Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Now playing...

Sparks - Hello Young Lovers(2006)
512BBWRFD6L._SS500_.jpg

Re: Now playing...

τί τι είναι αυτό ?
δεν ξέρετε να διαβάζετε ?
partridge family...:grinning-smiley-043

και από όσο βλέπω remasters....

μωραίνει Κύριος....-bye-

καλα το διαβασες ?
supereyes.

προφανώς όχι.
Γνωρίζω όμως τη φωτογραφία από χιλιόμετρα.
Την έβλεπα και εγώ τη σειρά όταν ήμουν 14 (ο Ντοκ ήταν 11) και προφανώς έχω ηλικίαν...

Αλλά επίσης προφανώς αν και έχω ηλικίαν ο Κύριος ου βούλεται...:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Now playing...

προφανώς όχι.
Γνωρίζω όμως τη φωτογραφία από χιλιόμετρα.
Την έβλεπα και εγώ τη σειρά όταν ήμουν 14 (ο Ντοκ ήταν 11) και προφανώς έχω ηλικίαν...

Αλλά επίσης προφανώς αν και έχω ηλικίαν ο Κύριος ου βούλεται...:grinning-smiley-043

Αγορι μου τέτοια θα σου βάζω τώρα που θάρχεσαι .:BDGBGDB55:

Wayne Shorter - Speak No Evil(Blue Note, 1964)
d0c2eb6709a031b2d8713110.L.jpg

Freddie Hubbard, τρομπετα
Wayne Shorter, τενορο σαξοφωνο
Herbie Hancock, πιανο
Ron Carter, μπασσο και
Elvin Jones, ντραμς

9? 9μιση? 10 παρα?:nounder:

Μετά απο υπερβολική δόση σκυλάδικου, κλάψας και φανταρίστικων κομματιών τύπου απολύομαι κτλ, επιτέλους λίγο groove στα έεεερμα τα αυτάκια μας !!!

Κουράγιο Τάσο!
Την εποχή που ήμουνα εγώ, η θητεία ήταν 30 μήνες. :speechless-smiley-0
Στα ...charts Καφάσης ("είμαι και τέρμα:θα πεθάνω!"), Μητροκλάνος ("Σε μια χούφτα καλαμιές αποκοιμήθηκα"), Πάριος ("και μάνα κι αδελφή μου κι αγάπη εσύ"). Παντού τρανζιστοράκια, από το θάλαμο μέχρι το ΚΨΜ, να σε κυνηγάει η κλαψομουνία σαν τη μαύρη κατάρα.:bang:
"Εφαγα" ένα Μουντιάλ -του '78. Αργεντινή όλα τα καψούρια: σταθερά και πάντα με τους νικητές. Τους κλείσαμε το σπίτι όμως με τον Μπέτεγκα, μέσα στην έδρα τους. Αν έσκιζαν και οι μεθύστακες οι Σκωτσέζοι τις τουλίπες, το πιάτο θα ήταν κομπλέ -bye-
Σού έφτιαχνε χαρακτήρα ή όλη φάση, δεν έχω παράπονο :ernaehrung004:

Last edited:
Απάντηση: Re: Now playing...

Κουράγιο Τάσο!
Την εποχή που ήμουνα εγώ, η θητεία ήταν 30 μήνες. :speechless-smiley-0
Στα ...charts Καφάσης ("είμαι και τέρμα:θα πεθάνω!"), Μητροκλάνος ("Σε μια χούφτα καλαμιές αποκοιμήθηκα"), Πάριος ("και μάνα κι αδελφή μου κι αγάπη εσύ"). Παντού τρανζιστοράκια, από το θάλαμο μέχρι το ΚΨΜ, να σε κυνηγάει η κλαψομουνία σαν τη μαύρη κατάρα.:bang:
"Εφαγα" ένα Μουντιάλ -του '78. Αργεντινή όλα τα καψούρια: σταθερά και πάντα με τους νικητές. Τους κλείσαμε το σπίτι όμως με τον Μπέτεγκα, μέσα στην έδρα τους. Αν έσκιζαν και οι μεθύστακες οι Σκωτσέζοι τις τουλίπες, το πιάτο θα ήταν κομπλέ -bye-
Σού έφτιαχνε χαρακτήρα ή όλη φάση, δεν έχω παράπονο :ernaehrung004:

καλα οχι και 30 μηνες ...μεταπτυχιακο εκανες ?

-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Now playing...

1976. "Βυθίσατε το Χώρα". Κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Η θητεία στην Αεροπορία ήταν 30 μήνες.

ααα...αεροπορια !!

εμεις ημασταν στρατιωτες και τραγουδουσαμε Ντεμη Ρουσο Λουκα Σιδηρα
και Βαγγελη Π.

Σαν ημουν στρατιωτης
η ζωη ηταν ωραια
και εγω ημουν χοντρος
φαγακι και ξαπλα και αλλα τινα
και τοσους μηνες χωρις μπελαδες
χωρις σκοτουρες ...

μετα πως παει...? το ξεχασα

.

Last edited:

511x0XBunBL._SL500_AA240_.jpg

Esbjorn Svensson Trio - Leucocyte

Είναι φορές που ξεκινάς να ακούσεις ενα δίσκο και ανυποψίαστος ων, δέχεσαι μια έφοδο, ένα γράπωμα απο το λαιμό και ένα ξετίναγμα, να έχεις να πορεύεσαι.
..... Είναι απο τις λίγες εκείνες φορές που απο την πρώτη ακρόαση, έχεις ήδη παρασυρθεί απο το χείμαρρο της μουσικής και αιχμαλωτίζεσαι, νοιώθωντας τόσο οικεία μέσα σε δύσκολα κατατόπια, που δεν χρειάζεται να εξηγήσεις γιατί και πώς. Απλά συμβαίνει..
Το Τελευταίο βήμα τους ήταν κολοσιαίο, φύγαν πολύ μπροστά απο ότι είχαν κάνει μέχρι τώρα, τι κρίμα που δεν έχει άλλο.. Πολύ σπουδαίος δίσκος. Πάρα πολύ σημαντικός. Συμφωνώ με τον Ντόκ πως ήρθε για να μείνει. Για μένα τουλάχιστον. Με "βάλανε" μέσα. Τέλος..
Ωστόσο, για τους ανυποψίαστους, να επισημάνω πως δεν είναι και "βολικός" (σε σύγκριση με προηγούμενες δουλειές τους).

Αυτά έγραφα- μεταξύ άλλων- για τον δίσκο το περασμένο φθινόπωρο, όταν και τον είχε παρουσιάσει ο Ντοκ. Απο τότε, η κάθε ακρόαση είναι όλο και καλύτερη.
Παίζει συνέχεια απο το απόγευμα.
Δισκάρα!

Re: Απάντηση: Now playing...

511x0XBunBL._SL500_AA240_.jpg

Esbjorn Svensson Trio - Leucocyte

Είναι φορές που ξεκινάς να ακούσεις ενα δίσκο και ανυποψίαστος ων, δέχεσαι μια έφοδο, ένα γράπωμα απο το λαιμό και ένα ξετίναγμα, να έχεις να πορεύεσαι.
..... Είναι απο τις λίγες εκείνες φορές που απο την πρώτη ακρόαση, έχεις ήδη παρασυρθεί απο το χείμαρρο της μουσικής και αιχμαλωτίζεσαι, νοιώθωντας τόσο οικεία μέσα σε δύσκολα κατατόπια, που δεν χρειάζεται να εξηγήσεις γιατί και πώς. Απλά συμβαίνει..
Το Τελευταίο βήμα τους ήταν κολοσιαίο, φύγαν πολύ μπροστά απο ότι είχαν κάνει μέχρι τώρα, τι κρίμα που δεν έχει άλλο.. Πολύ σπουδαίος δίσκος. Πάρα πολύ σημαντικός. Συμφωνώ με τον Ντόκ πως ήρθε για να μείνει. Για μένα τουλάχιστον. Με "βάλανε" μέσα. Τέλος..
Ωστόσο, για τους ανυποψίαστους, να επισημάνω πως δεν είναι και "βολικός" (σε σύγκριση με προηγούμενες δουλειές τους).

Αυτά έγραφα- μεταξύ άλλων- για τον δίσκο το περασμένο φθινόπωρο, όταν και τον είχε παρουσιάσει ο Ντοκ. Απο τότε, η κάθε ακρόαση είναι όλο και καλύτερη.
Παίζει συνέχεια απο το απόγευμα.
Δισκάρα!

αισθάνομαι πολύ άσχημα, που θα γράψω κακά λογάκια.
Και μάλιστα δυό φορές άσχημα διότι ο Λύμπε μου το έκανε δώρο πριν λίγες μέρες και θα τον στεναχωρήσω. (του τα είπα πάντως προσωπικά)

Θυμάστε που λέγαμε κάτι γιά ψύχος και άλλα συναφή.
Με τίποτα...
Δεν.
επιτηδευμένη μουσική.

RIP Esbjorn αλλά δεν ....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

αισθάνομαι πολύ άσχημα, που θα γράψω κακά λογάκια.
Και μάλιστα δυό φορές άσχημα διότι ο Λύμπε μου το έκανε δώρο πριν λίγες μέρες και θα τον στεναχωρήσω. (του τα είπα πάντως προσωπικά)

Θυμάστε που λέγαμε κάτι γιά ψύχος και άλλα συναφή.
Με τίποτα...
Δεν.
επιτηδευμένη μουσική.

RIP Esbjorn αλλά δεν ....

τι να πείς τώρα στον άνθρωπο που θεωρεί μουσική το Smile και το Pet Sounds :flipout::flipout::flipout:
Αντε ρε πάνε να ακούσεις Gustavsen :flipout::flipout::BDGBGDB55: να πλευριτωθείς ( διότι θα πλευριτωθείς όχι μόνον από το ψύχος , αλλά και διότι θα κοιμηθείς κατά την διάρκεια και το κρύο θα στην κάνει ύπουλα ) :flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Now playing...

ο Λύμπε μου το έκανε δώρο πριν λίγες μέρες και θα τον στεναχωρήσω. (του τα είπα πάντως προσωπικά)

τά'χεις μπερδέψει :rolleyes:
το δώρο, ήταν τα άλλα. ;)
αυτό εδώ, θα το έδινα να μπεί δώρο στη βασιλόπιτα γιατί δεν το ήθελα. αναρωτιόμουν ωστόσο μήπως πάει σε κανέναν πιατά :speechless-smiley-0 και πάει χαμένο και εσύ προσφέρθηκες να με ξεφορτώσεις: εγώ είμαι αυτός που σου χρωστάει χάρη, όχι να απολογηθείς κι από πάνω :popcorn:

Last edited:

"Magic Sam had a different guitar sound," said his record producer, Willie Dixon. "Most of the guys were playing the straight 12-bar blues thing, but the harmonies that he carried with the chords was a different thing altogether. This tune "All Your Love", he expressed with such an inspirational feeling with his high voice. You could always tell him, even from his introduction to the music."

Το δεύτερο τώρα το ακούω πρώτη φορά και δεν τους έχω "πιάσει" ακόμα.
Ισως φταίει το ότι πέρασα από τα blues στο prog απότομα. Φαίνονται ενδιαφέροντες πάντως, ίσως τους κρατήσω!:BDGBGDB55:

Attachments

• 2 front.jpg
    2 front.jpg
    194 KB · Views: 6
  • 75magic_sam1.jpg
    75magic_sam1.jpg
    44.9 KB · Views: 5
  • Gomorrha - Trauma (Front).jpg
    Gomorrha - Trauma (Front).jpg
    98.3 KB · Views: 6