Nvidia Shield Android TV 4K

Απάντηση: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

Πρώτη φορά κάτι τέτοιο, πως το κατάφερες;

Re: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

Πιστεύω έβλεπε τον ταχυδρόμο στη γωνία και του έλεγε "ψιτ παιδί..σπάσε!" :)

Re: Απάντηση: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

Πρώτη φορά κάτι τέτοιο, πως το κατάφερες;

Δεν είμαι ο μόνος, στην επόμενη παραγγελία που δεν θα έρθει εντός της ημερομηνίας που ανέφερε (εμένα ήταν 29-4) όταν την έκανες κάνε παράπονο στο Live chat και θα σου επιστρέψει τα μεταφορικά

εχει κάποιος βάλει ελληνικά στο πληκτρολόγιο;

Re: Απάντηση: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

εχει κάποιος βάλει ελληνικά στο πληκτρολόγιο;

Μπαίνουν ? Αυτό ήθελα να το ρωτήσω κι εγώ. Δεν έχω προλάβει λόγω υποχρεώσεων να ασχοληθώ καθόλου αυτές τις μέρες. ...Ούτε απάντηση στο άλλο φίλο με το Netflix δεν έχω καταφέρει να δώσω. Αλλά με τα ελληνικά λογικά πρέπει να κατεβάζεις από κάπου υποστήριξη γλώσσας. Υπάρχει τέτοια επιλογή ?

Δε βρήκα επιλογή για ελληνικά κάπου, ούτε στο store έχω δει κάποιο πληκτρολόγιο.

δε νομίζω ότι είναι πιο ελαφρύ, απλά έχει κάποια επιπλέον επιλογές που δεν έχουν μπει στο επίσημο kodi π.χ. hd audio

ξέρετε ότι μπορείς να ελέγξεις τον ήχο με swipe του δακτύλου στο remote στην πλαστική επιφάνεια ανάμεσα στο αλουμίνιο και κάτω από το κουμπί του μικροφώνου?

ξέρετε ότι μπορείς να ελέγξεις τον ήχο με swipe του δακτύλου στο remote στην πλαστική επιφάνεια ανάμεσα στο αλουμίνιο και κάτω από το κουμπί του μικροφώνου?
Ναι είναι touch η περιοχή εκεί. Παρόμοια μπορείς και με το χειριστήριο αλλά εκεί είμαι κουμπί

υπάρχει κανείς να τα πηγαίνει καλά με Java, JNI, C++, GLES, AudioTrack API, Mediacodec ώστε να γίνει μέλος του kodi development team για να αναλάβει το android κομμάτι.

Από ότι βλέπω γίνεται σφαγή εκεί πέρα και το android έχει μείνει ορφανό.

Κάτι τέτοια διαβάζω και εκτιμώ περισσότερο το med και την εταιρεία του.

Το παρέλαβα,έκανα τη σύνδεση Google, κατέβασε ένα update περίπου 1 gb έκανε shut down αλλά από εκείνη την ώρα και περίπου 20 λεπτά έχει αναμμένη την πράσινη λυχνία αλλά χωρίς οποιοδήποτε σήμα. Κολλησε;;; να περιμένω ή να το κλείσω;;;

κλείσε το και άνοιξέ το πάλι. Κλείνει όταν πατάς το κουμπί στη συσκευή για πολλά δευτερόλεπτα, 10 νομίζω.
αν το έχεις ορίσεις στα 50Hz τότε να το γυρίσεις στο default που είναι τα 60Hz, υπάρχει θέμα, λογικά θα το διορθώσει η εταιρία με νέο fw.

πάντως αν δε σου ανοίγει πάλι εικόνα τότε κάνε reset http://nvidia.custhelp.com/app/answ...-reset-shield-android-tv-to-factory-settings?

Να λέμε όμως τα πράγματα με το ονομά τους.... η εικόνα του nuc αλλά και οποιουδήποτε sigma designed media player ή ακόμα και του Mede8er δεν συγκρίνεται με αυτήν του NVidia....

Δηλαδη απο αυτα που εχεις τωρα η ειχες το καλυτερο απο αποψη εικονας ,κινησης,,και γενικα βαλτα σε μια ασ το πουμε σειρα απο ολα τα μηχανακια...
Επισης κ καποιος αλλος που ειχε κ εχει εμπειρια η ιδια ερωτηση...στα ματια τα δικα σας βεβαια

Ποια ερώτηση;

απο ολα τα μηχανακια που ειχατε κ εχετε,ακομα κ μινι πισι οπως τα nuc..ποιο εχει την καλυτερη ασ το πουμε υλοποιηση σαν media player ,οχι μονο ποσοτητα διαφορετικων αρχειων αλλα κ απο αποψη εικονας κ κινησης να τα βαλουμε σε μια σειρα ο καθενας(απο αυτα ομως που ειχαμε η εχουμε οχι οτι εχουμε ακουσει πχ σουπερ το ταδε πλαιερ εχω ακουσει καλα λογια αλλα δεν το εδω δει με τα ματια μου)

για μένα πάντα το med γιατί είναι το πιο σταθερό από όλα όσα είχα.