Εεε... Βίντεο προφανώς... Σε image τι scaling να κάνει που να χρειάζεται και βελτιωμένο αλγόριθμο;;;Εδώ τώρα τι εννοεί ο ποιητής; Image..image ή video?
Πατάς επάνω στο όνομα του χρήστη στην κεντρική οθόνη, settings, πας κάτω στο video και διαλέγεις το subtitle size. Έχει tiny, small, normal, large & huge
Στο netflix θα μου πει κάποιος πως γίνεται;
Από το site, κάνε login και κάπου στις ρυθμίσεις έχεις επιλογή
Καλη ερωτηση για τους νεους στο nvidiaΟύτε ξέρω τι είναι το plex ούτε το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ...
Μπράβο!! Καλο θα ήταν να ποσταρεις κάποιες defult ρυθμίσεις που χρησιμοποιείς για να έχει μια βάση ο κάθε νέος να πειραματιστεί από εκεί και πέρα..
Από ότι βλέπω σου δινει την δυνατότητα πρόσβασης του media υλικού σου από οπουδήποτε και με όποια φορητή σου συσκευή (κινητό ταμπλετ κτλ).Ούτε ξέρω τι είναι το plex ούτε το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ...
Έχουμε πήξει στις συνδρομέςΒέβαια όλα αυτά με χρηματική συνδρομή μηνιαία η εφ ορου ζωης.
Αντρεα σε πιανω φαουλ! Απο τους νεους στο χωρο το περιμενα,αλλα απο παλιοσειρα σαν εσενα;Από ότι βλέπω σου δινει την δυνατότητα πρόσβασης του media υλικού σου από οπουδήποτε και με όποια φορητή σου συσκευή (κινητό ταμπλετ κτλ).
Βέβαια όλα αυτά με χρηματική συνδρομή μηνιαία η εφ ορου ζωης.

εγω το εχω σαν σερβερ και παιζει και οταν ειναι κλειστο δηλαδη σε αναμονη
Όπως τα κινητά δεν κλείνει πάρα μόνο αν το κάνεις shut down .
Sent from my KFDOWI using Tapatalk
Αντρεα σε πιανω φαουλ! Απο τους νεους στο χωρο το περιμενα,αλλα απο παλιοσειρα σαν εσενα;
Η πλειοψηφια των δυνατοτητων ειναι δωρεαν. Για τους επι πληρωμη εχει κρατησει 2,3 πραγματακια που δεν ειναι καν αναγκαια.
Οσο για τις ρυθμισεις, και με τις στανταρντ παιζει μια χαρα. Γενικα προτεινω σε οσους εχουν shield να 59 κοιταξουν επειδη το μηχανακι ειναι εξαιρετικος σερβερ
Sent from my KFDOWI using Tapatalk
Ωραίος φίλε ευχαριστώ!Πατάς επάνω στο όνομα του χρήστη στην κεντρική οθόνη, settings, πας κάτω στο video και διαλέγεις το subtitle size. Έχει tiny, small, normal, large & huge
Στο netflix θα μου πει κάποιος πως γίνεται;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.