NTR82 DVB-T tuner & media player

Από εμπειρία μπορώ να σου πω ότι κολλήματα στην αναπαραγωγή δεν υπάρχουν και όταν εμφανίζονται είναι είτε πρόβλημα σκληρού ή πλακέτας συσκευής. Τώρα αυτό με τον ανεμιστήρα δεν το έχω ξαναδεί.

Οπότε όταν έχεις χρόνο το φέρνεις ή το στέλνεις για έλεγχο.

Ευχαριστώ.

Ίσως δεν ήμουν σαφής: όταν λειτουργεί, λειτουργεί καλά. Όμως αρκετές φορές κολλάει όταν κλείνει όπως περιέγραψα.

Νέο firmware ver.83. Θα το ανεβάσω το απόγευμα στο iamm.gr. Φτιάχνει το πρόβλημσ με το antenna power, τα ανάποδα HDD partitions και το pause που μένει στην οθόνη.

Ευχαριστώ.

Ίσως δεν ήμουν σαφής: όταν λειτουργεί, λειτουργεί καλά. Όμως αρκετές φορές κολλάει όταν κλείνει όπως περιέγραψα.
Και εμένα μου εμφάνιζε αυτό το πρόβλημα πολύ συχνά. Η χρήση που του κάνω είναι αποκλειστικά αναπαραγωγή τινιών από εξωτερικό σκληρό (USB). Αυτό που έκανα και σχεδόν εξαφανίστηκε το πρόβλημα (άντε να το κάνει 1 φορά στα 30 κλεισίματα) είναι το εξής: όταν τελειώνει η ταινία, πατώ το stop, με βγάζει στη λίστα του εξωτερικού σκληρού, και πατώ το HOME (το σπιτάκι) για να γυρίσει στο κεντρικό μενού και από εκεί το κλείνω. Δεν ξέρω αν είναι αυτό η λύση ή μία σύμπτωση, αλλά δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις και μας λες.
Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω το τί σημαίνει το antenna power και αν θα έπρεπε να το έχουμε ON ή OFF. Ξέρει κανείς?

Ευχαριστώ.

Το παραπάνω φαινόμενο το παρουσιάζει και το δικό μηχάνημα στην περίπτωση όπου το έχω αφήσει αρκετή ώρα χωρίς να παίζει. Εμφανίζεται το screen saver και το ρολόι στην lcd οθόνη και στην προσπάθεια για κλείσιμο είτε απο το τηλεκοντρόλ είτε από το κουμπί δεν κλείνει (μόνο με βγάλσιμο καλωδίου) ή κλείνει αλλά ο δίσκος και ο ανεμιστήρας συνεχίζουν να λειτουργούν.

Το παραπάνω φαινόμενο το παρουσιάζει και το δικό μηχάνημα στην περίπτωση όπου το έχω αφήσει αρκετή ώρα χωρίς να παίζει. Εμφανίζεται το screen saver και το ρολόι στην lcd οθόνη και στην προσπάθεια για κλείσιμο είτε απο το τηλεκοντρόλ είτε από το κουμπί δεν κλείνει (μόνο με βγάλσιμο καλωδίου) ή κλείνει αλλά ο δίσκος και ο ανεμιστήρας συνεχίζουν να λειτουργούν.
Ισχύει και στην περίπτωσή σου αυτό που έγραψα παραπάνω. Μην το κλείσεις απευθείας, πάτα πρώτα HOMΕ και μετά κλείστο. Δοκίμασέ το και πές μας.

Firmware 82, released last week, as always, contained more errors than corrections. The significant errors we pointed Novatron, he promised to fix it. On Saturday we got the firmware 83, which, although correct errors that we pointed out, but brought another error in the IMS, it is a serious bug in the playback control audio / video from IMS. Currently we do not know if and when Novatron errors removed. Probably we build a new firmware with the new IMS 2011 and translation support on version 78

New DMD FW.
The latest official fw.83 contains material errors and therefore publish two new firmware.
1) based on FW. 78 for those who have a HDD with two disk partitions
2) based on FW. 82 for those who do not have a HDD or have one disk partition
Download links here: http://www.egreat.cz/viewtopic.php?f=47&t=2636

How to change language to English IMS?
Go to the appropriation of IMS - Nastavení IMS - Překlad and press "OK"
Go back to "Return" button and the player to the main menu button "Home"
After another entry into the IMS is set default English translation.

How to change language to Spanish, Greek and others?
Connect the player via FTP (user: password ftpadmin 1234) and navigate to the directory:
/ usr / local / etc / dvdplayer / and copy the file ims-language.txt to your PC
Change the string contained in your own language (I recommend the extended editor with UTF8 encoding, do not use MS Word or Notepad!)
CAUTION, do not delete any line contained in the file, this causes incorrect use of strings to translate!

Where to find the city code for weather?
http://www.edg3.co.uk/snippets/weather-location-codes/

How to view extended weather forecast?
Press the "info" button in IMS!

How to customize the main menu of IMS?
Connect the player via FTP (user: password ftpadmin 1234) and navigate to the directory:
/ usr / local / bin / script / and copy the file default-menu.rss to PC and rename it in PC to custom-menu.rss
Change the file as you want, every tag:

Code:
<item>
<title>TV Archivy</title>
<link>./IMS_Modules/archiv.rss</link>
<media:thumbnail url="image/tv.jpg" width="120" height="90" />
</item>
in file is one menu item with you own title and thumbnail...

The final File custom-menu.rss copy to the player HDD in the IMS directory using Samba or via FTP / var / IMS /
Now when you come into IMS from player, you can see you own IMS main menu, if you dont see anything, or page is not visible correct, or player
reboot, you have something wrong in file custom-menu.rss , you can fix it, or when you delete it from HDD, you can see default IMS menu...

Last edited:
κατεβασα το καινουριο Νέο firmware ver.83 και θελω μια βοηθεια κανω κοινοχριστο ενα αρχειο απο το pc το βλεπει κανονικα το εργαλειο παταω οκ για μπω και μου ζηταει κωδικο βαζω το default αλλα τιποτα ...!!!

Για να σε βοηθήσουμε πες ακριβώς τι μοιράζεις με ποια διαδικασία και πως το βλέπεις.

λοιπον εκανα ενα φακελο κοινο με ταινιες στο pc windows 7τον βλεπει το ntr το επιλεγωαπο εκει παταω οκ να μου ανοιξει και μο υ ζηταει password και εχει τα deufalt δηλαδη realteak_guest kai αστερακια παταω οκ και δεν μπαινει

νομιζα οτι βαζουμε το password to default tou ntr οκ το δοκιμασα με το αυτο που δινω στο pc μπηκε
thanks
κατι ακομα στο ims στο weather περισοτερεσ πολεις μπορω να βαλω?