Nvidia Shield Android TV 4K

Απάντηση: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

για μένα πάντα το med γιατί είναι το πιο σταθερό από όλα όσα είχα.

αρα μεγαλη υποθεση η σταθεροτητητα!!! οσο αφορα την εικονα κ την κινηση? υποδυεστερο το shield?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

αρα μεγαλη υποθεση η σταθεροτητητα!!! οσο αφορα την εικονα κ την κινηση? υποδυεστερο το shield?

μειονεκτημα για μενα οτι δεν μπορει να μπει kodi...

μειονεκτημα για μενα οτι δεν μπορει να μπει kodi...

για μένα η εικόνα και η κίνηση είναι ίδια, med, nvidia, netgear, wdtv ...
εγώ δεν το βλέπω για μειονέκτημα ... ίσα ίσα θα πω ...

εγώ δεν το βλέπω για μειονέκτημα ... ίσα ίσα θα πω ...

ειναι μεγαλη ευκολια το kodi για streaming με ολα τα μειονεκτηματα του κ πλεονεκτηματα.
Εγω πχ απο τοτε που το ανακαλυψα εχω ξεχασει το σπορ του downloading,μου αρεσει ετσι η λογικη του (plug n play) αφου βεβαια το εχεις σεταρει σωστα
Λεω για την εικονα κ την κινηση επειδη ειπωθηκε παραπανω η ανωτερωτητα των sigma chips ακομα κ παλιοτερων μοντελων

ειναι μεγαλη ευκολια το kodi για streaming με ολα τα μειονεκτηματα του κ πλεονεκτηματα.
Εγω πχ απο τοτε που το ανακαλυψα εχω ξεχασει το σπορ του downloading,μου αρεσει ετσι η λογικη του (plug n play) αφου βεβαια το εχεις σεταρει σωστα
Λεω για την εικονα κ την κινηση επειδη ειπωθηκε παραπανω η ανωτερωτητα των sigma chips ακομα κ παλιοτερων μοντελων

καλά αυτά τα plug n play τα ένοιωσα μια χαρά ... και εκεί που παίζει ... κολλάει και άντε βρες τι φταίει ... και ψάξει ξανά για νέο streaming ...

ένα θα πω ... κάποιος εδώ μέσα έγραφε συνέχεια για την κίνηση των realtek ότι δεν ήταν ομαλή στο 23,976 και τώρα γράφει για κάποιο android box ότι μια χαρά όλα και η κίνηση είναι ομαλή ... ενώ το box βγάζει μόνο 24 και η κίνηση ήταν χάλια :flipout:

ένα θα πω ... κάποιος εδώ μέσα έγραφε συνέχεια για την κίνηση των realtek ότι δεν ήταν ομαλή στο 23,976 και τώρα γράφει για κάποιο android box ότι μια χαρά όλα και η κίνηση είναι ομαλή ... ενώ το box βγάζει μόνο 24 και η κίνηση ήταν χάλια :flipout:

τι να πω δεν ξερω δεν ειχα ποτε realtek και απο sigma ειχα παλια το wd live gen 1 & 2
παντως δεν θα χαλαγε μερικους (και εμενα βεβαια αν το ειχα) ενα med με δυνατοτητα να μπαινει κ kodi

τι να πω δεν ξερω δεν ειχα ποτε realtek και απο sigma ειχα παλια το wd live gen 1 & 2
παντως δεν θα χαλαγε μερικους (και εμενα βεβαια αν το ειχα) ενα med με δυνατοτητα να μπαινει κ kodi

είχε γίνει μία προσπάθεια για dune και kodi πάνω σε sigma αλλά δεν ευδοκίμησε λόγω rights από sigma μεριά από ότι κατάλαβα.
Πρέπει οι του kodi να έχουν πρόσβαση στα της sigma οπότε τζίφος.

Το αυτό και με τη rockchip ... οπότε για μένα μακρυά από boxes με rockchip

είχε γίνει μία προσπάθεια για dune και kodi πάνω σε sigma αλλά δεν ευδοκίμησε λόγω rights από sigma μεριά από ότι κατάλαβα.
Πρέπει οι του kodi να έχουν πρόσβαση στα της sigma οπότε τζίφος.

Το αυτό και με τη rockchip ... οπότε για μένα μακρυά από boxes με rockchip

συμφωνω απολυτα ,απο android μερια μονο σε amlogic και βεβαια nvidia!!!!

Re: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

Εμένα, από όσα έχουν περάσει από τα χέρια μου, θεωρώ (με το μάτι) πως το egreat m34 με sigma chip είχε (και έχει) την καλύτερή εικόνα. Σύγκριση στην ίδια tv και ίδια αρχεία.
Το mede8er που το είχα 3-4 μήνες είχε επίσης πολύ καλή εικόνα αλλά θεωρώ ένα click κάτω από sigma.
Το nuc με Intel graphics hd 5500 αγγίζει την ποιότητα του egreat. Ακόμη και με madVR δεν το ξεπέρασε.
Από το laptop με nvidia δεν είδα τόσο καλή ποιότητα (ωραία παρόλα αυτά).
Το tablet με SoC της Intel μέτρια μου φάνηκε.
Τέλος η Samsung tv είχε καλή εικόνα ο player αν κ λίγο σκοτεινή.

Πάντα σύγκριση το ίδιο υλικό σε όλα και 40 inches tv και πάντα με το μάτι.

Web browser για το shield?

Kodi εγκατάσταση γίνεται? Οδηγός?

web browser από το store ή κάνεις side load chrome, dolfin

kodi από το store επίσης

Re: Απάντηση: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

Οι προσωπικές απόψεις είναι φυσικά σεβαστές γιατί αφορούν το προσωπικό περιβάλλον, set up και όρους εκτίμησης. Στην ουσία όμως η οποία δομείται με τεχνικούς όρους και αφορά αντικειμενικές - κι όχι υποκειμενικές - εκτιμήσεις ορθότητας εικόνας, κίνησης και απόδοσης χρωμάτων το να τα βάζει κανείς όλα τα παραπάνω σε ένα κουβά....είναι υπερβολή.

Απάντηση: Re: Απάντηση: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

Οι προσωπικές απόψεις είναι φυσικά σεβαστές γιατί αφορούν το προσωπικό περιβάλλον, set up και όρους εκτίμησης. Στην ουσία όμως η οποία δομείται με τεχνικούς όρους και αφορά αντικειμενικές - κι όχι υποκειμενικές - εκτιμήσεις ορθότητας εικόνας, κίνησης και απόδοσης χρωμάτων το να τα βάζει κανείς όλα τα παραπάνω σε ένα κουβά....είναι υπερβολή.

whatever ....

web browser από το store ή κάνεις side load chrome, dolfin

kodi από το store επίσης

Side load πως γίνεται;
Κανένας οδηγός για iptv στο kodi;
Sorry για τις βασικές ερωτήσεις.

στο θεμα της εικονας νομιζω οτι ειναι καθαρα υποκειμενικο και οχι μετρησιμο με τεχνικα χαρακτηριστικα πχ διαφορετικη εικονα μου αρεσει εμενα αλλη στον onlinen αλλη στον papdoux κλπ κλπ μιλαω παντα εξω απο τα τεχνικα χαρακτηριστικα η τα οποια τεστ του κανεις
ενα παραδειγμα ολοι εδω μιλανε για το med και την εικονα του εγω μου αρεσε του Nvidia αν μετρησει καποιος τεχνικα μπορει η πρωτη αοψη να ειναι σωστη αλλωστε η εικοαν ειναι παραμετρος πολλων πηγης-μεσου αναπαραγωγης που παιζεται κλπ κλπ και ο ηχος το ιδιο επισης τι παιζεις κλπ κλπ
τωρα για το kodi ποθ ρωτησε φιλος κατεβαζεις το sideload κααι εμτα πας εδω http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=252852 βαζεις το ποιο προσφατο και εισαι ετοιμος και εμ pass trough για μεγαλλλυτερη ηχητικη ποικοιλια

στο θεμα της εικονας νομιζω οτι ειναι καθαρα υποκειμενικο και οχι μετρησιμο με τεχνικα χαρακτηριστικα πχ διαφορετικη εικονα μου αρεσει εμενα αλλη στον onlinen αλλη στον papdoux κλπ κλπ μιλαω παντα εξω απο τα τεχνικα χαρακτηριστικα η τα οποια τεστ του κανεις
ενα παραδειγμα ολοι εδω μιλανε για το med και την εικονα του εγω μου αρεσε του Nvidia αν μετρησει καποιος τεχνικα μπορει η πρωτη αοψη να ειναι σωστη αλλωστε η εικοαν ειναι παραμετρος πολλων πηγης-μεσου αναπαραγωγης που παιζεται κλπ κλπ και ο ηχος το ιδιο επισης τι παιζεις κλπ κλπ
τωρα για το kodi ποθ ρωτησε φιλος κατεβαζεις το sideload κααι εμτα πας εδω http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=252852 βαζεις το ποιο προσφατο και εισαι ετοιμος και εμ pass trough για μεγαλλλυτερη ηχητικη ποικοιλια

Δήμο, εάν η πηγή σου ( med , NVidia, nuc κτλπ.) είναι σεταρισμένη σύμφωνα με το φορμάτ εικόνας που μπορεί να δεχτεί το μέσο προβολής της , τότε έχεις αντικειμενικά κριτήρια ανάλογα με το set up που χρησιμοποιείς. Π.χ. Δεν μπορείς να λες ότι προβάλλω HD υλικό σε CRT TV και για μένα το HD δεν έχει διαφορά από το SD. Δεν αποτελεί αντικειμενική άποψη αυτό. Όπως επίσης δεν αποτελεί αντικειμενική άποψη να θέλεις να βλέπεις "φωτισμένες" τις νυκτερινές λήψεις μιας ταινίας, την ώρα που ο σκηνοθέτης έχει χαλάσει ώρες και ώρες για να κάνει τη λήψη αυτή και για την περιέργειά σου αυτή να αποδίδεις στο όποιο μηχάνημα κακή εικόνα. Έχουμε συζητήσει πάμπολες φορές το ίδιο θέμα σε διάφορα νήματα στο forum.
Όπως και νά'χει πάντως για να αποκτήσει κανείς την ιδανική εικόνα, την λεπτομέρεια, την υψηλή απόδοση του χρωματικού βάθους του αρχείου βίντεο που βλέπει π.χ. εκτός των ρυθμίσεων σε TV και player πρέπει και το αρχείο να είναι καλό ε? :D

ενοειται αυτο νικο μου αυτο δεν το συζηταμε καθολου ουτε εχω αμφιβολια για οτι εγραψες και φυσικα hd περιεχομε σε crt δεν υπαρχει απλα λεω αν τηρουνται οι minimum προυποθεσεις τα υπολοιπα ειναι θεμα προσωπικης αισθητικης

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

Do you really know where we use the word "whatever" or you just borrowed the expression ?

Υ.Γ. Να ξέρω εάν με προσβάλλεις ή όχι δηλαδή.....

Όπως και κάπου αλλού: "τα αυτιά πρέπει να μάθουν να ακούν σύμφωνα με τις μετρήσεις γιατί αυτές είναι σωστές και τα αυτιά κάνουν λάθος" ....

... whatever ...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

Όπως και κάπου αλλού: "τα αυτιά πρέπει να μάθουν να ακούν σύμφωνα με τις μετρήσεις γιατί αυτές είναι σωστές και τα αυτιά κάνουν λάθος" ....

... whatever ...

papadoux, απ'ότι βλέπω..έχεις πρόβλημα με τη σαφήνεια ε? Καλό θα ήταν όμως να μην το συνεχίσεις αυτό. Τα προβλήματά σου δεν ενδιαφέρουν το forum. Εάν θέλεις λοιπόν κάτι να μας πεις δημόσια, ανάλυσέ το και τεκμηρίωσέ το . Αλλιώς εάν δεν έχεις την δυνατότητα, μην προκαλείς . Ελπίζω να καταλαβαινόμαστε . :D

θα κανω λιγο τον πυροσβεστη...onlineN δωσε μου σε παρακαλω την δικη σου σειρα προτιμησεις στα διαφορα μηχανηματα που ειχες η και εχεις τωρα