καλα το διαβασες ?
supereyes.
προφανώς όχι.
Γνωρίζω όμως τη φωτογραφία από χιλιόμετρα.
Την έβλεπα και εγώ τη σειρά όταν ήμουν 14 (ο Ντοκ ήταν 11) και προφανώς έχω ηλικίαν...
Αλλά επίσης προφανώς αν και έχω ηλικίαν ο Κύριος ου βούλεται...![]()
καλα,....... το διαβασες ?
supereyes.
Μετά απο υπερβολική δόση σκυλάδικου, κλάψας και φανταρίστικων κομματιών τύπου απολύομαι κτλ, επιτέλους λίγο groove στα έεεερμα τα αυτάκια μας !!!
Κουράγιο Τάσο!
Την εποχή που ήμουνα εγώ, η θητεία ήταν 30 μήνες. :speechless-smiley-0
Στα ...charts Καφάσης ("είμαι και τέρμα:θα πεθάνω!"), Μητροκλάνος ("Σε μια χούφτα καλαμιές αποκοιμήθηκα"), Πάριος ("και μάνα κι αδελφή μου κι αγάπη εσύ"). Παντού τρανζιστοράκια, από το θάλαμο μέχρι το ΚΨΜ, να σε κυνηγάει η κλαψομουνία σαν τη μαύρη κατάρα.:bang:
"Εφαγα" ένα Μουντιάλ -του '78. Αργεντινή όλα τα καψούρια: σταθερά και πάντα με τους νικητές. Τους κλείσαμε το σπίτι όμως με τον Μπέτεγκα, μέσα στην έδρα τους. Αν έσκιζαν και οι μεθύστακες οι Σκωτσέζοι τις τουλίπες, το πιάτο θα ήταν κομπλέ
Σού έφτιαχνε χαρακτήρα ή όλη φάση, δεν έχω παράπονο :ernaehrung004:
καλα οχι και 30 μηνες ...μεταπτυχιακο εκανες ?
![]()
1976. "Βυθίσατε το Χώρα". Κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Η θητεία στην Αεροπορία ήταν 30 μήνες.
![]()
Esbjorn Svensson Trio - Leucocyte
Είναι φορές που ξεκινάς να ακούσεις ενα δίσκο και ανυποψίαστος ων, δέχεσαι μια έφοδο, ένα γράπωμα απο το λαιμό και ένα ξετίναγμα, να έχεις να πορεύεσαι.
..... Είναι απο τις λίγες εκείνες φορές που απο την πρώτη ακρόαση, έχεις ήδη παρασυρθεί απο το χείμαρρο της μουσικής και αιχμαλωτίζεσαι, νοιώθωντας τόσο οικεία μέσα σε δύσκολα κατατόπια, που δεν χρειάζεται να εξηγήσεις γιατί και πώς. Απλά συμβαίνει..
Το Τελευταίο βήμα τους ήταν κολοσιαίο, φύγαν πολύ μπροστά απο ότι είχαν κάνει μέχρι τώρα, τι κρίμα που δεν έχει άλλο.. Πολύ σπουδαίος δίσκος. Πάρα πολύ σημαντικός. Συμφωνώ με τον Ντόκ πως ήρθε για να μείνει. Για μένα τουλάχιστον. Με "βάλανε" μέσα. Τέλος..
Ωστόσο, για τους ανυποψίαστους, να επισημάνω πως δεν είναι και "βολικός" (σε σύγκριση με προηγούμενες δουλειές τους).
Αυτά έγραφα- μεταξύ άλλων- για τον δίσκο το περασμένο φθινόπωρο, όταν και τον είχε παρουσιάσει ο Ντοκ. Απο τότε, η κάθε ακρόαση είναι όλο και καλύτερη.
Παίζει συνέχεια απο το απόγευμα.
Δισκάρα!
αισθάνομαι πολύ άσχημα, που θα γράψω κακά λογάκια.
Και μάλιστα δυό φορές άσχημα διότι ο Λύμπε μου το έκανε δώρο πριν λίγες μέρες και θα τον στεναχωρήσω. (του τα είπα πάντως προσωπικά)
Θυμάστε που λέγαμε κάτι γιά ψύχος και άλλα συναφή.
Με τίποτα...
Δεν.
επιτηδευμένη μουσική.
RIP Esbjorn αλλά δεν ....
ο Λύμπε μου το έκανε δώρο πριν λίγες μέρες και θα τον στεναχωρήσω. (του τα είπα πάντως προσωπικά)
Αντε ρε πάνε να ακούσεις Gustavsen..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.