Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

1024464.jpg

... ας υπήρχε κι αλλού τέτοιος ύμνος που ξυπνά χίλιες δυο αναφορές των progressive '70s κι ας άλλαζα ομάδα

shesmovedon

επειδή κάποια στιγμή έπρεπε να βγει ένα hatesong....έλεος με τις αγάπες και τα λουλούδια....:flipout:
το shesmovedon δείχνει τον δρόμο για το τέλειο μοίρασμα...σαν κόκκινο χαλί ξεδιπλώνεται,καλώντας σε να το περπατήσεις από άκρη σε άκρη....

Re: Now playing...

επειδή κάποια στιγμή έπρεπε να βγει ένα hatesong....έλεος με τις αγάπες και τα λουλούδια....:flipout:
το shesmovedon δείχνει τον δρόμο για το τέλειο μοίρασμα...σαν κόκκινο χαλί ξεδιπλώνεται,καλώντας σε να το περπατήσεις από άκρη σε άκρη....

Απλά το κομμάτι φτάνει μέχρι τα άστρα..:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Now playing...

Λίγα για τους Σαρακατσάνους, μη σας δαγκώσω! Αρφ!

Παλιοπελοποννήσιοι...

Ρέ και σύ???
Πατρική ρίζα απο τά Μαστοροχώρια(Πυρσόγιαννη ) πού θα μέ πείς ´ολόκληρο Πελοποννήσιο´:violent-smiley-030::violent-smiley-030::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Now playing...

Για κείνο το τριπ χοπ , την Ιτιά , τι λέτε;

Σόρρυ ρε παιδιά αλλά το έχετε ξανά αναφέρει και το έχω απορία. Όταν λέτε Trip Hop τι μουσική εννοείτε? Αυτήν που νομίζω? Την δεκαετία του '90 ή early '00 ήταν συγκεκριμένο είδος.

Λογικά δε πρέπει να πηγαίνει ο νους μας στο ίδιο είδος. Μπορείτε να μου αναφέρετε κάποιον κατ'εξοχήν εκπρόσωπο?
Όσο πιο γνωστό γίνεται, γιατί οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες.

Re: Απάντηση: Now playing...

Σόρρυ ρε παιδιά αλλά το έχετε ξανά αναφέρει και το έχω απορία. Όταν λέτε Trip Hop τι μουσική εννοείτε? Αυτήν που νομίζω? Την δεκαετία του '90 ή early '00 ήταν συγκεκριμένο είδος.

Λογικά δε πρέπει να πηγαίνει ο νους μας στο ίδιο είδος. Μπορείτε να μου αναφέρετε κάποιον κατ'εξοχήν εκπρόσωπο?

PORTISHEAD ,,MASSIVE ATTACK δυο από τα σπουδαιότερα ονόματα,,,αρχές 90 's η άνθηση

Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Portishead , Τricky , Massive Attack κ.ο.κ.