Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Now playing...

c8908637nm5.jpg

Σήμερα το πρωϊ κατεβαίνοντας στο γραφείο. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

419CqQro5VL._SS500_.jpg

Noεμβριος 1968-Νοεμβριος 2008. 40 χρονια. Αναμενω με αγωνια το Astral Weeks, Live At the Hollywood Bowl, ηχογραφημενο ακριβως πανω στην επετειο.

41jChMxVbJL._SS400_.jpg

...την καταδικη μου σημερα! Ενω νυσταζω δεν μπορω να κλεισω τους Stones με ολα αυτα που λεμε παραδιπλα. Ακουω τις κραυγες του Jagger στο Sympathy for the devil απο το Get Yer Ya-Ya's Out! τωρα. Τι τραβαω...

Πωπω και καπακι το Live with me:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Now playing...

:popcorn:
Και τι λέει αυτό το δισκάκι Χρήστο; Καλό είναι; :grandpa:

το ξερεις με αυτο το εξωφυλλο (αν δεν μου κανεις πλακα :SFGSF8:)
WishYouWereHereBag.jpg

Wish You Were Here is a concept album by Pink Floyd. Recorded at Abbey Road Studios between January and July 1975 and released on 15 September 1975 (see 1975 in music), the album would later be regarded as one of Pink Floyd's greatest albums and was ranked 209 on Rolling Stone's 500 Greatest Albums of All Time list. Its lyrics, written by Roger Waters, concerned the music industry, and questioned the market-oriented record companies' lack of understanding and interest for musicians. The album also pays tribute to Syd Barrett, Pink Floyd's former guitarist and chief songwriter, especially with "Shine On You Crazy Diamond" and the title track itself.
http://en.wikipedia.org/wiki/Wish_You_Were_Here_(album)

ενας απο τους καλυτερους δισκους ανεξαρτητα απο κατηγορια.

Last edited:

Veruca Salt - American Thighs(1994)
31JJSAMK0SL._SS500_.jpg

Περασαν 15 χρονια απο τοτε που αγορασα αυτο το αλμπουμ και δε θυμαμαι να ειχα δει ποτε εξωφυλλο του. Το εχω σε ενα υπεροχο διαφανο βινυλιο, γεματο ροζ και ασπρες πιτσιλιες. Κανονικο εξωφυλλο δεν υπαρχει, μονο μια χαρτινη και πλαστικη θηκη.

Το συγκροτημα ειναι απο το Σικαγο και τα δυο του βασικα μελη ειναι κοπελες. Αυτο ηταν το πρωτο και μαλλον το καλυτερο, αλμπουμ τους.

Α ναι, κατι σαν ποπ μετα-grunge παιζουν, στην Geffen εγραφαν, καταλαβαινετε...

Last edited:
Re: Απάντηση: Now playing...

:popcorn:

το ξερεις με αυτο το εξωφυλλο (αν δεν μου κανεις πλακα :SFGSF8:)
WishYouWereHereBag.jpg

Wish You Were Here is a concept album by Pink Floyd. Recorded at Abbey Road Studios between January and July 1975 and released on 15 September 1975 (see 1975 in music), the album would later be regarded as one of Pink Floyd's greatest albums and was ranked 209 on Rolling Stone's 500 Greatest Albums of All Time list. Its lyrics, written by Roger Waters, concerned the music industry, and questioned the market-oriented record companies' lack of understanding and interest for musicians. The album also pays tribute to Syd Barrett, Pink Floyd's former guitarist and chief songwriter, especially with "Shine On You Crazy Diamond" and the title track itself.
http://en.wikipedia.org/wiki/Wish_You_Were_Here_(album)

ενας απο τους καλυτερους δισκους ανεξαρτητα απο κατηγορια.

209 ε?
:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Now playing...

12503.jpg

Van der Graaf generator - Pilgrims, από το Still Life
Μακράν η συναισθηματικότερη progressive από τα λίγα που έχω ακούσει τους τελευταίους μήνες.

τι με λες τώρα αδερφέ !!!! μετά από 30 χρόνια ακούω κάποιον να εκφράζεται και πάλι έτσι . :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Re: Now playing...

Βασικά, ειναι μάλλον ασφαλές σχόλιο. Δεν ειναι ευκολο να μιλά κανεις για μουσική που δεν γνωρίζει "εκ των έσω". Στους Graaf ομως μουσική και στίχοι συνάδουν προς το συναισθηματισμό φανερά. Για παράδειγμα, το House with no door ειναι βαθύτατα συγκινητικό, όχι με την έννοια της κλαψομπαλάντας, αλλα με όση αξιοπρέπεια πρέπει να συγκινεί η μουσικη.