Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

51PB0Q523NL._SS500_.jpg

Boomer & Travis: Foul Owl - από το soundtrack

51PB0Q523NL._SS500_.jpg

Boomer & Travis: Foul Owl - από το soundtrack

Κάτι μου έχει διαφύγει μάλλον?Εγώ έχω σταματήσει στο πολύ καλό Heist έχω ακούσει αποσπάσματα απο το They call me mr Tibbs αλλά το in the heat of the night μου είναι άγνωστο.....:blush:.....θα επανέλθω περισσότερο πληροφορημένος

Ααααα, φυρί φυρί το πάτε...:Banane0:

Τα δικά μου των τελευταίων ημερών που δεν ξεκολλάνε από το player:

Simian Mobile Disco - Attack Decay Sustain Release
3336939m.jpg

Young galaxy - Young galaxy
3478920m.jpg

Chrome hoof - Pre-Emptive False Rapture
3383553m.jpg

και τα τρια έπαιξαν στις τελευταίες εκπομπές του Χ. Δασκαλόπουλου και αμέσως χτυπήθηκαν!

Re: Απάντηση: Now playing...

To Call me Mr Tibbs το χορεύαμε πριν δύο Σάββατα σε υπόγα στο Κολωνάκι , μαζί με άλλα funkosoul διαμαντάκια.:afro:

Υπόγα στο Κολωνάκι?Που τις βρίσκετε ρε σεις αυτές τις υπόγες?......

Απάντηση: Now playing...

Πόσες και πόσες φορές δεν αποφάνθηκα αρνητικά με ελαφρότητα ή με σοβαρότητα για μιά μπάντα ή έναν καλλιτέχνη ή ένα δίσκο και το σκυλομετάνιωσα στην πορεία; και γώ δεν ξέρω πόσες..
Πόσες φορές αποθέωσα, αυτούς που κατα καιρούς είχα καταβαραθρώσει;
Ίσως όσες καταβαράθρωσα, αυτούς που είχα αποθεώσει. Αυτή είναι η αμαρτία μου και τη λέω. Και απαντώ έμμεσα γιατί δεν συμμετέχω στο διπλανό νήμα..
Εγώ λέω αφήστε τα μίση και πιάστε το.. γράψιμο για αυτά που μας αρέσουν :twoguns:
Λοιπόν η πιο πρόσφατη μεταμέλεια :

51veFeRq-ML._SS500_.jpg

Αποφάσισα πως η χρόνια ψιλοαντιπάθεια που έτρεφα στη φωνή του Byrne και είχε σταθεί αιτία να με κρατήσει σε απόσταση απο το γκρούπ, έπρεπε να πάψει να ισχύει, εφόσον όλα τα υπόλοιπα τους ήταν top-class.
Έτσι τους έδωσα την ευκαιρία τους μέ αφορμή αυτόν το δίσκο (νάναι καλά και ο Κώστας που την έδωσε και σε μένα :ernaehrung004:) και μπορώ να σας πω πως το κατευχαριστήθηκα :guitarist:
Μεγάλη μπάντα απ' όλες τις.. πάντες
Και εις άλλα με υγεία !!

Aπιστευτο λάιβ, ε Γιωργο? Εδω μου αρεσει ακομα και το Psycho Killer που γενικα δε συμπαθω.

Re: Απάντηση: Now playing...

Πόσες και πόσες φορές δεν αποφάνθηκα αρνητικά με ελαφρότητα ή με σοβαρότητα για μιά μπάντα ή έναν καλλιτέχνη ή ένα δίσκο και το σκυλομετάνιωσα στην πορεία; και γώ δεν ξέρω πόσες..
Ίσως όσες καταβαράθρωσα, αυτούς που είχα αποθεώσει. Αυτή είναι η αμαρτία μου και τη λέω. Και απαντώ έμμεσα γιατί δεν συμμετέχω στο διπλανό νήμα..
Εγώ λέω αφήστε τα μίση και πιάστε το.. γράψιμο για αυτά που μας αρέσουν :twoguns:

51veFeRq-ML._SS500_.jpg

Αποφάσισα πως η χρόνια ψιλοαντιπάθεια που έτρεφα στη φωνή του Byrne και είχε σταθεί αιτία να με κρατήσει σε απόσταση απο το γκρούπ, έπρεπε να πάψει να ισχύει, εφόσον όλα τα υπόλοιπα τους ήταν top-class.
Έτσι τους έδωσα την ευκαιρία τους μέ αφορμή αυτόν το δίσκο (νάναι καλά και ο Κώστας που την έδωσε και σε μένα :ernaehrung004:) και μπορώ να σας πω πως το κατευχαριστήθηκα :guitarist:
Και εις άλλα με υγεία !!

Ακριβώς όπως τα λες Γιώργο.Ετσι έγινε και με μένα.Είχα πάρει μια γεύση στην Εκθεση και την επόμενη μέρα το πήρα σε βινύλιο απο το Μοναστηράκι.Και βεβαίως μιλάμε για δισκάρα.Να προσθέσω οτι απαιτείται η αγορά του και σε cd με επιπλέον ακυκλοφόρητο υλικό.

Απαιτείται και η αγορά αυτού μαζί με το προηγούμενο για να τους βλέπετε κιόλας. Τρομερές εκτελέσεις, κέφια, χορός, τα πάντα σε ενα στήσιμο που ακόμα και στις μέρες μας είναι μίλια μπροστά. Ψαρώνεις.
Το τοποθετώ στα 10 καλύτερα μουσικά dvd που έχω δει.

TALKING HEADS - STOP MAKING SENSE

4631m.jpg

Και αν μου επιτρέπετε να επανέλθω, ιδού κι ένα παράδειγμα απο την ανάποδη.
Αυτός ο δίσκος μου (βινύλιο), απορώ πως δεν είχε λυώσει απο το παίξιμο. Ηταν απο το "παίξτε -το -δυνατά-με -ακουστικά" φετίχ μιας εποχής.
415BN0JDTAL._SS500_.jpg

Τώρα αν εξαιρέσω το '39 που έτσι κι αλλιώς είναι ενα απο τα αγαπημένα κομμάτια ever και το "μπητλικό" Good Company, αδυνατώ να τον ακούσω :frown:
Και γενικά οι Queen, μου είχαν ξεθυμάνει γρήγορα. Αλλά είχα προλάβει στο μεταξύ ν'άγοράσω καμπόσους :slapface:

Jacques Loussier Trio - The Brandenburgs

Brandenburgs.jpg

Τα Βρανδεμβούργια κοντσέρτα φοράνε Jazz κοστούμι (πιάνο -μπάσο - ντραμς).
Ο Jacques Loussier με αφετηρία τα βασικά θέματα των κοντσέρτων σκαρώνει διασκευές τους μια ιδέα που ίσως άρεσε και στον ίδιο τον Bach αυτοσχεδιαστής ων και ο ίδιος.

51veFeRq-ML._SS500_.jpg

Και εις άλλα με υγεία !!

Nά σού εξομολογηθώ κάτι George???Ξέρεις ποιό τραγούδι βάζω κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς εδώ και 15 χρόνια???Σταθερά.Καί όταν είμαι εκτός Αθηνών τό κουβαλάω μαζί μου
Τό ´Ιt's a Wild Wild Life 'τών Heads...
Αντε μ´έκανες να αποκαλύψω μιά ´εμμονή ´μου..:drummer:

Nά σού εξομολογηθώ κάτι George???Ξέρεις ποιό τραγούδι βάζω κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς εδώ και 15 χρόνια???Σταθερά.Καί όταν είμαι εκτός Αθηνών τό κουβαλάω μαζί μου
Τό ´Ιt's a Wild Wild Life 'τών Heads...
Αντε μ´έκανες να αποκαλύψω μιά ´εμμονή ´μου..:drummer:

Γιατρεεεεεεεεεεεεεε, εχω κι εγω τετοια εμμονή για τη στιγμη της αλλαγης του ετους(!!!!!!!!) αλλα ντρεπομαι να την περιγραψω δημοσιως. :blush:

:ernaehrung004:

Γιατρεεεεεεεεεεεεεε, εχω κι εγω τετοια εμμονή για τη στιγμη της αλλαγης του ετους(!!!!!!!!) αλλα ντρεπομαι να την περιγραψω δημοσιως. :blush:

:ernaehrung004:

Εννοείς τήν ίδια???
Ελπίζω νάναι ´μουσικού τύπου´μήν μέ κάνεις και ανησυχώ μέρες πούρχονται.:flipout::flipout::flipout::ernaehrung004: