Ελπίζω να βγει σύντομα γιατί το fw 83 είναι το ποιο ασταθές fw από τότε που το αγόρασα εδώ και επτά μήνες (εάν θυμάμαι καλά τότε είχε το fw 71 επάνω).
Παιδια εμενα παντως μου παιζει μια χαρα με το fw83.
Ελπίζω να βγει σύντομα γιατί το fw 83 είναι το ποιο ασταθές fw από τότε που το αγόρασα εδώ και επτά μήνες (εάν θυμάμαι καλά τότε είχε το fw 71 επάνω).
Υπάρχει κάποια διαφορά όσον αφορά το εύρος κατάληψης των υποτίτλων (ανάπτυξη υπότιτλων σε όλο το πλάτος της οθόνης δηλαδή)?Παιδια εμενα παντως μου παιζει μια χαρα με το fw83.
Υπάρχει κάποια διαφορά όσον αφορά το εύρος κατάληψης των υποτίτλων (ανάπτυξη υπότιτλων σε όλο το πλάτος της οθόνης δηλαδή)?
Εϊμαι 95% σίγουρος ότι δεν το έχουν φτιάξει...
Ναι, σε αυτο που λετε εχετε δικιο. Οι υποτιτλοι δεν εχουν φτιαχτει. Χτες εβλεπα μια σειρα και ξαφνικα για περιπου 2-3 λεπτα μου εβγαζε υποτιτλους σε 3 και 4 γραμμες!!! Μετα επανηλθε στις κανονικες 2 γραμμες...
Η τηλεόραση η δική μου είναι SAMSUNG LE32A457C και οι ρθυμίσεις στο setup είναι:Επειδή το συγκεκριμένο δεν το έχω παρατηρήσει, μπορείς να μου πεις σε τι τηλεόραση το δοκίμασες και τι έχεις στο video out στο setup;
Επειδή το συγκεκριμένο δεν το έχω παρατηρήσει, μπορείς να μου πεις σε τι τηλεόραση το δοκίμασες και τι έχεις στο video out στο setup;
Τι γίνεται ρε παιδιά? Κανένα fw για hd & dts master θα ανέβει? ή το παρατήσανε? Καιρό έχουμε να δούμε και κανένα νέο fw.
Και μερικά ακόμα
Όταν κάνει προγραμματισμένη εγγραφή και προσπαθήσεις να δεις αρχείο MKV πολλές φορές δεν το παίζει και βγάζει (frame to big).
Στην διάρκεια εγγραφής όταν ενεργοποιείτε η προστασία οθόνης το ρολόι στο display γράφει λάθος ώρα.
Επίσης μερικές προγραμματισμένες εγγραφές καταχωρούνται με λάθος ημερομηνία και ώρα. Εννοείτε ότι το σύστημα είναι σεταρισμενο στο auto DTV.
Εάν κατάλαβα καλά προσπαθείς την ώρα που το μηχάνημα γράφει τηλεοπτικό πρόγραμμα να δεις και mkv? Δεν θα μου έκανε εντύπωση κάτι τέτοιο να είναι εκτός δυνατοτήτων μηχανήματος αν μη τι άλλο από πλευράς επεξεργαστικής δύναμης.
Έχω παρατηρήσει ότι για να παίξει σωστά η ώρα με το auto dtv πρέπει πρώτα να βάλω time zone GMT+2, summer time on και μετά την ώρα. Επίσης δεν φέρνουν πάντα όλα τα κανάλια την σωστή ώρα. Δες το λιγάκι από το setup.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.