Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

Για το ταπεινό μου γούστο ο Chick Corea δεν αποτελεί μέγεθος Keith Jarrett ,σίγουρα όμως δεν είναι και αμελητέα ποσότητα.
Παρεμπιπτόντως οι ηλεκτρικές του περίοδοι δεν με συγκίνησαν ποτέ.
Εσάς;

Τεράστιος.
Δεν θέλω να μπώ σε διαδικασία συγκρίσεων αλλά ίσως και να είναι μεγαλύτερο μέγεθος από τον Jarrett.
Και ναι, η ηλεκτρική του περίοδος "δεν μίλησε" ούτε σε μένα.
Μετά, όμως, με αποζημίωσε με 6 ή 7 σπουδαία άλμπουμ.
Τα "Origin: Live At The Blue Note" (1998) και "Rendezvous In New York" (2001) είναι εκπληκτικά: 5 αστέρια αβλεπί για το καθένα τους από εμένα.
"Past, Present & Futures" και "Remembering Bud Powell" ακολουθούν από κοντά με διαφορά στήθους.

61RV12R7KNL._SL500_AA240_.jpg

Uriah Heep - Salisbury

Κορυφαίοι , μόνο το Lady in Black ήξερα !!!!
Έχω μπεί (και) σε (άλλο) καλό δρόμο. Το αισθάνομαι.

41GADYsMTAL._SL500_AA240_.jpg

Rush - 2112

Τελειώνει σε λίγο και το ευχαριστήθηκα, με αρκετή ένταση ( δεν πειράζει ας ενοχλήσω μια φορά κι εγώ τους γείτονες.... )
Άλλη μια εβδομάδα φτάνει στο τέλος της...( εργασιακά... )

41GADYsMTAL._SL500_AA240_.jpg

Rush - 2112

Τελειώνει σε λίγο και το ευχαριστήθηκα, με αρκετή ένταση ( δεν πειράζει ας ενοχλήσω μια φορά κι εγώ τους γείτονες.... )
Άλλη μια εβδομάδα φτάνει στο τέλος της...( εργασιακά... )

ωχ,,τα εμπλεξες πολυ τα πραγματα αλλα αξιζει τον κοπο:grinning-smiley-043

passover_cover.jpg

Black Angels - Passover

Ξεκινώντας την άχαρη δουλειά του μαζέματος όλων των αναγκαίων για το ταξίδι, οι Τεξανοί μπολιάζουν την ατμόσφαιρα με βασικά ριφς και πρωτόγονη ροκίλα.
Η φωνή θυμίζει Nico και η παρέα της west coast μπάντα των τελών του '60 σε πρόσμειξη με τους Blacklight Chameleons.....

2572859656_88183d9381.jpg

passover_cover.jpg

Black Angels - Passover

Ξεκινώντας την άχαρη δουλειά του μαζέματος όλων των αναγκαίων για το ταξίδι, οι Τεξανοί μπολιάζουν την ατμόσφαιρα με βασικά ριφς και πρωτόγονη ροκίλα.
Η φωνή θυμίζει Nico και η παρέα της west coast μπάντα των τελών του '60 σε πρόσμειξη με τους Blacklight Chameleons.....

2572859656_88183d9381.jpg

για τσεκαρε και το παρακατω...η πιο οριμη δουλεια τους...(με πιο γεματη παραγωγη)
το ακουω επι καθημερινης σχεδον βασης δυο βδομαδες τωρα...
ψυχεδελεια υψιστης μορφης με κιθαρες που σπερνουν ριφς
το ενα πισω απ το αλλο,,,και φωνητικα καπου στο βαθος να δενουν αψογα με την ολη παραγωγη....:grinning-smiley-043

θα το παρω και εγω σιγουρα κοντα αυριο που την κανω με αδεια

p.s.καπου το ειδα σε βινυλιο 180 γραμμαριων
ldb33.jpg

Last edited:

To Directions to see a ghost ήδη έχει ξεκινήσει...

Αποσπάσματα πάντως από το Passover ακούγονται στο No Country For Old Men (το young men dead στην αρχή της ταινίας)....

δεν την εχω δει (θα το κανω στο αμεσο μελλον)....βγαζουν μια υπερτατη "μαυριλα" παντως σαν ακουσμα δεν μπορεις να πεις...:marchmellow:
αλλα μαυριλα που ειναι σιγουρα για γλεντι:2thumb22sup:

Απάντηση: Re: Now playing...

To Directions to see a ghost ήδη έχει ξεκινήσει...

Ισως ειναι το αλμπουμ της χρονιας ως τωρα. Σιγουρα μεσα στα 5 καλυτερα που εχω ακουσει φετος. Εχει και πολυ ωραια συσκευασια, για οσους ακομα αγοραζουν CDs.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Now playing...

Ισως ειναι το αλμπουμ της χρονιας ως τωρα. Σιγουρα μεσα στα 5 καλυτερα που εχω ακουσει φετος. Εχει και πολυ ωραια συσκευασια, για οσους ακομα αγοραζουν CDs.

την ιδια γνωμη εχω και εγω αλλα δεν το εγραψα μην με παρετε με τις κλωτσιες:damnyou:

Απάντηση: Now playing...

61Zg4IWxp4L._SL500_AA240_.jpg

Aπό τούς σημαντικότερους Συνθέτες τού 20ου αιώνα ο Nino Rota σημάδεψε τον Ιταλικό Κινηματογράφο μέ τίς συνθέσεις του και τίς συνεργασίες του μέ τούς Fellini ,Visconti.

21ELLys2X7L._SS500_.jpg

Dans Les Arbres - Dands Les Arbres (ECM CD - 2008)

Σύγχρονη αυτοσχεδιαζόμενη μουσική - Αταξινόμητη, πέρα από ταμπέλες και κατηγορίες. Νορβηγο-Γαλλική κολεκτίβα, κλαρινέτο, αρμόνικα, ακουστική κιθάρα, μπάντζο, sruti box, πιάνο, κρουστά. Ενας δίσκος-ταξίδι σε συχνότητες, υφές, μοντέρνους έντεχνους συνθετικούς τρόπους, ένας ηχητικός κόσμος πέρα για πέρα μαγικός, από τους πιο συναρπαστικούς που άκουσα τα τελευταία χρόνια. Κλείνεις τα μάτια και βρίσκεσαι αλλού.

77a6_8.JPG

κι ένα για τον καλό μου φίλο, τον Ντοκ.

The Soft Machine - Alive In Paris DVD
A new and amazing DVD has now emerged and is available from Voiceprint and all good retailers.

This live show was recorded in France on March 2nd 1970 for the French music programme Pop 2.
This rare footage has only just been rediscovered and is in remarkable condition.

Tracklisting:
1. Facelift
2. Eamonn Andrews
3. Backwards/Mousetrap Reprise
4. Out-Bloody-Rageous
5. Robert Wyatt
6. Esther's Nosejob

Personnel:
Robert Wyatt, Hugh Hopper, Mike Ratledge, Elton Dean and Lyn Dobson

Το γκρούπ στα πολύ high του με την καλύτερη, κατά τη γνώμη μου, σύνθεση που είχε ποτέ. Παίζουν κύρια το Third. Ανεκτίμητο. Από κάθε άποψη.

Last edited:

... καλά ο Μήτσος θα γύρναγε για λίγο ....

.... ο άλλος από που γράφει .... και κυριώς από που ακούει ;;;;

ΥΓ. Πάντως χθες στο μετρόπολις κυκλοφορούσαν με 6.90 εξαιρετικά φροντισμένες εκδόσεις 2 ή και 3 δίσκων σε digipack της Harmonia Mundi (Mahler 8, Nagano - τριπλό με exctracts από masses , klp, klp. ) Αυτά ακούω τώρα .....

Last edited: