NTR82 DVB-T tuner & media player

γεια χαρα σε ολους ..
εχω και εγω το iamm ntr 82 και μου εχει γινει και εμενα πολλες φορες να ανοιγει απο μονο του και νομιζα οτι ηταν ιδεα μου. ανοιγει μονο του σε ασχετες στιγμες , κυριος οταν περνας απο μπροστα του >>>!!!!!
εχω ενα αλλο προβλημμα που πιστευα πως θα λυθει με την αναβαθμηση . καποιες φορες χανει την οικονα και πιξελιαζει λεσ και δεν εχει σημα η καιρεα
αλλα ακριβως διπλα η τηλεοραση παιζει χωρις να εχει προβλημα ... ??? μηπως γνωριζει καποιος κατι για αυτο ????

Re: Απάντηση: NTR82 DVB-T tuner & media player

γεια χαρα σε ολους ..
εχω και εγω το iamm ntr 82 και μου εχει γινει και εμενα πολλες φορες να ανοιγει απο μονο του και νομιζα οτι ηταν ιδεα μου. ανοιγει μονο του σε ασχετες στιγμες , κυριος οταν περνας απο μπροστα του >>>!!!!!
εχω ενα αλλο προβλημμα που πιστευα πως θα λυθει με την αναβαθμηση . καποιες φορες χανει την οικονα και πιξελιαζει λεσ και δεν εχει σημα η καιρεα
αλλα ακριβως διπλα η τηλεοραση παιζει χωρις να εχει προβλημα ... ??? μηπως γνωριζει καποιος κατι για αυτο ????

Όταν περνάς από μπροστά του να ανοίγει μου φαίνεται δύσκολο....

Η τηλεόραση μιλάς για MPEG-4 δέκτη ή απλή αναλογική;

Απάντηση: Re: Απάντηση: NTR82 DVB-T tuner & media player

Όταν περνάς από μπροστά του να ανοίγει μου φαίνεται δύσκολο....

Η τηλεόραση μιλάς για MPEG-4 δέκτη ή απλή αναλογική;

ειναι παραξενο αλλα οταν περνας απο μπροστα του καποιες φορες ανοιγει .
για το δεκτη που εχει το ντρ μιλαω mpeg 4 κανει αυτο το πιξελιασμα μερικες φορες μετα απο λιγη ωρα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NTR82 DVB-T tuner & media player

ειναι παραξενο αλλα οταν περνας απο μπροστα του καποιες φορες ανοιγει .
για το δεκτη που εχει το ντρ μιλαω mpeg 4 κανει αυτο το πιξελιασμα μερικες φορες μετα απο λιγη ωρα

μήπως εκείνη την ώρα που σου ανοίγει χρησιμοποιείς κάποιο άλλο remote control (από άσχετη συσκευή);
Εμένα τελικά επηρεάζεται (ανάβει και δεν ξέρω και τι άλλο "μεταφράζει" ότι πρέπει να κάνει) απο το remote control του Yamaha RXV-3900 όταν κάνω up/down το volume. Το πρόβλημα είναι ότι δεν το κάνει συνέχεια άρα δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα του firmware. Θα κάνω λίγες δοκιμές ακόμα μήπως και βγάλω άκρη.

Καλημέρα.
Μετά από αναβάθμιση σε fw76 παρατήρησα πως στο IMS, internet radio σε όλους τους σταθμούς κολλάει και κάνει επανεκκίνηση μόλις γίνεται αλλαγή τραγουδιά και πάει να αλλάξει την εικόνα και τα στοιχεία. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος για να δούμε εάν είναι bug ή έχει το δίκο μου πρόβλημα?

Καλημέρα.
Μετά από αναβάθμιση σε fw76 παρατήρησα πως στο IMS, internet radio σε όλους τους σταθμούς κολλάει και κάνει επανεκκίνηση μόλις γίνεται αλλαγή τραγουδιά και πάει να αλλάξει την εικόνα και τα στοιχεία. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος για να δούμε εάν είναι bug ή έχει το δίκο μου πρόβλημα?

Εγω εχω βαλει το 76 και παιζει μια χαρα. Μου εχει κανει καποιες διακοπες στο internet radio αλλα οφειλοταν στην συνδεση του internet και οχι στο μηχανημα. Προσπαθησε να ξαναπερασεις το fw...

Πολύ καλό.
Αυτό με το Google map το έχουν και τα δικά μας ?
Υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να ψάχνεις μέσα στο φάκελο με τις φωτογραφίες γιατί εάν έχεις πολλές και απλά πηγαίνεις με το βελάκι κάτω η πάνω τις περισσότερες φορές μετά από λίγο κολλάει, οπότε θα ήταν καλό να είχε κανένα τρόπο προβολής τύπου small icons.

Επειδη το προηγουμενο βιντεακι ηταν λιγο θολο, υπαρχει και αυτο που τα δειχνει πολυ πιο καθαρα και μπορεις να καταλαβεις τις λειτουργιες του τσεχικου μηχανηματος.

Συμφωνω με το σχολιο για τα small icons γιατι οντος κολλαει αν πηγαινεις πανω κατω με το βελακι.

Ξερει κανεις αν υπαρχει η δυνατοτητα να αλλαξεις το εικονιδιο του φακελου με κατι αλλο (οπως γινεται στο PC)??????

Το καλυτερο θα ηταν παντως να μπορουσες να αντικαταστησεις το εικονιδιο του φακελου καποιας ταινιας με την αφισα/εξωφυλλο της ταινιας, οπως γινεται στα μηχανηματα Dune...
Μηπως ζηταω πολλα?????????????

http://www.youtube.com/watch?v=RXScnjvJoOc

Επειδη με τρωει ο κ***ς μου ειπα να ερευνησω λιγο περισσοτερο το θεμα με το metal skin. Ψαχνοντας λοιπον στο ιντερνετ βρηκα το λινκ για να το κατεβασω. Εαν παρατηρησετε σε ενα απο τα προηγουμενα βιντεακια το συγκεκριμενο μηχανημα φοραει fw76 οποτε αφου φοραω και εγω το ιδιο ειπα να το βαλω και οτι γινει.

Με το που επανηλθε η εικονα μετα το update το νεο σκιν εδειχνε αψογο!!! Ολα δουλευαν ρολοι. Η ρυθμιση στα Ελληνικα, τα ψηφιακα καναλια, οπως και ολες οι ρυθμισεις δουλευαν ρολοι. Μπορω να πω οτι το νεο look δειχνει πιο φιλικο προς τον χρηστη. Σε καποιες απο τις κυριες σελιδες του μενου φαινεται απο πισω ενα logo "IAMM by DMD" οποτε δεν ξερω εαν αυτο ειναι original fw η το εχει φτιαξει ολο καποιος ...πυροβολημενος!

Ολα καλα μεχρι εδω μεχρι που πατησα να δω πως ειναι το IMS. Η πρωτη εκπληξη ηρθε σχεδον αμεσως αφου ολο το μενου της συγκεκριμενης λειτουργιας ειναι στα Τσεχικα (ενω ολα τα αλλα στα Ελληνικα)
Καθοτι δεν μιλαω Τσεχικα προσπαθησα να περιηγηθω στις διαφορες λειτουργιες μεσα στο IMS. Παρατηρησα οτι εχει πολυ πιο πολλες λειτουργιες απο το δικο μας.
Ενα απο τα υπο-μενου σε βγαζει σε μια οθονη με:
-καποια Jukebox (που μαλλον τα δημιουργεις εσυ)
-playlist την οποια μπορεις να δημιουργησεις εσυ ειτε με μουσικη ειτε με βιντεο
-εναν browser ο οποιος σου δινει προσβαση σε καποια καναλια τηλεορασης οπως το Eurosport αλλα και πολλα καναλια podcast οπως το UEFA, Bike-Tv, Orange Sport, Driving Sports Extra και πολλα αλλα. Καποια απο αυτα τα καναλια λεει οτι τα δειχνει σε HD. Οπως καταλαβαινετε ειχε και αλλα υπο-μενου τα οποια σε βαζουν σε καποια τηλεοπτικα και ραδιοφωνικα προγραμματα Τσεχικα. Ειχε επισης και τα περισσοτερα απο τα δικα μας καλουδια (YouTube, Picasa, Shoutcast κτλ. κτλ.)

Σχετικα με το Google map που ρωτησε ο rivol τα δικα μας fw δεν το εχουν αλλα εγω μπορεσα να μπω κανονικα στο google earth και να εξερευνησω διαφορες πολεις. Εκει ειδα το εξης: Σε καποιες πολεις δεν μπορει να κανεις μεγαλο zoom ενω σε αλλες μπορεις. Για παραδειγμα, στην Αθηνα δεν μπορεις να κανεις μεγαλο zoom και σου φαινονται μονο τα ονοματα μονο των μεγαλων κεντρικων οδων. Στο Λονδινο ζουμαρει λιγο περισσοτερο και βλεπεις και τους σταθμους του μετρο. Στην Πραγα ζουμαρει πολυ αλλα δεν φτανει στα επιπεδα ενος PC.

Ενα αλλο ωραιο υπο-μενου ειναι για τις μετεωρολογικες προβλεψεις (τις Τσεχιας φυσικα...). Μπαινεις και εχεις αναλυτικο καιρο για ολη τη χωρα, προβλεψη βροχης, αεριες μαζες, θερμοκρασιες και μακροπορθεσμη προβλεψη για τις επομενες 6 μερες (...δηλαδη κατι σαν να βλεπεις τον Αρναουτογλου στην ΕΡΤ3)

Σαν συμπερασμα θα ελεγα οτι οι Τσεχοι εχουν κανει 1 ισως και 2 βηματα παραπανω απο εμας ως προς την "εκμεταλλευση" του. Προς Θεου δεν θελω να φανει αυτο σαν κριτικη στην εδω αντιπροσωπεια της οποιας η υποστηριξη ειναι ΑΠΑΙΧΤΗ. Απλα βλεπουμε οτι το μηχανημα εχει απειρες δυνατοτητες...

Οποιος θελει να πειραματιστει μπορω να του δωσω το λινκ για να κατεβασει το συγκεκριμενο fw (αν και με λιγο ψαξιμο το βρισκεις στο ιντερνετ). Εγω παντως θα το κρατησω 1-2 μερες ακομα για να πειραματιστω και μετα θα του περασω το Ελληνικο fw που ειχε.

Υπάρχει περίπτωση αυτό το skin να το δούμε και στα δικά μας firmware update? Από την εδώ αντιπροσωπεία τι λένε για το θέμα ξέρει κανείς?

Με το 73 δούλευαν μια χαρά, άναβε έγραφε και έσβηνε.

Με το 76 δεν έχω δοκιμάσει ακόμα, μόνο OTR έκανα και δεν έσβησε όταν τελείωσε.

Με το 76 δουλεύει το record μόνο όταν είναι αναμμένο (ξεκινάει και σταματάει κανονικά), αλλά δεν δουλευει καθόλου από standby και χάνει και το ρολόι (για την ακρίβεια το Time Zone) όταν αυτό είναι σε DTV Auto.

Έκανα μια δοκιμαστική προγραμματισμένη εγγραφή το απόγευμα από standby και δούλεψε κανονικά (άναψε, έγραψε και έσβησε). Το ρολόι το έχω στο manual γιατί όταν είναι στο auto DTV μπερδεύει και παίρνει λάθος ώρα.

Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι αστείο: πως στα κομμάτια σβήνουμε κάτι από τον σκληρό δίσκο? Η διαχείρηση αρχείων έχει μόνο μετακίνηση ή αντιγραφή αρχείων, πουθενά διαγραφή και δεν υπάρχει recycle bin για να τα μεταφέρω εκεί.
Ο μόνος τρόπος που σκέφτομαι είναι να τα μεταφέρω στον εξωτερικό σκληρό και μετά να τα σβήσω από εκεί, αλλά δεν μπορεί να είναι μόνο αυτός ο τρόπος?!