Nvidia Shield Android TV 4K

Στον player του plex μπορούμε να αλλάξουμε το μέγεθος της γραμματοσειράς των υποτίτλων;

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πατάς επάνω στο όνομα του χρήστη στην κεντρική οθόνη, settings, πας κάτω στο video και διαλέγεις το subtitle size. Έχει tiny, small, normal, large & huge

Στο netflix θα μου πει κάποιος πως γίνεται;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nvidia Shield Android TV 4K

Εδώ τώρα τι εννοεί ο ποιητής; Image..image ή video?
Εεε... Βίντεο προφανώς... Σε image τι scaling να κάνει που να χρειάζεται και βελτιωμένο αλγόριθμο;;;

Στάλθηκε από το Nokia 6.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πατάς επάνω στο όνομα του χρήστη στην κεντρική οθόνη, settings, πας κάτω στο video και διαλέγεις το subtitle size. Έχει tiny, small, normal, large & huge

Από το site, κάνε login και κάπου στις ρυθμίσεις έχεις επιλογή

Το παρέλαβα το μηχανάκι τις προάλλες. Απ το λιγο που το δούλεψα, πολύ καλές εντυπώσεις. Plex και kodi με addon plex παιζουν άψογα, στα 24p με αυτο frame. Netflix επίσης κανένα πρόβλημα.

Δεν μπόρεσα να δω τους φακελους SMB του δικτύου από Kodi αλλα ούτε απο το mount συστημα του shiled στις ρυθμίσεις. Τα κατάφερα μόνο από FX file explorer (με smb v2).
Υποπτεύομαι λόγω SMB v1 που δεν τρέχει στο server (windows 10 pro). Βλεπω στο παραπάνω changelog οτι θα δωσει SMB v3 support οποτε πιθανον να λυθεί το πρόβλημα ( ;;; ).

Ούτε ξέρω τι είναι το plex ούτε το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ...
Καλη ερωτηση για τους νεους στο nvidia

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Μπράβο!! Καλο θα ήταν να ποσταρεις κάποιες defult ρυθμίσεις που χρησιμοποιείς για να έχει μια βάση ο κάθε νέος να πειραματιστεί από εκεί και πέρα..

Στάλθηκε από το Nokia 6.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Ούτε ξέρω τι είναι το plex ούτε το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ...
Από ότι βλέπω σου δινει την δυνατότητα πρόσβασης του media υλικού σου από οπουδήποτε και με όποια φορητή σου συσκευή (κινητό ταμπλετ κτλ).
Βέβαια όλα αυτά με χρηματική συνδρομή μηνιαία η εφ ορου ζωης.

Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Από ότι βλέπω σου δινει την δυνατότητα πρόσβασης του media υλικού σου από οπουδήποτε και με όποια φορητή σου συσκευή (κινητό ταμπλετ κτλ).
Βέβαια όλα αυτά με χρηματική συνδρομή μηνιαία η εφ ορου ζωης.
Αντρεα σε πιανω φαουλ! Απο τους νεους στο χωρο το περιμενα,αλλα απο παλιοσειρα σαν εσενα;
Η πλειοψηφια των δυνατοτητων ειναι δωρεαν. Για τους επι πληρωμη εχει κρατησει 2,3 πραγματακια που δεν ειναι καν αναγκαια.
Οσο για τις ρυθμισεις, και με τις στανταρντ παιζει μια χαρα. Γενικα προτεινω σε οσους εχουν shield να 59 κοιταξουν επειδη το μηχανακι ειναι εξαιρετικος σερβερ

Sent from my KFDOWI using Tapatalk

Όπως τα κινητά δεν κλείνει πάρα μόνο αν το κάνεις shut down .

εμενα μου ελυσε τα χερια αν και με το ρουτερ της nova δεν εχει μεγαλη ταχυτητα και θελει χαμηλη ποιοτητα για αναπαραγωγη. τωρα που θα παω οτε θα παρω το νεο ρουτερ με μεγαλυτερη ταχυτητα σε wifi θα λυθει προβλημα πιστευω

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nvidia Shield Android TV 4K

Αντρεα σε πιανω φαουλ! Απο τους νεους στο χωρο το περιμενα,αλλα απο παλιοσειρα σαν εσενα;
Η πλειοψηφια των δυνατοτητων ειναι δωρεαν. Για τους επι πληρωμη εχει κρατησει 2,3 πραγματακια που δεν ειναι καν αναγκαια.
Οσο για τις ρυθμισεις, και με τις στανταρντ παιζει μια χαρα. Γενικα προτεινω σε οσους εχουν shield να 59 κοιταξουν επειδη το μηχανακι ειναι εξαιρετικος σερβερ

Δεν έχω καταλάβει καθόλου την λογική του.
Συμπτωματικά το απόγευμα πήγα να ασχοληθώ με το στήσιμο του και τελικά το παράτησα.
Μπορώ να το σετάρω μόνο από το shield;
Χρειάζεται να το ξεκινήσω από το PC;
Απορώ..
Θα ψάξω για κανένα οδηγό ( αν δεν τεμπελιάσω) μήπως και βγάλω άκρη.
Edit
Χεχε
Επειδή μου την είπες τώρα θα το φτιάξω

Ωραίος φίλε ευχαριστώ!

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για να μην διαβαζετε ολο το νημα του plex να σας τα πω εν συντομια.
Το plex εχει την λογικη ενος backend το οποιο τρεχει ειτε πανω στο nas/server που ειναι αποθηκευμενο το υλικο ειτε σε καποια αλλη always on συσκευη (π.χ. το shield) το οποιο εχει mounted τους φακελους στους οποιους περιεχεται το υλικο. Το πλεονεκτημα του φαινεται αν ο χρηστης εχει σκοπο να βλεπει το υλικο του απο περισσοτερες απο μια συσκευες, π.χ. πολλαπλα δωματια-τηλεορασης ή/και φορητες συσκευες εντος και εκτος σπιτιου. Αν εχετε σκοπο να βλεπετε μονο σε ενα σημειο του σπιτιου, τοτε δεν εχει και πολυ νοημα η χρηση του και το kodi σας καλυπτει.
Για να το σεταρετε στο shield, ενεργοποιειτε τον plex server και μετα μπαινεται στη διευθυνση του shield στην πορτα 32400. π.χ. αν το shield ειναι 192.168.1.10 θα πατε στο 192.168.1.10:32400 απο εναν web browser. Εκει φτιαχνετε τις βιβλιοθηκες σας και ολες τις ρυθμισεις. Προσωπικα θεωρω οτι εχει και καλυτερο database αναγνωρισης υλικου. Στο kodi εχω αναγκαστει αρκετες φορες να κανω rename ταινιες/σειρες επειδη δεν αναγνωριστικαν σωστα. Στο plex οταν συμβαινει αυτο μου κακοφαινεται απιστευτα καθως ειναι φοβερα σπανιο.
Η αληθεια ειναι οτι το kodi ως player ειναι καλυτερο, αλλα η ψαλιδα εχει κλεισει τοσο, ωστε προσωπικα δεν το ανοιγω σχεδον ποτε. Υπαρχει επισης επισημο add on του plex για kodi, ωστε να μπορει κανεις να χρησιμοποιει το plex ως server και το kodi ως player.