Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Απάντηση: Now playing...

B0000APYOC.02.LZZZZZZZ.jpg

Υπέροχο.
Σπύρο -bye-

Σπύρο σου χρωστάω και εγώ ένα μεγάλο ευχαριστώ (και δε στο είπα) που μου πρότεινες αυτό το δίσκο. Από τα συγκλονιστικότερα άλμπουμ που άκουσα τον τελευταίο χρόνο. :grinning-smiley-043

Απάντηση: Now playing...

LBowie_Pretender_front.jpg

1981.
Kανονικό Πανηγύρι.
Και μόνον η 16λεπτη διασκευή τού 'The Great Pretender' απο τον Τρομπετίστα Lester Bowie είναι όλα τα λεφτά.
Υ.Γ.
Και αυτό απο τήν φτηνή σειρά τών επανεκδόσεων τής Ε.C.M.
Oσοι πιστοί προσέλθετε.
Ψάξτε τα.
Θα βρείτε αριστουργήματα.

Eμενα μου τά φερνει η κυρία τού Δισκοπωλείου της γειτονιάς μου σέ ´Δίσκο´.:flipout::flipout::flipout:

Στον Πειραιά δεν έχω βρει ακόμα σοβαρό δισκοπωλείο... Το υποκατάστημα του γνωστού κεντρικού είναι για τα μπάζα... Οπότε amazon ή Αθήνα. Και για το μεν πρώτο η prepaid έχει αδειάσει, για το δε δεύτερο βαριέμαι ασύστολα.:hmmmm2:

Στον Πειραιά δεν έχω βρει ακόμα σοβαρό δισκοπωλείο... Το υποκατάστημα του γνωστού κεντρικού είναι για τα μπάζα... Οπότε amazon ή Αθήνα. Και για το μεν πρώτο η prepaid έχει αδειάσει, για το δε δεύτερο βαριέμαι ασύστολα.:hmmmm2:

Ανέβα ενα Σαββατο στην γειτονιά μου γιά καφέ και καθάρισες.
Ετσι και αλλοιώς και στον Πειραιά που κάθεσαι όλα ´κόκκινα´τά βλέπεις.:flipout::flipout:
Εμείς έχουμε πήξει στο ´πράσινο´.:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

f45764xinzr.jpg

Δισκάρα
αν και το είχα σε βινύλιο , εν τούτοις και η cd εκδοχή του έχει πλεονεκτήματα πχ τ' ακους στον υπολογιστή με τα φοβερά ηχειάκια του Πολυχρονίδη.
Τhanks ξάδερφε .:grandpa:

Herbie Hancock - Sextant
61XO5tsD5SL._SS500_.jpg

Μπορει να ισχυριστει καποιος μετα βεβαιοτητας πως γνωριζει εστω και ενα πιο "βρομικο" κομματι απο το Hidden Shadows? Χλωμο...

Re: Now playing...

Τί μου θύμησες τώρα...!!!
Ήταν από τις πρώτες αν όχι η πρώτη κασέττα που είχα αγοράσει.
Μαθητής πρώτης γυμνασίου μάλλον. Σχεδόν 30 χρόνια πίσω...

Κάποια γεγονότα ή καταστάσεις του παρελθόντος μένουν ανεξίτηλα χαραγμένα όσο ευτελή και ανούσια κι αν μας φαίνονται στο παρόν.
Άτιμε Πανδαμάτορα , σαν ρυάκι κυλάς...

Last edited:
Re: Now playing...

Κάποια γεγονότα ή καταστάσεις του παρελθόντος μένουν ανεξίτηλα χαραγμένα όσο ευτελή και ανούσια κι αν μας φαίνονται στο παρόν.

παντως μερικα κομματια ακουγονται πολυ ευχαριστα ακομα :guitarist:

Απάντηση: Re: Now playing...

Για κατι τετοιους λογους δεν πουλαω ποτε δισκους ή CDs.:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Now playing...

Υπονοείς ότι η απίστευτη αυτή γκρουπάρα - ο ορισμός του fun rock - μοιάζει ευτελές και ανούσιο σήμερα ; :slapface:

Re: Απάντηση: Re: Now playing...

Υπονοείς ότι η απίστευτη αυτή γκρουπάρα - ο ορισμός του fun rock - μοιάζει ευτελές και ανούσιο σήμερα ; :slapface:

Δε αναφερόμουν μόνο στο συγκεκριμένο group στη γενίκευσή μου αλλά και σε κάτι άλλα τύπου Boney M και δεν θυμάμαι άλλο τι.
Ανακατεμένα με Jam , Clash , Scorpions κλπ κλπ.
Τώρα για τους B-52's συγκεκριμένα , άκουσα , στο youtube, το μεσημέρι ,το Planet Claire και το Rock Lobster από το συγκεκριμένο δίσκο και ομολογώ ότι τα απόλαυσα περισσότερο απ'ότι περίμενα.
Μήπως ενεργοποιήθηκαν αταβιστικές μνήμες παροπλισμένες επί δεκαετίες;
Ίσως...
Θα κάνω το test και με Boney M για να επαληθεύσω.:D