Δεν κάνεις register πουθενά.Απλά πατάς το κίτρινο κουτάκι που είναι κάτω από τα πολλά κόκκινα Χ.Αυτό σημαίνει free download, και καθάρισες...
Μάλλον έχει θέμα η ιστοσελίδα .Χθές εγώ κατέβασα το firmware για το ntr83 και δεν μπόρεσα να συντονίσω τα κανάλια , όταν όμως μετά από λίγο προσπάθησα να κατεβάσω το firmware για το ntr82 δεν μπόρεσα να μπω καθόλου στην ιστοσελίδα.Μου δείχνε ότι ήταν φορτωμένη ή είχε κάποιο πρόβλημα.Δυστυχως δεν με βαζει μεσα. Μου λεει οτι η σελιδα δεν βρεθηκε (μεταφραση απο google)...
Καμια αλλη ιδεα?????
Μάλλον έχει θέμα η ιστοσελίδα .Χθές εγώ κατέβασα το firmware για το ntr83 και δεν μπόρεσα να συντονίσω τα κανάλια , όταν όμως μετά από λίγο προσπάθησα να κατεβάσω το firmware για το ntr82 δεν μπόρεσα να μπω καθόλου στην ιστοσελίδα.Μου δείχνε ότι ήταν φορτωμένη ή είχε κάποιο πρόβλημα.
Τα κολλήματα την ώρα που βλέπεις τηλεόραση μπορεί να προέρχονται και από χαμηλό επίπεδο σήματος. Προσπάθησε να κάνεις ξανά συντονισμό καναλιών και αν η ποιότητα σήματος δεν είναι τουλάχιστον στο 80% τότε έχεις θέμα. Προσπάθησε με καλύτερη ευθυγράμμιση της κεραίας ή με την προσθήκη κάποιου ενισχυτή.
Για τις προγραμματισμένες εγγραφές τι εννοείς. Δεν ξεκινάνε; Βγάζει κάποιο άλλο μήνυμα λάθους;
Τι εννοείς όταν λες reset το HDMI. Σαν media player στο playback σου κόλλησε ποτέ;
Σε κάθε περίπτωση αν το έχεις πάρει από Ελλάδα και το πας για service προφανώς θα έρθει σε εμάς οπότε θα τα πούμε.
Ευχαριστώ για τα σχόλια σας!
Την ποιοτητα του σήματος δεν την έχω ελέγξει... θα το κάνω και θα σας πω!
Για τις εγγραφές, άλλες φορές γυρνάω σπίτι και το βρίσκω αναμένο αλλά δεν υπάρχει καμιά εγγραφή στο δίσκο (στο Log file φαίνεται "fail"), άλλες φορές έχει ξεκινήσει αλλά έχει κολλήσει κ.τ.λ...
Για το HDMI, η συσκευή σταματά να ανταποκρίνεται, γυρίζει στο home screen και βγάζει ένδειξη στην τηλεόραση HDMI reset ή κάτι τέτοιο... το κάνει και ως tunner αλλά και σε χρήση σαν media player.
το service που είναι; που πρέπει να το στείλω;
ευχαριστώ και πάλι
Για τις εγγραφές, άλλες φορές γυρνάω σπίτι και το βρίσκω αναμένο αλλά δεν υπάρχει καμιά εγγραφή στο δίσκο (στο Log file φαίνεται "fail"), άλλες φορές έχει ξεκινήσει αλλά έχει κολλήσει κ.τ.λ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.