο διπλό revised που είχα φέρει μαζί.
Τότε δεν ήξερα ακόμα οτι σ αρέσει η Nina άσε που είναι πιο σκοτεινό και δύσκολο κομμάτι.(προσωπικά το λατρεύω):award:

Αμ το κλιπάκι είδα πρώτα στο Youtube.........:ernaehrung004: