Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

brain discoordination again ?

στο ποστ 5156 υπάρχει η φωτο του δίσκου που δεν αρέσει στον Κώστα , και για τον οποίο τρελλαίνομαι εγώ . Τόσα σχριτς σχρατς από το παίξιμο , λίγοι δίσκοι μου έχουν

Re: Απάντηση: Now playing...

41-R9WTqF%2BL._SL500_AA240_.jpg

The Electric Prunes - Release of an Oath (1968)

Τους ξανασυνάντησα πρόσφατα έτσι όμορφους και αγνούς οραματιστές στην δισκοθήκη του Ντόκ και μου μετέδοσαν όλο το όραμα εκείνης της άγιας εποχής. Καθαρούς, ανθρώπινους και μαχητές του ιδεατού. Μακριά από όσα άθλια τους είχαν προσάψει οι χαρτογιακάδες περί αλητείας και ουσιών. ****/5

Συμφωνώ για όσα λές για την εποχή,
δεν υπάρχουν λόγια για τέτοια γκρουπ.

Αφορφή το ποστ σου και έβαλα το "too much to dream."

Re: Now playing...

Δημητρη,
κλεβω λιγο αλλα δεν μπορω να μην συμπληρωσω αυτο το σχεδον 10

61nG1xweypL._SS500_.jpg

Απάντηση: Now playing...

εξαφανίστηκαν τελικά όλες οι εικόνες μου . Προστατευμένες είναι με copyright ;

οπότε το 10/10 πάει εδώ
c47815ncc6k.jpg

Δημήτρη δες σύμπτωση: τον άκουγα προχθές. Θεωρώ πως τον είχα προσπεράσει επιπολαια κάποια εποχή, αλλά σήμερα τον θεωρώ δισκάρα.
Όπως επίσης τρελαίνομαι και με την φρεσκάδα του Circus Live, που αν δεν υπήρχε η παρουσίαση του Λυμπε,
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=8994&highlight=cale+circus θα το είχα "χάσει". Πραγματικά ευχάριστη έκπληξη για μένα.
41n7LYLSyhL.jpg

Απάντηση: Now playing...

Δημήτρη δες σύμπτωση: τον άκουγα προχθές. Θεωρώ πως τον είχα προσπεράσει επιπολαια κάποια εποχή, αλλά σήμερα τον θεωρώ δισκάρα.
Όπως επίσης τρελαίνομαι και με την φρεσκάδα του Circus Live, που αν δεν υπήρχε η παρουσίαση του Λυμπε,
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=8994&highlight=cale+circus θα το είχα "χάσει". Πραγματικά ευχάριστη έκπληξη για μένα.
41n7LYLSyhL.jpg

ναι σήμερα τάκουγα κι αυτό αλλά είπα να μην σας πρήξω με τον Cale .

H Βjork είναι εκπληκτική . Τώρα περιμένω το Homogenic . -bye-

c854408s7io.jpg

που ήσουν μικρό μου ξωτικό τόσα χρόνια ;

ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΜΟΥ.....:flipout:
και τα δαχτυλάκια μου βγάλανε κάλους να το βγάζω έξω να το ακούσεις και η γλώσσα μου μαλλί να σου λέω....:violent-smiley-030:

αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα....-bye-

εξαφανίστηκαν τελικά όλες οι εικόνες μου . Προστατευμένες είναι με copyright ;

οπότε το 10/10 πάει εδώ
c47815ncc6k.jpg

0/0
επιεικώς....

(στα άλλα δεν βάζω τίποτα... μόνο ρητούς αριθμούς έχει το κατάστημα....)-bye-