NTR82 DVB-T tuner & media player

Τωρα που το ξανασκεφτηκα, και εμενα δεν μου επαιζε το youtube οταν εβαλα το Τσεχικο. Απλα την επομενη μερα το δοκιμασα και επαιξε.

Για δουλεψε το για 1-2 μερες και μετα ξαναπροσπαθησε να δεις youtube...

@rivol
το τσεχικο fw 83D που δοκιμασα δεν επαιζε ουτε youtube αλλα το πιο σημαντικο ηταν οτι δεν βρικε κανενα καναλι dtv σε σχεση με το fw 82 (μιλαμε παντα για ntr83 media player)

@petrosp
ειχα κανει παλιοτερα ενα post σχετικα με τις ρυθμισεις, δεν κανουμε τιποτα το ιδιαιτερο το μονο που χρειαζεται ειναι το encryption αν ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη 40-bit ή 56-bit στο τμημα 'αλλαγη ρυθμισεων κοινης χρησης για προχωρημενους' (windows 7 στα ΧΡ δεν ειχε ποτε προβλημα). να επισημανω οτι δεν εχω βαλει password κατα την εναρξη των windows 7 ή στo sharing. ελπιζω να βοηθησα. παντως το τσεχικο fw 82 δυο φορες το περασα με hard reset και ιδιο αποτελεσμα για youtube οπως και καναλια. θα το ξαναπερασω και θα δωσω λιγο χρονο. σε εσας παιζουν τα καναλια?

Για οσους ενδιαφερονται η διαδικασια με το θεμα δικτυου με τα win7 και το iamm ειναι η εξης:
στον πινακα ελεγχου πας κεντρο ελεγχου δικτυου και κοινης χρησης και κλικαρεις στις αλλαγες ρυθμισεων κοινης χρησης για προχωρημενους. εκει ενεργοποιεις την κοινη χρηση για συσκευες με κρυπτογραφηση 40 η 56 bit.
επισης απενεργοποιησε την κοινη χρηση με προστασια κωδικου.
Δεν χρειαζεται να δημιουργησεις ενα νεο account guest. Μετα κανε οποιο φακελο θες ως shared και θα το βλεπει το iamm.
Επισης για να μην γραφεις συνεχως κωικο προσβασης οταν το ζηταει το iamm για να μπεις στο pc θα σου προτεινα να μην βαλεις password στο λογαριασμος που εχεις οταν μπαινεις win7.
Ελπιζω να βοηθησα ολους. Απλως θελει λιγο χρονο το δικτυο οταν το κανεις refresh για να δει και ο υπολογιστης to iamm

Θα δοκιμασω τις ρυθμισεις που ειπες και θα σου πω. Τι γινεται εαν εχω password για να μπω στο PC??? Ισχυει το ιδιο password και στο ntr???

Σχετικα με τα καναλια, εμενα που τα παιζει ολα κανονικα, και τα DTV και τα youtube και κατι αλλα ασχετα τσεχικα. Εχω κανει και εγγραφη απο DTV και εγραψε κανονικα.

Χθες ανακαλυψα οτι μπορει να σε βαλει κσι σε καποια "ροζ" καναλια τυπου youtube αλλα θελει κωδικο. Ψαχνοντας λιγο βρηκα οτι ο κωδικος ειναι το 0000. Καποια καναλια παιζουν και καποια οχι

ο κωδικός στο τσέχικο firmware για να αλλάξω το ftp είναι 0000 ? γιατί τον βάζω και δεν τον δέχετε> Και υπάρχει κάποιος τρόπος για να αλλάξουμε τα τσέχικα από το internet κανάλια στα αγγλικά?

για τον κωδικο που αναφερεις δεν εχω ιδεα. Δες λιγο στο link που εχω αναφερει πιο πανω σχετικα με το fw και με την βοηθεια του google translator ισως βγαλεις ακρη (εαν το translator σου βγαλει εναν ιατρικο ορο, πρεπει να ειναι η μεταφραση του IMS)... Δοκιμασε επισης και τον κωδικο 1358 ή 1378

Καλημέρα ,
Για να διαχειριστούμε τα προγράμματα της τηλεόρασης και να αλλάξουμε την σειρά των προγραμμάτων κατεβάζουμε το πρόγραμμα από την παρακάτω διεύθυνση

http://coolsoft.altervista.org/en/rtdchanneleditor

Πηγαίνουμε στο μενού έναρξη\εκτέλεση και δίνουμε για εκτέλεση το παρακάτω :

\\rtd1283\homes\usr\local\etc\dvdplayer\

μέσα στο φάκελο υπάρχει ένα αρχείο dtv_channel ,αντιγράφουμε το αρχείο κάπου (για τον φόβο των Ιουδαίων) και το ανοίγουμε με το πρόγραμμα που κατεβάσαμε.Τακτοποιούμε τα κανάλια όπως θέλουμε και κάνουμε save τις αλλαγές. ΟΧΙ save as.Κατόπι ρίχνουμε το αρχείο στο iamm αντικαθιστώντας το παλιό και είμαστε ok .Αν θέλετε κρατήστε ένα αντίγραφο του αρχείου κάπου έτσι ώστε όταν παίζουμε με αναβαθμίσεις και firmware να μην κάνουμε τη δουλειά πάλι από την αρχή.

Τι διαφορετικό έχει το Τσέχικο firm από το επίσημο που δώσανε οι Κορεάτες ?

αυτό το τσέχικο firmware έχει πρόβλημα με το ftp server και δεν μπορώ να συνδεθώ στο μηχάνημα από απομακρισμένο υπολογιστή μέσω ftp η ακόμα και με samba. Δεν παει να αλλάξω το name τον κωδικό δλδ ότι και ρυθμίσεις να κάνω στο μηχάνημα δεν συνδέετε με τπτ.
Δεν υπάρχει ρε γμτ ένα firmware να παίζουν τα πάντα απροβλημάτιστα? Βάζεις το original βρίσκεις κάτι χαλασμένο βάζεις τα custom ξανά τα ιδια.

Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με το τσέχικο, τελικά το έβγαλα και έβαλα το δικό του Ver95. Το Youtube παίζει όποτε θυμάται.

Μάλλον το μηχάνημα παρέδωσε και πρωτού το πετάξω πείτε καμια γνώμη τι να κάνω. Αρχικά του πέρασα το 95 firmware και έκανε συνέχεια reset μόνη της η συσκευή όταν πήγαινα να μπω στο μενού για τις ταινίες. Μετά επειχήρησα να κάνω firmware ξανά update σε κάποια προηγούμενη έκδοση και όταν πήγε να κάνει την επανεκίνηση για να μπει στο upgrade απλά η συσκευή δεν άνοιξε ποτέ αν και λειτουργούσε. Επειχήρησα να βγάλω την μπρίζα μήπως ανοίξει όταν την ξαναβάλω αλλά μάταια τώρα είναι συνέχεια σε κατάσταση turn on. Της έβγαλα και τον δίσκο αλλά τα ίδια.
Υπάρχει κάποιος τρόπος για hard reset η απλά για άλλη μια φορά ξανάδωσα πεταμένα λεφτά σε μια media player κορεάτικη συσκευή? Είναι η δεύτερη φορά πλέον που την πατάω με αυτές τις σαβούρες.

Δοκιμασε να κανεις hard reset πατωντας το κουμπι on/off την ωρα που συνδεεις την πριζα του ρευματος. Απο θεμα fw θα σου προτεινα να βαλεις το πλεον σταθερο που εβγαλαν ποτε οι Κορεατες, το fw 65/66 (αν θυμαμαι καλα). Τωρα, αν δεν δεις προκοπη θα σου συστηνα να παρεις ενα τηλεφωνο την αντιπροσωπεια

To έκανα και αυτό συνεχίζει απλά να δείχνει ότι ανοίγει με power on στην οθόνη χωρίς να κάνει τπτ άλλο. Σήμερα θα το πάω από αντιπροσωπεία.

Το πήγα εδώ στην αντιπροσωπεία η πλέον στην παλία αντιπροσωπεία στην Αγία παρασκευη και επειδή είναι ένα από τα μοντέλα που είχε ο Λημναίος από μια αντιπροσωπεία στην Θεσσαλονίκη αρνήθηκαν να το φτιάξουν ούτε καν να το κρατήσουν :(. Επειδή κατέχω καλά από υπολογιστές το άνοιξα μήπως έχει κανα τσαμπεράκι για reset στην μητρική αλλά μάταια. Ακόμα και η μπαταρία της μητρικής είναι κολημένη πάνω της. Καμιά ιδέα κανείς τι άλλο να κάνω πρωτού το πετάξω?

Προσπαθησες να μιλησεις με Θεσσαλονικη ή με τον Λημναιο???
Μηπως εχει τελειωσει η μπαταρια της μητρικης???
Παντως αν δεν βρεις ακρη, και πριν το πεταξεις, θα σου ελεγα να εστελνες ενα mail στην Κορεα μηπως και μπορουν να σε διαφωτισουν απο εκει ή στην χειροτερη ενα mail στον DMD τον Τσεχο που εζει βγαλει τα δικα του fw...
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!!

Αύριο λέω να πάρω θεσαλλονίκη και μετά τον Λημναίο να δω μήπως γίνει κάτι. Εχείς εύκαιρο το email του κορεάτη? Αυτό που με ενδιαφέρει είναι μήπως μπορώ να κάνω hardware reset από την μητρική του μηχανήματος όπως γίνετε σε όλες τις μητρικές. Κανονικά γίνετε με jumper αλλά στο iamm δεν ξέρω πως γίνετε.

Το e-mail του Κορεατη ειναι [email protected] Το ονομα του ειναι Nam Koh. Νομιζω οτι το επωνυμο του ειναι το Koh αλλα δεν παιρνω και ορκο. Παντως, οταν του εστειλα e-mail μου απαντησε μεσα σε 2 μερες... Προσπαθησε να του εξηγησεις οσο πιο πολυ γινεται το προβλημα σε απλα Αγγλικα...
Καλα ξεμπερδεματα και πες μας αν βρεις ακρη...