Και εμένα μου εμφάνιζε αυτό το πρόβλημα πολύ συχνά. Η χρήση που του κάνω είναι αποκλειστικά αναπαραγωγή τινιών από εξωτερικό σκληρό (USB). Αυτό που έκανα και σχεδόν εξαφανίστηκε το πρόβλημα (άντε να το κάνει 1 φορά στα 30 κλεισίματα) είναι το εξής: όταν τελειώνει η ταινία, πατώ το stop, με βγάζει στη λίστα του εξωτερικού σκληρού, και πατώ το HOME (το σπιτάκι) για να γυρίσει στο κεντρικό μενού και από εκεί το κλείνω. Δεν ξέρω αν είναι αυτό η λύση ή μία σύμπτωση, αλλά δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις και μας λες.Ευχαριστώ.
Ίσως δεν ήμουν σαφής: όταν λειτουργεί, λειτουργεί καλά. Όμως αρκετές φορές κολλάει όταν κλείνει όπως περιέγραψα.
Ευχαριστώ.
Ίσως δεν ήμουν σαφής: όταν λειτουργεί, λειτουργεί καλά. Όμως αρκετές φορές κολλάει όταν κλείνει όπως περιέγραψα.
Ισχύει και στην περίπτωσή σου αυτό που έγραψα παραπάνω. Μην το κλείσεις απευθείας, πάτα πρώτα HOMΕ και μετά κλείστο. Δοκίμασέ το και πές μας.Το παραπάνω φαινόμενο το παρουσιάζει και το δικό μηχάνημα στην περίπτωση όπου το έχω αφήσει αρκετή ώρα χωρίς να παίζει. Εμφανίζεται το screen saver και το ρολόι στην lcd οθόνη και στην προσπάθεια για κλείσιμο είτε απο το τηλεκοντρόλ είτε από το κουμπί δεν κλείνει (μόνο με βγάλσιμο καλωδίου) ή κλείνει αλλά ο δίσκος και ο ανεμιστήρας συνεχίζουν να λειτουργούν.
Κατι με το hd master & dts master θα γίνει?
<item>
<title>TV Archivy</title>
<link>./IMS_Modules/archiv.rss</link>
<media:thumbnail url="image/tv.jpg" width="120" height="90" />
</item>
καμια βοηθεια?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.