NTR82 DVB-T tuner & media player

Το δοκίμασα, μου φαίνεται παρόμοιο με το v69.
Έχω το εξής πρόβλημα όμως, έχω βάλει ένα σκληρό δίσκο 2TB Western Digital WD20EARS Caviar GP SATA3.5” 64MB Cache. Για να δουλέψει πρέπει να το κάνω format από windows (7). Όταν σβήσω και ανάψω το NTR82 μαγκώνει και δεν στέλνει τίποτα στη τηλεόραση. Αν κάνω firmware upgrade (ανάβοντας το σύστημα με το κουμπί πατημένο, ευχαριστώ!) , το βλέπει κανονικά, αλλά μετά από restarts, πάλι μαγκώνει. Αν το κάνω format από το NTR82, …μετά από restarts πάλι μαγκώνει… τι γίνετε εδώ; Λέτε να πάω σε πιο παλιό firmware; Η μήπως το NTR82 δεν είναι συμβατό με το συγκεκριμένο δίσκο; Αλλά, αφού από τα windows το βλέπει κανονικά…
Μπορεί κανείς να με βοηθήσει;
Όσον αφορά το δίκτυο (post #534) μπορεί κανείς να με βοηθήσει;
Νίκος.

Με την ver70 δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα,λίγο πιο γρήγορη περιήγηση στα menus και στο zapping των καναλιών.Δεν παίζουν τα Ελληνικά στην οθόνη του ntr83 και ένα σημαντικό θέμα είναι το κόλλημα στο κλείσιμο του μηχανήματος, συνεχίζει να δουλεύει ο ανεμιστήρας και δεν ανοίγει αν δεν το απομονώσεις από την παροχή ρεύματος με αποτέλεσμα στο άνοιγμα να μην αναγνωρίζει τον εξωτερικό δίσκο.

Επειδή έχουμε ερωτηθεί επανειλειμμένα και σε σχέση με τα προβλήματα που κάποιοι αντιμετωπίζετε με την τελευταία έκδοση του firmware θα ήθελα να επαναλάβω ότι στο www.iamm.gr ανεβαίνουν μόνο οι επίσημες εκδόσεις που μας έρχονται απευθείας από τον κατασκευαστή του IAMM - Novatron - σαν επίσημο διανομέα των προϊόντων της.

Κατ' επέκταση για τις εκδόσεις αυτές μπορούμε να απαντάμε ερωτήσεις και σε τελική ανάλυση να σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε το πρόβλημα σας. Μην κατεβάζετε ότι βρίσκετε δεξιά-αριστερά και ακόμα και τότε μην κατεβάζετε κάτι αμέσως μόλις κυκλοφορεί (αυτό αποτελεί γενικότερα καλή πρακτική).

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν αναβάσαμε και την έκδοση 70 - κάτι που θα ήταν απλό για εμάς - η οποία όμως όπως μας πληροφόρησε η Novatron παρουσιάζει θέματα και αναμένεται να αντικατασταθεί στην αρχή της επόμενης βδομάδας από την έκδοση 71.

Κι εγω εχω πολλά και εκνευριστικά προβληματα με την 70 και τον εξωτερικο USB δίσκο που έχω. Γυρνάω προς το παρόν στην 69 που φαινόταν πιό σταθερή, και περιμένουμε όπως λέτε την 71.
Το μηχάνημα είναι πολύ καλό, και με όλα αυτά που γίνονται με το firmware δίνεται τελείως λάθος εντύπωση!
ΑΜΗΝ πιά ..!

Γεια σας,
Έχω βάλει το V68 από το www.iamm.gr.
Όταν σβήσω το NTR82 και το ανάψω μετά, μαγκώνει και δεν στέλνει τίποτα στην TV. Το LCD του δείχνει το Home screen, αλλά τίποτα δεν λειτούργει ούτε από το remote control ούτε από τα κουμπιά τις κονσόλας.
Τι συμβαίνει; Γιατί μαγκώνει και ούτε με τα restarts δεν επανέρχεται;
Νίκος.

Θα πρότεινα να ξαναπεράσεις το firmware από φλασάκι με την διαδικασία του boot. Δηλαδή με το φλασάκι μέσα και το κουμπί του power πατημένο να βάλεις το καλώδιο ρεύματος.

Το έχω κάνει 2-3 φορές μέχρι τώρα. Έχω δοκιμάσει και με το format του σκληρού από το PC, αλλά και από το NTR82… Μετά από restarts, …μαγκώνει.

Το έχω κάνει 2-3 φορές μέχρι τώρα. Έχω δοκιμάσει και με το format του σκληρού από το PC, αλλά και από το NTR82… Μετά από restarts, …μαγκώνει.

Χωρίς τον σκληρό ξεκινάει σωστά;

Ναι, ξεκινά σωστά.
Ο σκληρός είναι 2TB Western Digital WD20EARS Caviar GP SATA3.5” 64MB Cache. Υποτίθεται ότι τα 2TB τα υποστηρίζει...
Τι κάνουμε τώρα;

Φορμάρεις το δίσκο από το ίδιο το NTR και βλέπεις συμπεριφορά ή αν το έχεις ήδη κάνει δοκιμάζεις άλλο δίσκο να δεις αν το πρόβλημα επαναλαμβάνεται.

Όχι όμως με την 70 που έτσι και αλλιώς μας είπαν οι Κορεάτες ότι έχει θέματα. Καλύτερα με 68 ή 64.

Δυστυχώς έχω δοκιμάσει κάνοντας format το δίσκο και από PC (win7) αλλά και από το NTR82.
“…same shit different day”; η όπως λέει και ένας παρέας: “same shit, different pile…”
Άλλο δίσκο δεν έχω…

Γεια σας,
Έχω βάλει το V68 από το www.iamm.gr.
Όταν σβήσω το NTR82 και το ανάψω μετά, μαγκώνει και δεν στέλνει τίποτα στην TV. Το LCD του δείχνει το Home screen, αλλά τίποτα δεν λειτούργει ούτε από το remote control ούτε από τα κουμπιά τις κονσόλας.
Τι συμβαίνει; Γιατί μαγκώνει και ούτε με τα restarts δεν επανέρχεται;
Νίκος.

Και σε μενα το ιδιο κανει εδω και 4-5 νεα firm update. To αφηνω πολυ ωρα ετσι και καποια στιγμη ξεμπλοκαρει. Κριμα γιατι απο εικονα και ήχο το εργαλειο ειναι φοβερο. Παιζει τα παντα. Αλλα τρωει διαφορα κολληματα. Εχω να δω τους δισκους του PC μου εδω και πολλα firm update.

Και σε μενα το ιδιο κανει εδω και 4-5 νεα firm update. To αφηνω πολυ ωρα ετσι και καποια στιγμη ξεμπλοκαρει. Κριμα γιατι απο εικονα και ήχο το εργαλειο ειναι φοβερο. Παιζει τα παντα. Αλλα τρωει διαφορα κολληματα. Εχω να δω τους δισκους του PC μου εδω και πολλα firm update.

Γυρισα πισω στο 0,68 και δεν κολλαει τωρα, εχει δικο ο φιλος xrthammp

Καλημέρα παίδες,
Έχει δοκιμάσει κανείς τον 2TB Western Digital WD20EARS Caviar GP SATA3.5” 64MB Cache με το NTR82; Ή κάποιο άλλο τις σειράς WD Caviar Green; Πως πάει; Δουλεύει κανονικά;
Nikos.

Με το fw 70 δουλευει συνέχεια ο ανεμιστήρας που έχει ακόμα και όταν το κλείσεις. Αποτέλεσμα αυτού αναγκαστικά το βγάζω από την μπριζα:rifle:

Με το fw 70 δουλευει συνέχεια ο ανεμιστήρας που έχει ακόμα και όταν το κλείσεις. Αποτέλεσμα αυτού αναγκαστικά το βγάζω από την μπριζα:rifle:

Επειδή έχουμε ερωτηθεί επανειλειμμένα και σε σχέση με τα προβλήματα που κάποιοι αντιμετωπίζετε με την τελευταία έκδοση του firmware θα ήθελα να επαναλάβω ότι στο www.iamm.gr ανεβαίνουν μόνο οι επίσημες εκδόσεις που μας έρχονται απευθείας από τον κατασκευαστή του IAMM - Novatron - σαν επίσημο διανομέα των προϊόντων της.

Κατ' επέκταση για τις εκδόσεις αυτές μπορούμε να απαντάμε ερωτήσεις και σε τελική ανάλυση να σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε το πρόβλημα σας. Μην κατεβάζετε ότι βρίσκετε δεξιά-αριστερά και ακόμα και τότε μην κατεβάζετε κάτι αμέσως μόλις κυκλοφορεί (αυτό αποτελεί γενικότερα καλή πρακτική).

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν αναβάσαμε και την έκδοση 70 - κάτι που θα ήταν απλό για εμάς - η οποία όμως όπως μας πληροφόρησε η Novatron παρουσιάζει θέματα και αναμένεται να αντικατασταθεί στην αρχή της επόμενης βδομάδας από την έκδοση 71.

Αυτό το διάβασες φίλε?

Παρατήρησα ότι ταινίες οι οποίες έχουν frame rate διαφορετικό από 25fps (πχ 23,976fps που είναι και το πιο συνηθισμένο) το NTR τις παίζει με 25 fps, με αποτέλεσμα σε κάποιες σκηνές που κινείται η κάμερα ή ο ηθοποιός κλπ., να εμφανίζονται 'πηδηματάκια' στην εικόνα, λες και λείπουν κάποια frames.
(Το πρόβλημα αυτό το ξανασυνάντησα όταν με το ConvertXtoDVD έφτιαχνα αρχεία VOB και ζητούσα από το πρόγραμμα να τα μετατρέπει σε PAL (25fps). Οταν όμως άφηνα τα VOB αρχεία να έχουν το αρχικό frame rate, το πρόβλημα εξαλήφθηκε.)

Το παρατήρησε αυτό κανένας αλλος? Εχω δίκιο σε αυτό που λέω και αν ναι, υπάρχει λύση? (και μην μου πείτε για ΡΥΘΜΙΣΗ->ΕΞΟΔΟΣ TV->NTSC, γιατί αυτή η επιλογή είναι ανενεργή σε μένα όπως και σε πολλούς άλλους).