Το κατεβασε κανεις να μας πει τι περιεχει???
Το έχω κάνει 2-3 φορές μέχρι τώρα. Έχω δοκιμάσει και με το format του σκληρού από το PC, αλλά και από το NTR82… Μετά από restarts, …μαγκώνει.
Γεια σας,
Έχω βάλει το V68 από το www.iamm.gr.
Όταν σβήσω το NTR82 και το ανάψω μετά, μαγκώνει και δεν στέλνει τίποτα στην TV. Το LCD του δείχνει το Home screen, αλλά τίποτα δεν λειτούργει ούτε από το remote control ούτε από τα κουμπιά τις κονσόλας.
Τι συμβαίνει; Γιατί μαγκώνει και ούτε με τα restarts δεν επανέρχεται;
Νίκος.
Και σε μενα το ιδιο κανει εδω και 4-5 νεα firm update. To αφηνω πολυ ωρα ετσι και καποια στιγμη ξεμπλοκαρει. Κριμα γιατι απο εικονα και ήχο το εργαλειο ειναι φοβερο. Παιζει τα παντα. Αλλα τρωει διαφορα κολληματα. Εχω να δω τους δισκους του PC μου εδω και πολλα firm update.
Με το fw 70 δουλευει συνέχεια ο ανεμιστήρας που έχει ακόμα και όταν το κλείσεις. Αποτέλεσμα αυτού αναγκαστικά το βγάζω από την μπριζα:rifle:
Επειδή έχουμε ερωτηθεί επανειλειμμένα και σε σχέση με τα προβλήματα που κάποιοι αντιμετωπίζετε με την τελευταία έκδοση του firmware θα ήθελα να επαναλάβω ότι στο www.iamm.gr ανεβαίνουν μόνο οι επίσημες εκδόσεις που μας έρχονται απευθείας από τον κατασκευαστή του IAMM - Novatron - σαν επίσημο διανομέα των προϊόντων της.
Κατ' επέκταση για τις εκδόσεις αυτές μπορούμε να απαντάμε ερωτήσεις και σε τελική ανάλυση να σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε το πρόβλημα σας. Μην κατεβάζετε ότι βρίσκετε δεξιά-αριστερά και ακόμα και τότε μην κατεβάζετε κάτι αμέσως μόλις κυκλοφορεί (αυτό αποτελεί γενικότερα καλή πρακτική).
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν αναβάσαμε και την έκδοση 70 - κάτι που θα ήταν απλό για εμάς - η οποία όμως όπως μας πληροφόρησε η Novatron παρουσιάζει θέματα και αναμένεται να αντικατασταθεί στην αρχή της επόμενης βδομάδας από την έκδοση 71.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.