Κωστας Λυμπεροπουλος
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 14,350
![]()
Boomer & Travis: Foul Owl - από το soundtrack
To Call me Mr Tibbs το χορεύαμε πριν δύο Σάββατα σε υπόγα στο Κολωνάκι , μαζί με άλλα funkosoul διαμαντάκια.:afro:
..Aπιστευτο λάιβ, ε Γιωργο? Μόνο υπερθετικά εδώ:firstprize:
Εδω μου αρεσει ακομα και το Psycho Killer που γενικα δε συμπαθω. Παρομοίως!!
Πόσες και πόσες φορές δεν αποφάνθηκα αρνητικά με ελαφρότητα ή με σοβαρότητα για μιά μπάντα ή έναν καλλιτέχνη ή ένα δίσκο και το σκυλομετάνιωσα στην πορεία; και γώ δεν ξέρω πόσες..
Πόσες φορές αποθέωσα, αυτούς που κατα καιρούς είχα καταβαραθρώσει;
Ίσως όσες καταβαράθρωσα, αυτούς που είχα αποθεώσει. Αυτή είναι η αμαρτία μου και τη λέω. Και απαντώ έμμεσα γιατί δεν συμμετέχω στο διπλανό νήμα..
Εγώ λέω αφήστε τα μίση και πιάστε το.. γράψιμο για αυτά που μας αρέσουν :twoguns:
Λοιπόν η πιο πρόσφατη μεταμέλεια :
![]()
Αποφάσισα πως η χρόνια ψιλοαντιπάθεια που έτρεφα στη φωνή του Byrne και είχε σταθεί αιτία να με κρατήσει σε απόσταση απο το γκρούπ, έπρεπε να πάψει να ισχύει, εφόσον όλα τα υπόλοιπα τους ήταν top-class.
Έτσι τους έδωσα την ευκαιρία τους μέ αφορμή αυτόν το δίσκο (νάναι καλά και ο Κώστας που την έδωσε και σε μένα :ernaehrung004και μπορώ να σας πω πως το κατευχαριστήθηκα :guitarist:
Μεγάλη μπάντα απ' όλες τις.. πάντες
Και εις άλλα με υγεία !!
Πόσες και πόσες φορές δεν αποφάνθηκα αρνητικά με ελαφρότητα ή με σοβαρότητα για μιά μπάντα ή έναν καλλιτέχνη ή ένα δίσκο και το σκυλομετάνιωσα στην πορεία; και γώ δεν ξέρω πόσες..
Πόσες φορές αποθέωσα, αυτούς που κατα καιρούς είχα καταβαραθρώσει;
Ίσως όσες καταβαράθρωσα, αυτούς που είχα αποθεώσει. Αυτή είναι η αμαρτία μου και τη λέω. Και απαντώ έμμεσα γιατί δεν συμμετέχω στο διπλανό νήμα..
Εγώ λέω αφήστε τα μίση και πιάστε το.. γράψιμο για αυτά που μας αρέσουν :twoguns:
Λοιπόν η πιο πρόσφατη μεταμέλεια :
![]()
Αποφάσισα πως η χρόνια ψιλοαντιπάθεια που έτρεφα στη φωνή του Byrne και είχε σταθεί αιτία να με κρατήσει σε απόσταση απο το γκρούπ, έπρεπε να πάψει να ισχύει, εφόσον όλα τα υπόλοιπα τους ήταν top-class.
Έτσι τους έδωσα την ευκαιρία τους μέ αφορμή αυτόν το δίσκο (νάναι καλά και ο Κώστας που την έδωσε και σε μένα :ernaehrung004και μπορώ να σας πω πως το κατευχαριστήθηκα :guitarist:
Μεγάλη μπάντα απ' όλες τις.. πάντες
Και εις άλλα με υγεία !!
Nά σού εξομολογηθώ κάτι George???Ξέρεις ποιό τραγούδι βάζω κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς εδώ και 15 χρόνια???Σταθερά.Καί όταν είμαι εκτός Αθηνών τό κουβαλάω μαζί μου
Τό ´Ιt's a Wild Wild Life 'τών Heads...
Αντε μ´έκανες να αποκαλύψω μιά ´εμμονή ´μου..:drummer:
Γιατρεεεεεεεεεεεεεε, εχω κι εγω τετοια εμμονή για τη στιγμη της αλλαγης του ετους(!!!!!!!!) αλλα ντρεπομαι να την περιγραψω δημοσιως. :blush:
:ernaehrung004:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.