Nvidia Shield Android TV 4K

Ναι, για το παλιό μοντέλο, νομίζω και στο καινούργιο δουλεύει αλλά δεν είμαι σίγουρος
Ευχαριστώ αλλά με ενδιαφέρει μόνο για το καινούργιο. Βρήκα στο ebay χειριστήριο αλλά θέλω να το σιγουρεψω για αυτό και ρωτάω.

Ευχαριστώ αλλά με ενδιαφέρει μόνο για το καινούργιο. Βρήκα στο ebay χειριστήριο αλλά θέλω να το σιγουρεψω για αυτό και ρωτάω.
Μόνο το shield του 2015 έχει αισθητήρα ir. Επομένως τα κλασσικά harmony δουλεύουν με αυτό. Για το "καινούριο" shield νομίζω ότι είναι απαραίτητο το harmony hub.

Μόνο το shield του 2015 έχει αισθητήρα ir. Επομένως τα κλασσικά harmony δουλεύουν με αυτό. Για το "καινούριο" shield νομίζω ότι είναι απαραίτητο το harmony hub.
Α αυτό δεν το ήξερα. Το hub δηλαδή με καλύπτει?
Θα το κοιτάξω, σήμερα κιόλας
Ευχαριστώ πολύ

Εχω δύο μέρες που το παρέλαβα και μερικες απορίες: σε τηλεόραση όχι smart που έχω βάλει ηχεία 2.1 τι ρυθμίσεις για βίντεο και ήχο βάζω; Σε βίντεο έχω τσεκαρει framerate always adjust kai hardwaee acceleration εχω τσεκαρει και τα δύο (media codec + surface). Το audio passthrough υποθέτω ότι δεν με αφορά αφού από τα 2.1 ηχεία ο πολυκαναλος ήχος θα γίνεται downmix σε stereo και δεν υπάρχει συσκευή ηχου που να αποδίδει όπως πρέπει έναν ήχο 5.1 ac3 ή dts κλπ. Τα λέω καλά ή λέω βλακείες;

Α αυτό δεν το ήξερα. Το hub δηλαδή με καλύπτει?
Θα το κοιτάξω, σήμερα κιόλας
Ευχαριστώ πολύ

ναι

δεν το εχω δοκιμασει ομως οποτε δεν μπορω να σου πω εμπειρια χρησης, διοτι εχω μοντελο του '15 εγω που δουλευει με ir .

Παιδιά με ποιο controller συνεργάζεται καλύτερα το shield?Xbox or ps4?

Same Sh1t... Different Day

Aντιγραφω απο το forum του kodi..

"7.2 update coming soon
The 7.2 update will be coming soon. It will be the last update until Android 9.0.

What’s new?

SMB 3 support (finally)

Auto Screen Refresh switch (OS based, will work with all apps)

Auto Color Space switch (OS based, β€œβ€)

Improved image scaling algorithm

Bugs fixes

UI changes

Screen recorder is back

Fixes for the remote controller (battery bug)"

Τα καλυτερα ερχονται..
(..ΚΑΙ θα εχουμε αργοτερα ΚΑΙ android 9 :drool1:)

Φαίνεται να έχει πολύ σημαντικές αναβαθμίσεις...

Στάλθηκε από το Nokia 6.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Αυτό νομίζω πως είναι ευθύνη της εφαρμογής του Netflix και όχι της nvidia.

Και τώρα έχεις αλλά πρέπει να το γυρίσεις από τις ρυθμίσεις του shield για όλο το shield.
Από την στιγμή που γράφει αυτό στο changelog
Τότε θα αλλάζει αυτόματα και στο Netflix σε 24 όταν έχεις το shield στα 60 ή 50

Από ότι ξέρω η τηλεόραση πρέπει να συγχρονίσει με την πηγή, άρα το nvidia πρέπει να γυρίσει την ανάλυση στις ρυθμίσεις της ταινίας.

Το update θα έλθει πρώτα στους beta testers και μετά θα δωθεί κανονικά όποτε μιλάμε μάλλον για το νέο έτος..
Επίσης όσοι το πάρουν πρώτοι έχουν ‛υπογράψει δήλωση συμμόρφωσης*’ :7SFGSFG:ότι δεν θα διαρρευσουν το πλήρες change log πριν την επίσημη κυκλοφορία του (..λέμε τώρα.. το πως το διέρρευσε ο τύπος στο Forum του KODI αυτό είναι άλλη ιστορία..)

€"I would like to join the 7.2 private preview and agree not to publicly disclose or discuss any information relating to this preview release."

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Και τώρα έχεις αλλά πρέπει να το γυρίσεις από τις ρυθμίσεις του shield για όλο το shield.
Από την στιγμή που γράφει αυτό στο changelog
Τότε θα αλλάζει αυτόματα και στο Netflix σε 24 όταν έχεις το shield στα 60 ή 50

Δηλαδή η εφαρμογή του Netflix δίνει 24f?
Παλιότερα είχα διαβάσει πως σε android δίνει σταθερά 60.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Δηλαδή η εφαρμογή του Netflix δίνει 24f?
Παλιότερα είχα διαβάσει πως σε android δίνει σταθερά 60.

Η εφαρμογή τώρα δεν αλλάζει αυτόματα, οπότε αν έχεις το shield στα 60 θα παίζει στα 60, αν το έχεις στα 24 θα παίζει στα 24. Με το νέο firmware θα αλλάζει αυτόματα

Το κατάλαβα αυτό.
Το θέμα είναι αν η εφαρμογή δίνει διαφορετικά frames ανάλογα το υλικό ή είναι κλειδωμένη να βγάζει πάντα 60.
Αν όντως δίνει πάντα 60 τότε το shield δεν θα κάνει καμία αυτόματη αλλαγή

Με βάση την εμπειρία ποιος είναι ο καλύτερος player σε εικόνα για shield. Τώρα χρησιμοποιο kodi και plex

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για μένα είναι ισάξια αυτά τα 2 σε θεμα εικόνας

Στάλθηκε από το Nokia 6.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Aντιγραφω απο το forum του kodi..

"7.2 update coming soon
The 7.2 update will be coming soon. It will be the last update until Android 9.0.

What’s new?

Improved image scaling algorithm"

Τα καλυτερα ερχονται..
(..ΚΑΙ θα εχουμε αργοτερα ΚΑΙ android 9 :drool1:)

Εδώ τώρα τι εννοεί ο ποιητής; Image..image ή video?