Nvidia Shield Android TV 4K

Re: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

ενταξει τοτε σε αυτη την περιπτωση εχεις δικιο αλλα και αν περιμενεις 20 και βαλε μερες ειναι καπως σταναχωρο τωρα η μετατροπη μεσω google δεν ξερω κατα ποσο ειναι ακριβης αφου καθε τραπεζα θα κρατησει προμηθεια οπως και το amazon αλλα οκ
και παντα μιλαμε χωρις remote που για μενα οταν το ειχα ηταν απαραιτητο ισα ισα δεν ειχα χρησιμοποιεισει το controller που δινει τζαμπα

ενταξει τοτε σε αυτη την περιπτωση εχεις δικιο αλλα και αν περιμενεις 20 και βαλε μερες ειναι καπως σταναχωρο τωρα η μετατροπη μεσω google δεν ξερω κατα ποσο ειναι ακριβης αφου καθε τραπεζα θα κρατησει προμηθεια οπως και το amazon αλλα οκ
και παντα μιλαμε χωρις remote που για μενα οταν το ειχα ηταν απαραιτητο ισα ισα δεν ειχα χρησιμοποιεισει το controller που δινει τζαμπα

Είναι όντως τόσο χρηστικό το συγκεκριμένο remote; Στην όψη δεν φαίνεται τόσο πρακτικό και έχει πολύ λίγα πλήκτρα. Από την στιγμή ειδικά που υποστηρίζει hdmi cec, δεν θα μπορώ να κάνω πολύ παραπάνω πράγματα με το remote της τηλεόρασής μου;

Απάντηση: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

εγώ το remote έχω παρατήσει, δε βολεύει καθόλου, καλύτερο ο controller, το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης αν υποστηρίζει cec ή ένα flirc με οποιοδήποτε τηλεκοντρόλ

ειναι οποως βολευεται καποιος εμενα μου ηταν απαραιτητο ειδικα με το kodi αλλα απο εκει και περα ειναι θεμα προσωπικο στον καθενα αν βολευει η οχι

έχει βγει μία νέα έκδοση, beta 3.1 για την pro έκδοση, το βάζει η nvidia σε συγκεκριμένα άτομα στο UK. Λογικά σε λίγο καιρό θα έχουμε νέο update.

Έχουμε καμία πληροφορία για το τι περιλαμβάνει;

Ερώτηση αρχάριου:
Θέλω να συνδέσω ένα οικονομικο wireless soundbar στο shield γιατί η τηλεόραση δεν ...
Τι πρέπει να προσέξω στην επιλογη;
Η σύνδεση θα γίνει μέσω shield και όχι στην tv έτσι δεν είναι;

Να υποστηρίζει ήχους όπως dts, dtsma dd, true HD, να υποστηρίζει lpcm

Για 17 ωρες ακομα το Nvidia Shield στις 120 Λιρες απο amazon.co.uk χωρις remote control αλλα με controller

Αντε να βγει και στο γερμανικο, που εχω gift card, να το χτυπησω. Παντως, κανοντας αντιπαραθεση των γραφηματων τιμης στο γερμανικο και αγγλικο αμαζον (!!!), όποτε εχει πεσει (αλλες 2 φορες) το "σκετο" (χωρις τηλεχειριστηριο) στο αγγλικο, εχει ακολουθησει μετα απο 3-4 μερες και το "ενισχυμενο" (με τηλεχειριστηριο) στο γερμανικο. Οποτε οσοι ενδιαφερονται , ας ειναι σε εγρηγορση (δαγκωμενη πιστωτικη καρτα και με το δαχτυλο πανω στο "add to cart")

Re: Απάντηση: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

Να υποστηρίζει ήχους όπως dts, dtsma dd, true HD, να υποστηρίζει lpcm

αν μπορει καποιος να τα γραψει πιο αναλυτικα....

επισης η συνδεσμολογια πως θα ειναι δεδομενου οτι σκοπευω να αγορασω wireless και να παιρνω τον ηχο μεσω του shield (αν τα λεω καλα)

Re: Απάντηση: NVIDIA SHIELD Android TV 4K

αν μπορει καποιος να τα γραψει πιο αναλυτικα....

επισης η συνδεσμολογια πως θα ειναι δεδομενου οτι σκοπευω να αγορασω wireless και να παιρνω τον ηχο μεσω του shield (αν τα λεω καλα)

δε νομίζω να έχει σημασία τι υποστηρίζει, με Bluetooth που θα το συνδέσεις δεν ξέρω αν μπορείς να πάρεις κάτι παραπάνω από στερεο

Αφου η ηχομπαρα θα ειναι (φανταζομαι) μπροστα-κατω απο την τηλεοραση, γιατι δεν την συνδεεις με οπτικη ινα με την τηλεοραση. Ετσι η συνδεσμολογια σου θα ειναι shield (hdmi)-> tv (optical) -> soundbar. Πριν το κανεις αυτο βεβαιωσου ομως οτι η τηλεοραση σου, βγαζει ηχο 5.1 απο την optical out της. Ναι δεν θα μπορεις να εχεις hd audio (dts-hd, dolby true hd), αλλα ετσι και αλλιως αμφιβαλλω κατα ποσο θα μπορουσε μια ηχομπαρα (λογικου budget, εκτος αν μιλαμε οτι εισαι διατεθειμενος να δωσεις 500+ ευρω) να αποδωσει αυτα τα φορματ ηχου. Με αυτη τη συνδεση θα μπορεις να χρησιμοποιεις την ηχομπαρα και για να ακους ηχο απο τα τηλεοπτικα καναλια.

Πες ομως ποια τηλεοραση εχεις και ποσα χρηματα σκεφτεσαι να δαπανησεις για ηχομπαρα. Επισης, ηχομπαρα σε σχεση με home cinema ή ενισχυτη+ηχεια, προτιμας λογω κοστους ή υπαρχουν αλλοι παραγοντες (π.χ. χωροταξικο);

budget max 200 euros
επιλογη soundbar λόγω κόστους, χώρου, φορητότητας και -θελω να πιστευω- ευκολιας συνδεσης. δε θελω πολλα καλωδια
γενικως θα χρησιμοποιω την τηλεοραση και το shield για ηχο (ραδιο) και εικονα
ολες οι προτασεις δεκτες. ευχαριστω για τη εως τωρα συμμετοχη και βοηθεια

Αποψη μου, να κανεις τη συνδεση οπως ανεφερα. Στα λεφτα αυτα δεν θα βρεις καποια μπαρα που προσφερει φοβερα ποιοτικο ηχο (δεν το λεω για να μειωσω την επιλογη σου, απλα εξηγω) οποτε μεχρι "απλο" dts που θα υποστηριζει θα εισαι μια χαρα. Επαναλαμβανω οτι πρεπει να βεβαιωθεις οτι η οπτικη της τηλεορασης βγαζει 5.1, αλλιως θα πρεπει να κανεις διαφορετικη συνδεσμολογια. Δες κιολας αν βρεις καμμια που να υποστηριζει dolby digital plus, που σε αυτο το φορματ βγαζει το 5.1 η netflix (αν εισαι χρηστης της υπηρεσιας αυτης ή αν ενδιαφερθεις να γινεις στο μελλον). Εκτος αν πουνε οι φιλοι χρηστες του shield οτι το netflix app βγαζει 5.1 σε pcm.

Δες καλυτερα ομως εδω
http://avclub.gr/forum/forumdisplay.php/51-%CE%91%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%85%CF%84%CE%AE-%E2%80%93-%CE%97%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%89%CE%BD-%E2%80%93-%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CF%89%CE%B4%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%9F%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-Home-Cinema

διαβασε παλαιοτερες προτασεις και αν δεν σε καλυψουν, ανοιξε αλλο νημα. Δεν ειναι αλλωστε θεμα στενα που εχει να κανει με το shield. Γενικα παντως, το φορουμ "γερνει" υπερ των λυσεων ενισχυτης+ηχεια, οποτε αν κατσεις να διαβασεις, σε βλεπω το 200αρι σου να γινει 1000αρικο και να ρωτας για της διαφορες του yamaha 479 με τον onkyo 646 :D

το ξερω οτι το φορουμ προτεινει πιο ψαγμενες λυσεις :grandpa:
ομως σε αυτη τη φαση δεν μπορω να ανταποκριθω. θελω απλα να αξιοποιησω το shield σαν ραδιοφωνο, media player εδω που βρίσκομαι - εξωτερικο.
εχω καταληξει κιολας σε καποια αλλα δεν ξερω αν θα πρεπει να τα αναφερω εδω ή σε άλλο thread.

Αντε να βγει και στο γερμανικο, που εχω gift card, να το χτυπησω. Παντως, κανοντας αντιπαραθεση των γραφηματων τιμης στο γερμανικο και αγγλικο αμαζον (!!!), όποτε εχει πεσει (αλλες 2 φορες) το "σκετο" (χωρις τηλεχειριστηριο) στο αγγλικο, εχει ακολουθησει μετα απο 3-4 μερες και το "ενισχυμενο" (με τηλεχειριστηριο) στο γερμανικο. Οποτε οσοι ενδιαφερονται , ας ειναι σε εγρηγορση (δαγκωμενη πιστωτικη καρτα και με το δαχτυλο πανω στο "add to cart")

Εγώ την έχω ήδη στα δόντια και περιμένω σαν τον ράμπο... Ελπίζω να μην έκανα πατάτα που δεν το πήρα χθες!